St George Resort

På St George Resort Hotel i Archangelos bor du i rummelige og komfortable dobbeltværelser. Hotellet har et dejligt poolområde i haven og i poolbaren kan du nyde en kop kaffe i skyggen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

5,8 ud af 10
Baseret på 6 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 48 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 4,5 km
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel St George Resort ligger i Archangelos, en traditionel græsk by i kort afstand fra kysten og turiststeder. Hotellet har et dejligt poolområde med pool samt solstole, parasoller og poolhåndklæder. Der er også en bar.

Gratis wifi på hele hotellet. Lokaltrafik. Centrum af Archangelos er ca. 1,2 kilometer. Stranden i Kolymbia, den nærmeste større ferieby, ligger lidt over 8 kilometer fra hotellet.

Den nærmeste strand er Stegna Beach ca. 4,5 kilometer fra hotellet. Stegna Beach er en af de mest rolige strande på Rhodos, uberørt og omgivet af mandel- og citronlunde. Stegna har klart og roligt vand, perfekt at svømme og snorkle i. Her kan man leje solstole og parasoller, og langs stranden er der en håndfuld cafeer og taverner.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Værd at vide

Hotellet ligger i byen Archangelos, omkring 4,5 kilometer fra stranden.

Alle hoteller i Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort på Rhodos er et af vores mest populære Apollo Mondo Family-hoteller. Dette moderne flagskib byder på en ægte familieferie med flere poolområder, børneklubben Club Polly & Mino samt træningshold med Apollos egne instruktører. I restauranterne serveres lækre og varierende retter, og børnene har deres egen buffet at vælge fra. Ved hotellets strand findes et poolområde med en relaxpool kun for voksne gæster. Som prikken over i'et på din ferie, kan du booke en junior-suite med egen pool. Til sommeren 2023 vil hele hotellet inklusiv værelser/lejligheder gennemgå en renovering.

Lutania Beach

Velkommen til Lutania Beach, et hyggeligt All Inclusive-hotel beliggende direkte på stranden i Kolymbia. Her er der et fint poolområde med en skøn udsigt over havet.

Kolymbia Star

Kolymbia Star er et familievenligt hotel, hvor All Inclusive indgår. På hotellet findes flere skønne poolområder og vandrutsjebaner for både store og små. Her bor du i moderne værelser i rolige omgivelser med gåafstand til stranden.

Levante - powered by Playitas

NYHED! Sportshotellet Levante - powered by Playitas på Rhodos' østkyst er perfekt beliggende i rolige omgivelser direkte på Afandou-stranden. Med en bred vifte sports- og træningsmuligheder, høj hotelkomfort og poolområder findes her alt, du behøver, for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort med høj komfort og faciliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotel beliggende i rolige omgivelser direkte på den skønne Afandou-strand på Rhodos' østkyst. Her venter et dejligt poolområde og rolige dage i solen.