Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7 ud af 10 baseret på 25 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,0 / 10
Rengøring
 
7,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,2 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mad og drikke
 
5,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,9 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Placering i forhold til strand, samt det søde personale.
-
Variering af aftensmad og middagsmad (mindede meget om hinanden)

Bekræftet køb : 2021-09-05


8 ud af 10

+
Det var meget positivt overraskende at drinks/shots også var inkluderet i all-inclusive! derudover var maden super fin, og der var et stort udvalg af forskellige ting. Hotellet var også rigtig godt vedligeholdt, og poolområdet var meget flot! Stranden er også rigtig god - dog er det stenstrand. Værelserne var store.
-
Evt flere liggestole ved poolområdet. De var ofte hapset, når man kom og skulle bruge dem:(((

Bekræftet køb : 2021-08-29


9 ud af 10

+
-
Maden var meget ensartet, og der var ikke mange vegetariske muligheder

Bekræftet køb : 2021-08-22


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-09


3 ud af 10

+
Beliggenhed ved stranden
-
Ensformig buffet Nogle værelser havde centralstyret aircondition som OVERHOVEDET ikke kølede nok, det var bare varm luft, der blev blæst ud. Vi måtte skifte værelse til er værelse med aircondition vi selv kunne styre Attituden i receptionen - der var ikke ret meget imødekommenhed Hotellet reklamerer med, at man kan bestille madpakke til frokost - den bestod af småkager og frugt Ikke mange smil hos personalet generelt

Bekræftet køb : 2021-08-01


10 ud af 10

+
Omgivelserne og aktiviteterne
-
Ikke noget. Syntes ikke vi kunne forvente mere til prisen❤️

Bekræftet køb : 2021-08-01


7 ud af 10

+
Stranden der ligger lige op af hotellet
-
Der er ikke nok liggestole ved poolen. Står man ikke klar med håndklæder til at holde sengene kl 8.00, så får man ikke en. Maden er virkelig ikke særlig spændende, og blæserne på værelserne virker slet ikke kølende.

Bekræftet køb : 2021-07-25


7 ud af 10

+
Beliggenhed ved stranden samt skønt poolområde med dejlig udsigt
-
Større udvalg i buffet til morgenmaden.

Bekræftet køb : 2021-07-25


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-18


7 ud af 10

+
Udsigten og omgivelserne.
-
Der var ikke nok solvogne. De var reserveret nat og dag med håndklæder, og hotellet kunne/ville ikke gøre noget ved det. Maden er meget ensformet og man bliver hurtigt træt af den

Bekræftet køb : 2021-07-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

51% af gæsterne anbefaler

206 bedømmelser
Meget godt
 
91
Godt
 
52
Middel
 
28
Mindre godt
 
22
Dårligt
 
13

5 nyeste bedømmelser

28-09-2019

af Trine B

Skønt sted

Virkelig dejligt familievenligt sted, med skøn beliggenhed, god mad til alle aldre, god og venlig betjening. Underholdning af forskellig art bla. oplevede vi mavedans og opera. Bylivet er i gåafstand, hvilket også er et plus. Vi har nydt det. Kommer Gerne igen

 
04-10-2018

af 368signec

Gennemsnitligt hotel med kedelig mad.

Vi var afsted 7 personer på Hotel Lutania Beach, Rhodos. Vi havde høje forventninger til hotellet, da billederne fra hotellet så meget lovende ud. Vi blev lidt skuffede da vi ankom. Værelserne var egentlig dejligt store og fine med god plads, samt køleskab. Men meget slidt hotel, der trænger til renovering. Derudover lå vores værelser lige over køkkenet, så der var en dårlig lugt, især af friture, hver gang vi åbnede terrassedøren. Ikke optimalt. Noget andet er at airconditionen blev slukket for efter 3 dage, hvilket vi ikke var blevet informeret om inden. Personalet var dog helt fantastiske, så venlige og rare, og hvis der var noget der gik i stykker blev det lavet hurtigt. Maden havde vi forventet højere standard, end den der var. Morgenmaden var det samme hver dag. Frokosten var okay. Snackbaren var skuffende, og man så at resterne fra morgenmaden, kage og crossainter blev serveret her, bare med nyt pynt på i form af glasur eller lignende. Aftensmaden var skuffende, både i smag og variation. Beliggenhed og udsigten var helt fantastisk. Så smuk en udsigt fra poolområdet af, og direkte adgang til stenstrand. Der manglede dog liggestole, det var en kamp hver dag for at få en, og vi rejste endda uden for højsæson. Alt i alt, en fin ferie med dejligt vejr, men min familie og jeg ville ikke vælge dette hotel igen en anden gang.

 
29-09-2018

af Marianne N Frederikshavn, Danmark

Dejligt hotel ned til Middelhavet

Dejligt hotel med dejlig lyse værelser. Maden var fantastisk og varierende, og masser af det. Smilende og venligt personale. Hurtig indsats, da vi havde to små ting, der var defekte - i løbet af en halv time, var det fikset. Dog var der for lidt solsenge omkring poolen, der kunne godt have stået et par stakke, man kunne tage fra. Baren åbnede først kl 18, så først derefter kunne man få en drink. Dejlig strand, dog bedst med et par badesko, da der var mange sten.

 
16-08-2018

af nico7027 Prag, Tjekkiet

ELENDIG

Det var det mest elendige jeg har prøvet! Intet at desværre som vi havde håbet på. Der var væggelus på værelset, pool hvor man ikke kunne se sine egne fødder (og åbnede først klokken. 10 selvom de reklamerede for den åbnede klokken 7), aircondition virkede ikke (det er en blæser og ikke aircondition), ingen varmt vand de første 3 dage, maden var elendig, liggestolene var reserveret fra klokken 2 om natten og selvom vi havde bestilt en rejse for 9 måtte vi ikke sidde mere end 4 og spise. Meget skuffende hotel der trængte til at blive renoveret for MANGE penge!

 
02-08-2018

af nannagade Aalborg, Danmark

Slidt og beskidt

Jeg sætter aldrig mine ben her igen! Vi havde købt en dyr rejse og det lever på ingen måde op til vores forventninger. Ekstra pris for havudsigt, men enten havde værelset en palme i vejen eller også var havet så langt væk, at udsigten kunne være ligemeget. Min families værelse lå placeret lige op af receptionen og du kunne, praktisk talt, se direkte fra receptionen ind i vores seng - det var et af de dyre værelser... Og så nævner vi ikke mug og andet spændende fra værelset... Vi blev da flyttet og måtte i stedet leve med aircondition uden funktion og køleskab der ikke virker, selv efter teknikerbesøg Maden er kedelig og ensformig... Alt er ved at falde fra hinanden og gammelt og ulækkert. Selv for græsk standard er det her for dårligt, grimt, slidt, beskidt, sjusket og sølle. Beliggenheden er fin og kaffen er drikkelig...