Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 479 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
7,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Fine værelser og god plads omkring bygningerne.
-
Værelserne virkede lidt slidte

Bekræftet køb : 2021-09-12


8 ud af 10

+
Faciliteter og omgivelser, og altid venlige personale
-
Rengøring var ikke helt i top alle dage

Bekræftet køb : 2021-09-02


9 ud af 10

+
Meget imødekommende personale , alle vi mødte. Beliggenheden er rigtig fin
-
Nogen ganske nedslidte ligge stole og parasoller både på stranden og ved poolen , Flere af dem var i stykker og total gennem lagt , hvis man ikke havde ondt i ryggen , så var det sikkert man fik det. Området omkring poolen meget beskidt og også liggestolene. Der var det sammme klistrede cola og spildt kaffe på fliserne og de små borde blev aldrig tørret af i de 7 dage vi var der

Bekræftet køb : 2021-09-01


8 ud af 10

+
Ro
-

Bekræftet køb : 2021-08-29


7 ud af 10

+
Gratis udlån af cykler - dog tidligt at skulle returnere senest kl 17
-
Personale skal oplæres bedre i pleje af gæster , vi var til “besvær “ tit. Rengøring bør være dagligt også skift af håndklæder - burde ikke være meningen man selv skal bede om skift midt i ferien .

Bekræftet køb : 2021-08-19


5 ud af 10

+
Morgenmadsbuffeten
-
I er nødt til at være ærlige og fortælle at dette primært er et Mark Warner hotel og at dvs at der er uanede af MW-børneklubber der fylder 2 af de 4 pools det meste af tiden og i den grad larmer. Rengøringen af pools og pool området var ikke eksisterende. Der lå fx samme plastre i poolen de 3 sidste af vores dage på hotellet. Is der var spildt ved poolen lå ligeledes minimum 5 dage. Apollo gæster er ikke placeret i en sidebygning som beskrevet- vi er placeret i en bagvedliggende bygning.

Bekræftet køb : 2021-08-19


8 ud af 10

+
Maden og voksen poolen.
-
Vi boede i familie værelse 2002 og havde betalt havudsigt. Vi forventede ikke at få et familie værelse , hvor vi kun kunne se lidt vand , og med masser af bygninger foran, mad lugt fra nabohotel , og støj fra nabohotel, aircondition . Vi var skuffet over det. Vi var nede og klage , men kunne måske få det byttet efter 3 dage. Apollo havde kun 2 familie værelser , fik vi oplyst i receptionen. Det ønskede ikke at flytte efter 3 dage , da vi kun havde 6 dage. Vi forventede , at det lå helt nede ved vandet, som vist i kataloget . ( ellers skal I tage andre billeder og ligge ind i kataloget . Så værelse 2002 ligger dårligt , vi føler IKKE vi har fået den udsigt vi har betalt ekstra for. !

Bekræftet køb : 2021-08-18


4 ud af 10

+
Sportsfaciliteterne
-
Hotellet er meget slidt, især værelserne. Der er på INGEN måde et 4+ stjernet hotel!

Bekræftet køb : 2021-08-16


9 ud af 10

+
Der var solsenge til alle, lige meget om det gjaldt stranden eller ved poolen.
-

Bekræftet køb : 2021-08-15


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

879 bedømmelser
Meget godt
 
619
Godt
 
171
Middel
 
57
Mindre godt
 
15
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

29-07-2018

af 106lennartg Danmark

Value for money

Rigtig godt hotel til den aktive ferie. Der er masser af faciliteter og aktiviteter. De fleste er gratis (incl. Tennis og lån af cykler). Vandsportdelen koster lidt, men er billigt i forhold til andre steder. Meget engelsk hotel, hvilket og giver god service og nem kommunikation. Fin buffet og ikke langt at gå til nærmeste by, som har nogle gode spisesteder. Her behøver man ikke kede sig.

 
11-07-2018

af 18uffek Holte, Danmark

To gange er en gang for meget....

Vi var her sidste år og vi her for sporten mere end selve hotellet. Det er engelsk drevet af Mark Warner og det er der ikke noget som helst galt med. Personalet er overordentlig høflige og tjenstvillige. Men der er nogle “menner”: 1. Det er for kedeligt det man bliver præsenteret for madmæssigt. Morgenmaden bliver taget væk fra kl. 10, uagtet at der er servering til kl. 10.30. 2. Frokosten er sgu heller ikke spændende. Lille menukort og smagløs. 3. Aftensmaden er en kæmpe buffet - men igen savner man originalitet. Sushien smager oprigtig meget besynderlig! 4. Den ene bygning ligger op og ned af en hundekennel og det er voldsom forstyrrende for søvnen! Det skal man ikke bo op ad (ligger ved Tennisanlægget). Er der så slet ikke noget godt at sige? Jo da - hvis man er til en sportsuge og ikke har problemer med varme så er der en masse at tage sig til. Der er til mange timers sport og bevægelse. Anbefalingen går på at leje en bil og komme ud og opleve noget af det Rhodos også tilbyder (man kan cykle - men det kræver god fysik og at man kan med varmen) For os bliver det sidste gang - men med flere gode minder end dårlige! God fornøjelse!

 
25-05-2018

af billstrom København, Danmark

Lækkert hotel med mange gode muligheder

Der er ikke mange dårlige ting at sige om Levante Beach Resort. Ja faktisk er der kun positive ting at sige - et par af dem kommer her: - venligt og serviceminded personale - rent og pænt ALTID - mange muligheder for aktiviteter - gode trænere på holdene - rimelige priser i både restaurant og bar - god morgenmad med stor varieret buffet Kunne bestem finde på at vende tilbage igen.

 
17-07-2017

af SusanneStageOdense Odense, Danmark

Godt hotel til aktiv ferie

Fint og pænt hotel. Vi havde et familieværelse som var fint stort og havde alt hvad vi havde brug for. Rengøring hver dag på værelset - dog var den noget sparsom. Masser af aktiviter for alle, og på alle tidspunkter. Store poolområder som nemt kan rumme alle uden det virker overfyldt. Meget venligt og hjælpsomt personale.

 
11-07-2017

af janlillie København, Danmark

Pænt men kedeligt

Vi havde 14 dage på Levante Beach Resort, hvilket nok var 1 uge for meget. Hotellet er fantastisk med 3 pools og 3 restauranter. De 2 er frokostrestauranter og den sidste som ligger i hovedbygningen fungerer som morgenmad, frokost og aften-buffet. Det er ikke muligt at spise fra et ala carte menukort om aftenen. Hvilket gør at man skal spise buffet. Den er rimelig dyr og det kan derfor betale sig at tage en taxa for 8 euro til nærmeste by og spise. Man sparer en hel del på den måde. Det er også en god ide at leje bil så man kan de andet en hotellet. Personalet et meget hjælpsomme og smilende og værelset blev gjort rent hver dag. Der er mange englændere på ferie på stedet da det er et engelsk hotel. Hvilet gør at man ikke får en fornemmelse af at være i Grækenland, da maden er meget engelske og underholdning med mere er rettet mod englænderen, hvilet gør at det bliver lidt kedeligt i længden. Men alt i alt et dejligt resort med fitness, pools og godt personale