Mythos Beach Resort

apollo mondo family

 • • Svømmeskole og børneklub
 • • Tripadvisor pris
 • • Junior-suiter med egen pool
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Mythos Beach Resort på Rhodos er et af vores mest populære Apollo Mondo Family-hoteller. Dette moderne flagskib byder på en ægte familieferie med flere poolområder, børneklubben Club Polly & Mino samt træningshold med Apollos egne instruktører. I restauranterne serveres lækre og varierende retter, og børnene har deres egen buffet at vælge fra. Ved hotellets strand findes et poolområde med en relaxpool kun for voksne gæster. Som prikken over i'et på din ferie, kan du booke en junior-suite med egen pool.

Når voksne tilkøber pension spiser børn under 12 år gratis på alle vores Apollo Mondo Family hoteller til sommer. (Gælder kun nybookinger.)

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-2 personer eller 1-3 personer. Junior-suiter med privat pool for 1-2 personer eller 1-4 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det hele var godt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mythos Beach Resort er et populært familiehotel lige ved stranden i Kolymbia på Rhodos. Ikke langt fra hotellet findes et lille centrum i byen Kolymbia med en fin hovedgade omgivet af eukalyptustræer.

Poolområder og strand
På Mythos Beach Resort findes der tre poolområder. Ved det ene område er der to pools, hvoraf den ene er en aktivitetspool. Aktivitetspoolen er opvarmet til mindst 20 grader i perioderne 13/4-20/5 og 15/9-6/11. Pooltemperaturen kan dog blive lavere om morgenen, aftenen og ved dårligt vejr. Der er også en ny pool ved den nye sidebygning på hotellet. Hotellet har også en separat børnepool med en vandrutsjebane for de yngste børn.

Ved hotellets strand er der en hyggelig relax-pool (for voksne) med et lille jacuzzi-hjørne. Solstole og parasoller både ved pool og strand. Gratis håndklædeservice til pool og strand, som kan udskiftes to gange om ugen. Der er også en pool og en lille børnepool indendørs, som begge er opvarmede 13/4-20/5 og 15/9-6/11.

Børneklub og svømmeskole
For børnene findes der et bredt aktivitetsprogram i Apollo egen børneklub Club Polly & Mino. Sjove og søde Polly & Mino er børnenes favoritter, der kommer og hilser på børnene rundt omkring på hotellet. Du kan endda overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner! Her kan du læse mere om Polly & Mino. På Swim School by Apollo kan børnene lære at svømme ud fra Det Svenske Svømmeforbunds pædagogik med skandinavisktalende personale og svømmelærere.

Restauranter og barer
Vælg mellem flere restauranter og barer på Mythos Beach Resort. I restauranten Amalthia serveres buffet til morgenmad, frokost og middag. Her findes egen børnebuffet og mikroovn, hvis noget skal varmes. I baren Ariadne Lounge Bar & Terrace kan du nyde en drink og lytte til musik.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- og juicebaren Mondo Café ved relaxpoolen kan du købe cappuccino, espresso, specialkaffe og flere forskellige friskpressede juicer. Her kan også købes lokalt bagværk og is med tilbehør.

Her kan du læse mere om mad og drikke på hotellet.

Fitnessrum og holdtræning
Hotel Mythos Beach Resort tilbyder gratis fitness-faciliteter og fire gratis træningshold om dagen, som ledes af skandinavisktalende instruktører. Her er også sportsaktiviteter som tennis, minigolf, løberuter og mountainbike-ruter. Vandsport som kajak, windsurfing og sejlads tilbydes på nabohotellet. Læs mere om sport og træning på Mythos Beach Resort. Der findes desuden en spa med skønne behandlinger mod betaling.

Inkluderet i Apollo Mondo Family på Mythos Beach Resort

 • Fitnessrum
 • Fire træningshold om dagen
 • Solstole, parasoller og håndklæder ved pools og strand
 • Tennis inden kl. 19.00
 • Minigolf
 • Wifi på hele hotelområdet

Mod betaling

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Tennis efter kl. 19.00
 • Vandsport på nabohotellet
 • Spabehandlinger
 • Vaskeservice

Måltider

Værelser: Morgenmadsbuffet indgår.
Lejligheder: Ingen måltider indgår. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Halvpension og All Inclusive kan tilkøbes i alle værelsestyper.

Værd at vide

Elevator findes kun i hovedbygningen. Gæster, der bor i lejlighed har således ikke adgang til elevator, hvilket også gælder for nogle dobbeltværelser (disse lejligheder/værelser ligger i bygninger med stueetage og 1. sal).

Stranden er en rullestensstrand, og derved kan mindre sten på stranden og i vandet forekomme. Badesko anbefales.

Mythos Beach Resort har modtaget "Certificate of Excellence" af Tripadvisor så mange år i træk, at hotellet nu også har modtaget udmærkelsen "Hall of Fame".

Mythos Beach Resort har i 2016 modtaget "Platinum Level Green Leader" i Tripadvisors Green Leader-program for sin indsats for et bedre miljø. I efteråret 2017 fornyede Mythos Beach igen sit Travelife Gold certifikat.

Hotellet er også certificeret i henhold til ISO 22000:2005. Certificeringen handler om fødevaresikkerhed og sikrer håndtering og produktion i alle faser, helt frem til gæsten ved bordet i restauranterne.

Vær opmærksom på

For sommer 2021 gælder følgende:

 • Indendørs poolen og saunaen er ikke åbne
 • Det er ikke muligt at bestille picnickurv
 • Der tilbydes ingen vandsportsfaciliteter på nabohotellet Levante
 • Der er rengøring 5 gange om ugen, heraf 1 meget enkel
 • Der er udskiftning af poolhåndklæder 2 gange om ugen
 • Der er ingen Playstation eller vinkøleskab i junior-suiterne
Apollo Mondo Family Resorts
 • Børneklub og svømmeskole
 • Gratis holdtræning og fitnessfaciliteter
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi

Direkte transfer til hotellet

Når du booker transfer til Mythos Beach Resort, har du altid direkte transfer. Det vil sige, at transferbussen standser først ved hotellet, og ved afrejse er hotellet sidste stop inden lufthavnen. Transfer bookes sammen med din bestilling på apollorejser.dk eller ring til os på 35 20 19 00.


Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du bestiller din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Din rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.

Alle hoteller i Afandou & Kolymbia

Lutania Beach

Velkommen til Lutania Beach, et hyggeligt All Inclusive-hotel beliggende direkte på stranden i Kolymbia. Her er der et fint poolområde med en skøn udsigt over havet.

Kolymbia Star

Kolymbia Star er et familievenligt hotel, hvor All Inclusive indgår. På hotellet findes flere skønne poolområder og vandrutsjebaner for både store og små. Her bor du i moderne værelser i rolige omgivelser med gåafstand til stranden.

Levante - powered by Playitas

NYHED! Sportshotellet Levante - powered by Playitas på Rhodos' østkyst er perfekt beliggende i rolige omgivelser direkte på Afandou-stranden. Med en bred vifte sports- og træningsmuligheder, en skøn sandstrand, høj hotelkomfort og poolområder findes her alt, du behøver, for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.