Afandou & Kolymbia

  • • Rhodos længste strand
  • • Her ligger Mythos Beach Resort

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Rejs til den herlige ferieby Kolymbia eller til Afandou og stift bekendtskab med Rhodos' længste strand. På Afandous strand findes solstole og parasoller samt nogle hyggelige strandbarer, hvor du kan spise en let frokost. Vandet i bugten er krystalklart og lokker med en dejlig temperatur.Fakta om Afandou & Kolymbia

Transfer

Fra lufthavnen til Kolymbia og Afandou tager det ca. 40 min. Tiden kan variere afhængig af trafikken. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Stranden består af sand og sten.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 16°c
feb 16°c
mar 17°c
apr 19°c
maj 23°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 28°c
okt 25°c
nov 21°c
dec 18°c
8,7 ud af 10 Afandou & Kolymbia
Vores gæsters vurdering, Baseret på 3697 anmeldelser

Andre byer Rhodos

Ialyssos, Ixia & Kremasti

Rejs til Ialyssos-kysten på vestsiden af Rhodos, hvor du finder de skønneste strande og hyggelige byer. Solnedgangen her er storslået!

Lindos

Rejs til det postkortsmukke Lindos på ferie. Byen er en af Rhodos', og hele Grækenland, mest berømte byer med hvidkalkede små huse med blå døre, smalle gyder og et gammelt tempel. Derudover er der flere gode strande i nærheden. Med Apollo bor du på lidt mere luksuriøse hoteller, der tilbyder en meget komfortabel indkvartering.

Rhodos by

Rhodos By er det perfekte rejsemål hvis du ønsker sol og strand i kombination med pulserende byliv. Her kan du tilbringe feriedage ved stranden, slentre rundt i shoppinggaderne eller slå dig ned i den livlige Mandrakihavn og betragte bådene der lægger til her. Tag en gåtur gennem den charmerende gamle by.

Lardos, Kiotari & Pefkos

Rejs til en af de hyggelige byer Lardos, Kiotari og Pefkos og oplev en afslappet og rolig ferie.De tre små byer er alle nær badesteder; små badebugter eller lange rullestensstrande. Vandet er krystalklart og perfekt for dig, der vil udforske livet under havoverfladen.

Kalithea & Faliraki

Rejs til rolige Kalithea og Faliraki og fortab dig i pittoreske omgivelser og skønne strande, som er perfekte til herlige feriedage. Vil du bo ved den skønne Falirakistrand tilbyder vi flere gode hotelmuligheder.