Mythos Beach Resort

apollo mondo family

 • * Generationshotel med faciliteter for alle
 • * Mad og drikke af høj kvalitet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Med sin fremragende beliggenhed ved stranden, haven og de store poolområder er Mythos Beach et af vores bedste Mondo Family-hoteller. Lejlighederne og værelserne er pænt indrettede og veludstyrede. Der er noget for enhver smag med sports- og fitnessfaciliteter, en børneklub, en svømmeskole og mulighed for morgenyoga, en powerwalk på stranden eller at nyde roen i voksenpoolen. Mythos' køkken omfatter både græske og internationale retter og smagsoplevelser, vegetarisk mad, specialkost og en fin børnebuffet.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-2 personer eller 1-3 personer. Junior-suiter med privat pool for 1-2 personer eller 1-4 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. Større 1-værelses lejligheder for 1-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Poolområdet og værelserne
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mythos Beach - hotellet for alle!
Uanset om du rejser alene, som par eller med familien, tilbyder Mythos noget for dig. Hotellet blev renoveret i 2023 og er veludstyret, smagfuldt med store indendørs og udendørs områder. Ferielivet på Mythos Beach er behageligt og problemfrit med uendelige muligheder for aktiviteter: strandliv, poolliv, sport og træning, med den nærmeste landsby Afandou inden for gåafstand og Rhodos by 25 kilometer væk. Hotellet har i årenes løb udmærket sig med en høj og ensartet servicekvalitet, mange tilbagevendende gæster og en række priser og udmærkelser.

Poolområder og strand
Mythos Beach tilbyder fire indbydende poolområder og en fin strand. Hotellets store poolområder består af en hovedpool, en aktivitetspool opvarmet til mindst 20 grader (13/4-20/5 og 15/9-6/11), en separat børnepool med vandrutsjebane til de mindre børn, et poolområde kun for voksne med et jacuzzi-område og en pool ved anneksbygningen. Indendørs er der yderligere to opvarmede pools, hvoraf den ene er en lille børnepool. Både ved pools og på stranden tilbydes gratis solstole, parasoller og håndklæder.

Mythos Beach Resort for voksne
Ud over afslappende timer ved poolen og på stranden er der et væld af muligheder. Nyd den tidlige morgenyoga ved havet, deltag i vores dygtige fitnessinstruktørers holdtræninger, spil tennis eller besøg fitnessrummet. Plej de trætte muskler i spaen, og slut af med en aftendrink i baren Ariadne, før middagen i buffetrestauranten eller à la carte.

Børnenes verden på Mythos Beach Resort
Apollos egen børneklub Club Polly & Mino tilbyder kvalitative, sjove og lærerige aktiviteter seks dage om ugen. Sjove og søde Polly & Mino er børnenes favoritter, der kommer og hilser på børnene rundt omkring på hotellet. Du kan endda overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner! Her kan du læse mere om Polly & Mino. På Swim School by Apollo kan børnene lære at svømme med skandinavisktalende personale og svømmelærere.

Restauranter og barer\
Mad og drikke er en central del af din ferie på Mythos Beach. Hotellet har en buffetrestaurant, Amalthia, og en à la carte-restaurant, Aktis. Buffetrestauranten Amalthia serverer morgenmad, frokost og middag. Som altid på vores Mondo-hoteller er det lokale køkken tydeligt til stede. Hotellet har med succes kombineret traditionelle græske specialiteter med internationale retter. For børn serveres der skræddersyede retter fra en lille Polly & Mino-buffet. A la carte-restauranten Aktis, som ligger nede ved havet, er åben mandag til lørdag og tilbyder en elegant lokal og international fusionsmenu. Poolbaren byder på kaffe, forfriskninger og lette retter til frokost. I loungebaren Ariadne kan du nyde et glas vin, en drink eller en kop kaffe. Nede ved voksenpoolen tilbyder Mondo Café barista-kaffe, friskpresset juice, lokalt bagværk og is mod betaling. Læs mere om mad og drikke på hotellet her.

Fitnessrum og holdtræning
Hotel Mythos Beach Resort tilbyder gratis fitness-faciliteter og fire gratis træningshold om dagen, som ledes af skandinavisktalende instruktører. Her er også sportsaktiviteter som tennis og minigolf. Læs mere om sport og træning på Mythos Beach Resort. Der findes desuden en spa med skønne behandlinger mod betaling.

