Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Minibar som dagligt fyldes op med vin, dåser/flasker øl, to sodavand, juice og en flaske vand. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser eller kun bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt og nogle med begrænset havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelser

Familie-værelserne ligger i hotellets annex. Et soveværelse og et opholdsrum. Et soveværelse med en dobbeltseng og mulighed for tre ekstraopredninger i sovesofaer.
El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Minibar som dagligt fyldes op med vin, dåser/flasker øl, to sodavand, to juice og en flaske vand. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser eller kun brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt og nogle med begrænset havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer.

Suiter

Suiter med et soveværelse med en dobbeltseng og et opholdsrum, hvor der er mulighed for to ekstra opredninger i sovesofaer. El-kedel samt kaffe/te. Nespressomaskine. Minibar som dagligt fyldes op med vin, 2 dåser/flasker øl, to sodavand, to juice og en flaske vand. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser eller kun bruser og toilet. Balkon, nogle med havudsigt og nogle med begrænset havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser placeret på 8-9 etage. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. El-kedel og kaffe-/te faciliteter. Minibar som dagligt fyldes op med vin, dåser/flasker øl, to sodavand, to juice og en flaske vand. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser eller kun bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.