Mythos Beach Resort

apollo mondo family

 • • Nyrenoveret
 • • Svømmeskole og børneklub
 • • Junior-suiter med privat pool

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Nyrenoverede Mythos Beach Resort på Rhodos er et af vores mest populære Apollo Mondo Family-hoteller. Dette moderne flagskib byder på en ægte familieferie med flere poolområder, børneklubben Club Polly & Mino samt træningshold med Apollos egne instruktører. I restauranterne serveres lækre og varierende retter, og børnene har deres egen buffet at vælge fra. Ved hotellets strand er der poolområde med træterrasse og med pool kun for voksne gæster.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-2 personer eller 1-3 personer. Junior-suiter med privat pool for 1-2 personer eller 1-4 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. Større 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

dejligt mad, søde personale, velfungrende hotel, renoveret værelse.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Velkommen til et nyrenoveret Mythos Beach Resort!
Nu har vi åbnet dørene til et nyrenoveret Mythos Beach Resort! Alt hvad der allerede er elsket og populært på Mythos Beach Resort er blevet endnu bedre - opdateret og moderne. Omkring poolen har solstolene nye, komfortable madrasser, fællesområderne er blevet moderniseret og fornyet. En række værelser er blevet totalrenoveret og alle værelser har fået nye badeværelser med bruser. Møblerne er opdateret og forsynet med tekstiler i behagelige toner. Alt hvad du elsker ved Mythos Beach Resort forbliver selvfølgelig – den overdådige buffet, den personlige betjening, de store herlige poolområder, for ikke at tale om alle de spændende aktiviteter for store og små.

Poolområder og strand
Der er tre poolområder på Mythos Beach Resort, hvoraf den ene har to pools; den ene er et aktivitetspool, der er opvarmet til mindst 20 grader fra 13/4–20/5 og 15/9–6/11. Pooltemperaturen kan falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Ved den separate børnepool er der en vandrutsjebane til de mindre børn, og på forsiden af hotellet er der en ny pool. Indendørs er der yderligere to opvarmede pools, hvoraf den ene er en lille børnepool. Mellem hotellet og stranden er der desuden et poolområde med en træterrasse med en relaxpool til voksne, samt en lille jacuzzisektion. Der tilbydes solstole, parasoller og håndklæder ved både pools og strand, som kan skiftes to gange om ugen.

Børneklub og svømmeskole
For børnene findes der et bredt aktivitetsprogram i Apollo egen børneklub Club Polly & Mino. Sjove og søde Polly & Mino er børnenes favoritter, der kommer og hilser på børnene rundt omkring på hotellet. Du kan endda overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner! Her kan du læse mere om Polly & Mino. På Swim School by Apollo kan børnene lære at svømme med skandinavisktalende personale og svømmelærere.

Restauranter og barer
Vælg mellem flere restauranter og barer på Mythos Beach Resort. I restauranten Amalthia serveres buffet til morgenmad, frokost og middag. Her findes egen børnebuffet og mikroovn, hvis noget skal varmes. I baren Ariadne Lounge Bar & Terrace kan du nyde en drink og lytte til musik.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- og juicebaren Mondo Café ved relaxpoolen kan du købe cappuccino, espresso, specialkaffe og flere forskellige friskpressede juicer. Her kan også købes lokalt bagværk og is med tilbehør.

Her kan du læse mere om mad og drikke på hotellet.

Fitnessrum og holdtræning
Hotel Mythos Beach Resort tilbyder gratis fitness-faciliteter og fire gratis træningshold om dagen, som ledes af skandinavisktalende instruktører. Her er også sportsaktiviteter som tennis og minigolf. Læs mere om sport og træning på Mythos Beach Resort. Der findes desuden en spa med skønne behandlinger mod betaling.

Inkluderet i Apollo Mondo Family på Mythos Beach Resort

 • Fitnessrum
 • Fire træningshold om dagen
 • Solstole, parasoller og håndklæder ved pools og strand
 • Tennis inden kl. 19.00
 • Minigolf
 • Wifi på hele hotelområdet

Mod betaling

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Tennis efter kl. 19.00
 • Spabehandlinger
 • Vaskeservice

Øvrigt om hotellet:
Elevator findes kun i hovedbygningen. Gæster, der bor i lejlighed har således ikke adgang til elevator, hvilket også gælder for nogle dobbeltværelser (disse lejligheder/værelser ligger i bygninger med stueetage og 1. sal). Stranden er en rullestensstrand, og derved kan mindre sten på stranden og i vandet forekomme. Badesko anbefales. Mythos Beach Resort har modtaget "Certificate of Excellence" af Tripadvisor så mange år i træk, at hotellet nu også har modtaget udmærkelsen "Hall of Fame". Mythos Beach Resort har i 2016 modtaget "Platinum Level Green Leader" i Tripadvisors Green Leader-program for sin indsats for et bedre miljø. I efteråret 2017 fornyede Mythos Beach igen sit Travelife Gold certifikat. Hotellet er også certificeret i henhold til ISO 22000:2005. Certificeringen handler om fødevaresikkerhed og sikrer håndtering og produktion i alle faser, helt frem til gæsten ved bordet i restauranterne. Bagageopbevaring, bad og toilet er til rådighed ved sen afgang.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet i alle dobbeltværelser, junior-suiter samt visse 1-værelses lejligheder

Kan tilkøbes:

 • Morgenmadsbuffet i visse 1-værelses lejligheder samt alle 2-værelses lejligheder
 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) i alle værelsestyper
 • All Inclusive i alle værelsestyper

Vær opmærksom på

Mythos Beach Resort er et Apollo Mondo Family-hotel i perioden 9. april-12. november 2023. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom Swim School by Apollo, børneklubben Club Polly & Mino eller træning med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino for børnene
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Food & Beverage
 • Holdtræning & fitness indgår
 • Direkte transfer t/r hotellet
 • Wifi indgår

Direkte transfer til hotellet

Når du booker transfer til dette hotel, har du altid direkte transfer*. Det vil sige, at transferbussens første stop er ved dette hotel, og ved afrejse er hotellet det sidste stop inden lufthavnen. Forudbestil din direkte transfer når du booker rejsen eller tilføj den efterfølgende under Min Rejse eller på telefon 35 20 19 00.

*) ved rejser med rutefly kan vi ikke garantere direkte transfer.


Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du booker din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Min rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.

Alle hoteller i Afandou & Kolymbia

Levante - powered by Playitas

Sportshotellet Levante - powered by Playitas på Rhodos' østkyst er perfekt beliggende i rolige omgivelser direkte på Afandou-stranden. Med en bred vifte sports- og træningsmuligheder, høj hotelkomfort og poolområder findes her alt, du behøver, for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort med høj komfort og faciliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotel beliggende i rolige omgivelser direkte på den skønne Afandou-strand på Rhodos' østkyst. Her venter et dejligt poolområde og rolige dage i solen.

Golden Odyssey

Golden Odessey har flere dejlige pools, vandrutsjebaner for både børn og voksne, og All Inclusive er inkluderet. Lyder det ikke som en fantastisk pakke til en dejlig familieferie?