Bedømmelse af Atrium Platinum

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

95% af gæsterne anbefaler

4003 bedømmelser
Meget godt
 
3357
Godt
 
519
Middel
 
98
Mindre godt
 
14
Dårligt
 
15

5 nyeste bedømmelser

20-09-2019

Indlæg af Marianne F

Mor/datter ferie

Vi har endnu engang haft et helt igennem fantastisk ophold på luksuriøse Atrium Hotel, Rhodos. Maden er i topklasse og serveres fra de skønneste buffeter. Personalet udviser en ubeskrivelig empati, omsorg og imødekommenhed - og er helt ud over alle grænser servicemindede. Rengøringen er i top - og også her mærker man, at alle gør deres ypperste for gæsterne. Vi glæder os til at vende tilbage til dette paradis på jorden. Varme anbefalinger fra 2 x Fjordūüėä

 
28-07-2019

Indlæg af 123MGG Aalborg, Danmark

Fremragende... intet mindre

Smukt, fantastisk, høj klasse, imødekommenhed, god mad, rent, lækre værelser, god wifi, alt personale ualmindeligt imødekommende og hjælpsomme, ro, afslappende, skønt poolområde for børn-unge-voksne og gamle.. alt i alt fremragende!!! Snyd ikke jer selv for et besøg i ala carte restauranten, hvor Manolis (billedet) og Maria vil gøre alt for at imødekomme jeres ønsker!

 
19-05-2019

Indlæg af Kingdaller Vejle, Danmark

Fantastisk hotel - fantastisk udsigt.

Man bliver budt velkommen med et glas bobler og får båret sine kufferter op på værelset. Klart det bedste hotel vi har prøvet på Rhodos. Beliggenheden er god i forhold til ixia centrum. 4 km til Rhodos by. Vender helt sikkert tilbage igen:)

 
21-04-2019

Indlæg af laerkevammen

ūü§™

Fantastisk oplevelse med venlig service, rent pænt og hyggeligt. Lækker mad og udsøgt privat pool. Flere gode restauranter og smukt indrettet. Man skal bare ikke gå ned på stranden. Tom og fyldt med skrald, og der ligger også meget intime butikker og stripper klubber langs stranden. For at komme hen til stranden skal man også over en meget farlig vej uden fodgængerfelt. Der lå vist et mindested med blomster for en som var omkommet ved vejen. Lidt uhyggeligt.

 
02-10-2018

Indlæg af 148jannej

Bedste hotel

Et af de bedste hoteller vi har besøgt, faktisk ikke en finger at sætte på det. Rengøring 2 gange om dagen (skift af håndklæder) fremragende morgen og aftenbuffet, hvor der også var mulighed for at få glutenfrit brød. Kunne være fedt med laktosefri mælk, men det købte vi selv. Pool og hele området spiller også bare og personalet et super søde og håndhæver, at man ikke må reservere solsengen, hvilket gør der altid er stole og selvom man sover længe. 5 store stjerner herfra og vi kommer helt sikker tilbage :-)