Atrium Platinum

 • • Luksuriøs ferieoplevelse
 • • Junior-suiter med privat pool
 • • Skønt poolområde

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Velkommen til fine hotel Atrium Platinum i Ixia. Her venter en luksuriøs ferieoplevelse med skønne pools, gode gourmetrestauranter og Rhodos største spa. Er du ude efter det lille ekstra, anbefaler vi, at du booker en junior-suite eller et deluxe-værelse med privat pool.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer. Superior-suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel Atrium Platinum venter et stort skønt poolområde med separat børnepool samt solstole, parasoller og håndklæder. Her er også en poolbar, der serverer enkle retter.

På hotellet er der nogle af Ixias bedste restauranter. Hovedrestauranten Archipelagos serverer buffet til morgenmad og frokost. Til middag tilbydes buffet samt et udvalg af hovedretter. Den græske restaurant Porfyra er åben for middag. Reservation er påkrævet. Koi er hotellets asiatiske restaurant, åben til middag, reservation påkrævet. (Pæn påklædning påkrævet i såvel hovedrestaurant som Porfyra og Koi. Lange bukser for mænd over 12 år). Ved poolområdet findes restauranten Elia & Tramonto, som serverer middelhavsretter åben for frokost og middag. Bar.

På hotellet er et stort og kendt spa mod betaling med forskellige slags behandlinger og indendørs pool (du skal være min. 14 år for at besøge spa). Frisør. Gratis tennis og squash, Gratis fitnessrum (du skal være min. 14 år for at besøge fitnessrummet) og bordtennis. Billard mod betaling. Gratis wifi på fællesområder. Dykning og vandsportsfaciliteter på stranden mod betaling. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale. Vej skal krydses for at kommet til stranden. Gangtunnel findes.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår. Halvpension og All Inclusive Ultra kan tilkøbes. (Måltiderne serveres i restaurant Archipelagos).

All Inclusive

Ved All Inclusive Ultra mod tillæg indgår:

 • Tidlig, enkel morgenmad (mod forespørgsel dagen før), kl. 06.30-07.00
 • Morgenmadsbuffet i restaurant Archipelagos, kl. 07.00-11.00
 • Frokostbuffet i restaurant Archipelagos, kl. 12.30-15.00
 • Enkle retter og snacks i poolbaren Rotonda, kl. 12.30-21.30
 • Snacks i lobbybaren Chromata, kl. 12.00-24.00
 • Middagsbuffet i restaurant Archipelagos, kl. 19.00-21.30
 • En frokost pr. ophold i poolrestauranten Elia, græsk a la carte, kl. 12.30-16.30
 • En frokost pr. ophold i poolrestauranten Tramonton, italiensk a la carte, kl. 12.30-16.30. Reservation kræves
 • En middag pr. ophold i restaurant Odyssey, Middelhavs a la carte, kl. 16.30-23.30
 • En middag pr. ophold i den asiatiske restaurant Koi, kl. 19.00-23.00. Reservation kræves
 • En middag pr. ophold i gourmetrestauranten Profyra, kl. 19.00-23.00. Reservation kræves
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 09.00-02.00
 • Adgang til spa. (Behandlinger indgår ikke. Reservation kræves)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive Ultra gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Hotellet har i flere år modtaget TripAdvisors pris Travellers' Choice i kategorien bedste luksushotel samt TripAdvisors Certificate of Excellence.

Alle hoteller i Ialyssos & Ixia

Villas Duc

Hotel Villas Duc tilbyder lejligheder i gåafstand til både havet og Ialyssos centrum. Hotellet er elsket af sine gæster for sin rolige atmosfære og sit frodige poolområde.

Poseidonia

Hotel Poseidonia passer specielt godt til børnefamilier. Her er 2 børnepools, legeplads og mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Hotellet ligger centralt og nær stranden, men atmosfæren på hotelområdet er rolig. Hotellet er populært på grund af den personlige service, sine pools og beliggenheden.

Avra Beach

Avra Beach er et børnevenligt All Inclusive-hotel med skøn strandbeliggenhed i Ixia. Hotellet tilbyder et dejligt poolområde med separat børnepool i frodige omgivelser med smuk udsigt over havet.

Blue Horizon (Rhodos)

Hotel Blue Horizon ligger lige ved stranden i Ialyssos på Rhodos' vestkyst. Hotellet har en stor have og et hyggeligt poolområde. Du kan vælge mellem at bo i hovedbygningen eller i de bungalow-lignende bygninger i haven.

Belair Beach

Belair Beach byder velkommen med en familiær atmosfære og et stort pool og pænt poolområde med børnepools og udsigt over havet. Med sin centrale beliggenhed i Ixia bor du både nær på shopping og restauranter langs med strandgaden. Der er mulighed for at tilkøbe halvpension eller All Inclusive.

Rhodes Bay

Rhodes Bay er et dejligt 5-stjernet hotel med et smukt poolområde i frodige omgivelser ved stranden i Ixia. Her findes flere gode restauranter, et godt fitnessrum og en af Rhodos' største spa.

Sirene

På All Inclusive-hotellet Sirene trives både par og familier med lidt ældre børn. Hotellet ligger i en frodig have lige ved rullestensstranden i udkanten af Ixia. Her findes en mindre pool med børnesektion, og flere aftener om ugen er der livemusik. Hotellet ligger nær forlystelser, kultur og restauranter i Rhodos by.

Rodos Palace

Rodos Palace er et børnevenligt hotel med både børnepool, legeplads og aktiviteter. Hotellet består af to områder; hovedbygningen og områder som kaldes Garden Wing. Der er flere faciliteter, og stranden ligger lige i nærheden.

Sun Beach Resort

Hotel Sun Beach Resort på Rhodos byder hele familien velkommen. Hotellet ligger lige ved stranden i hjertet af Ialyssos, og de smukke haver strækker sig helt ned til havet. Der er flere pools, både for store og små, restauranter med varierede menuer og sjove aktiviteter for alle aldre, såsom tennis, beachvolley og minidisco. Byen Ialyssos er charmerende græsk, og hvis du vil udforske Rhodos, tager den lokale bus dig let derhen.

Orion (Rhodos)

På det 4-stjernede hotel Orion bor du i lejlighed i rolige omgivelser med gåafstand til både centrum og havet. På hotellet findes et fredeligt poolområde, og du kan benytte faciliteterne på søsterhotellet Poseidonia.

Cook's Club Ialyssos Rhodes

Cook's Club Ialyssos Rhodes - tænk på luksuriøs minimalistisk æstetik med en moderne, urban atmosfære, og du er der! Det er det perfekte hotel på Rhodos for dig, der rejser uden børn og ønsker at bo på et lækkert hotel med DJ's der spiller musik, og hvor god mad og flotte cocktails er i fokus.