Bæredygtighed
For at reducere brugen af plastik tilbyder Mythos sine gæster at genopfylde vandflasker gratis fra hotellets vandautomater, som er placeret flere steder på hotelområdet. Vandflasker kan købes. Mythos Beach Resort er Travelife guldcertificeret. Takket være sit miljømæssige engagement blev Mythos Beach Resort i 2016 accepteret som en "Platinum Level Green Leader" i Tripadvisors Green Leader-program og har også modtaget prisen "Certificate of Excellence" i så mange år i træk, at de også har modtaget Tripadvisors "Hall of fame"-prisen. Hotellet er også certificeret i henhold til ISO 22000:2005. Certificeringen handler om fødevaresikkerhed, og at sikre håndtering og produktion i alle led, helt frem til gæsten ved bordet i restauranterne. Her kan du læse mere om bæredygtighed på Mythos Beach.

Øvrigt om hotellet:
Stranden ved Mythos Beach Resort er en stenstrand med lidt sand. Der er småsten på stranden og en variation af større sten i vandet. Svømmesko anbefales. Elevator er kun tilgængelig i hovedbygningen. Gæster i lejligheder har derfor ikke adgang til elevator, dette gælder også for nogle af dobbeltværelserne. Begrænset lokaltrafik i området omkring hotellet. Bagageopbevaring, bad og toilet er til rådighed ved sen afrejse. Aftenunderholdning et par aftener om ugen.

Indgår i Apollo Mondo Family på Mythos Beach Resort

 • Fitnessrum
 • Fire træningshold om dagen
 • Solstole, parasoller og håndklæder ved pools og strand
 • Tennis inden kl. 19.00
 • Minigolf
 • Wifi på hele hotelområdet

Mod betaling

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Tennis efter kl. 19.00
 • Spabehandlinger
 • Vaskeservice

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet i alle dobbeltværelser, junior-suiter samt visse 1-værelses lejligheder

Kan tilkøbes:

 • Morgenmadsbuffet i visse 1-værelses lejligheder samt alle 2-værelses lejligheder
 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) i alle værelsestyper
 • All Inclusive i alle værelsestyper
Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino for børnene
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Food & Beverage
 • Holdtræning & fitness indgår
 • Direkte transfer t/r hotellet
 • Wifi indgår

Direkte transfer til hotellet

Når du booker transfer til dette hotel, har du altid direkte transfer*. Det vil sige, at transferbussens første stop er ved dette hotel, og ved afrejse er hotellet det sidste stop inden lufthavnen. Forudbestil din direkte transfer når du booker rejsen eller tilføj den efterfølgende under Min Rejse eller på telefon 35 20 19 00.

*) ved rejser med rutefly kan vi ikke garantere direkte transfer.


Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn (begrænset antal), barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du booker din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Min rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.

Alle hoteller i Afandou & Kolymbia

Levante - powered by Playitas

Sportshotellet Levante - powered by Playitas på Rhodos' østkyst er perfekt beliggende i rolige omgivelser direkte på Afandou-stranden. Med en bred vifte af sports- og træningsmuligheder, høj hotelkomfort og poolområder findes her alt, du behøver, for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort med høj komfort og faciliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotel beliggende i rolige omgivelser direkte på den skønne Afandou-strand på Rhodos' østkyst. Her venter et dejligt poolområde og rolige dage i solen.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flere dejlige pools, vandrutsjebaner for både børn og voksne, og All Inclusive er inkluderet. Lyder det ikke som en fantastisk pakke til en dejlig familieferie?

Kolymbia Bay Art Hotel

Voksenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger tæt på stranden og i gåafstand fra centrum af Kolymbia. I hotellets restaurant kan du nyde smagen af det græske køkken, hvor de lokale producenter og årstiden bestemmer indholdet af dagens menu. Læn dig tilbage i en behagelig loungesofa og lyt til god musik, før der bydes på noget mere rock musik senere på aftenen. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år.

Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia, Rhodos gennemgår en renovering i løbet af vinteren og byder dig og familien velkommen til en ny og opdateret version i sommeren 2024. Dette All Inclusive hotel ligger tæt på både stranden og centrum, men alt hvad du behøver er på hotellet - så slap af og kom helt ned i gear. Velkommen!