Bedømmelse af Levante Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 458 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
7,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Meget plads ved pool pga få gæster. Mulighed for at prøve meget forskelligt sport uden betaling
-
En god restaurant om aftenen som ikke er buffet.

Bekræftet køb : 2021-07-29


7 ud af 10

+
Tennisbaner og ketcher og vandet og udbud på stranden
-
At der er cykler til børn så man ikke skal dele sig op som familie men være sammen.

Bekræftet køb : 2021-07-28


7 ud af 10

+
Stort udvalg af sportsaktiviteter både ved stranden og på hotellet. Meget smuk beliggenhed og fine værelser Lille købmand på hotellet Søde og hjælpsomme unge mennesker ved vandaktiviteter og i det hele taget
-
Rengøringen ved poolområderne- der var beskidt på bordene ved solsengene og spildte drikkevarer omkring solvogne var ikke vasket væk. Parasollerne var revet i stykker (ved godt det har været corona og der sikkert ikke er penge til at skifte) Morgenmaden var ikke noget at råbe hurra for, uspiselig røræg, bacon osv. Manglede mere frugt og grønt I Fitness virkede nogle af maskinerne ikke og der var ikke drikkevand i beholderen.

Bekræftet køb : 2021-07-28


10 ud af 10

+
Sportsfaciliteter, restaurant, nærhed til strand, grønne områder
-
Markise eller parasol på de balconer der har direkte sol det meste af dagen !

Bekræftet køb : 2021-07-26


8 ud af 10

+
Alle faciliteterne på stranden og det utrolig søde og hjælpsomme personale fra MW
-
Vi fik kun gjort rent 2 gange og den ene gang var alle håndklæder væk og vi måtte selv over at skaffe nye. Det var under vores forventning.

Bekræftet køb : 2021-07-22


7 ud af 10

+
Det var fint.
-
Lidt i overkanten at vi skulle betale 50 euro for at få lov til at beholde et af vores to værelser en halv dag længere på afrejsedagen, når der ikke var fuldt booket på hotellet.

Bekræftet køb : 2021-07-22


9 ud af 10

+
Utrolig serveminded personale
-
N/A

Bekræftet køb : 2021-07-21


9 ud af 10

+
Vi havde en tjener ved navn kiriakous, som var meget venlig og sjov. Tjenerne var dog generelt virkelig rare og søde.
-
Hvis man skal finde noget, er det, at der er mange dyr på hotellet

Bekræftet køb : 2021-07-21


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-27


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

873 bedømmelser
Meget godt
 
614
Godt
 
170
Middel
 
57
Mindre godt
 
15
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

29-07-2018

Indlæg af 106lennartg Danmark

Value for money

Rigtig godt hotel til den aktive ferie. Der er masser af faciliteter og aktiviteter. De fleste er gratis (incl. Tennis og lån af cykler). Vandsportdelen koster lidt, men er billigt i forhold til andre steder. Meget engelsk hotel, hvilket og giver god service og nem kommunikation. Fin buffet og ikke langt at gå til nærmeste by, som har nogle gode spisesteder. Her behøver man ikke kede sig.

 
11-07-2018

Indlæg af 18uffek Holte, Danmark

To gange er en gang for meget....

Vi var her sidste år og vi her for sporten mere end selve hotellet. Det er engelsk drevet af Mark Warner og det er der ikke noget som helst galt med. Personalet er overordentlig høflige og tjenstvillige. Men der er nogle “menner”: 1. Det er for kedeligt det man bliver præsenteret for madmæssigt. Morgenmaden bliver taget væk fra kl. 10, uagtet at der er servering til kl. 10.30. 2. Frokosten er sgu heller ikke spændende. Lille menukort og smagløs. 3. Aftensmaden er en kæmpe buffet - men igen savner man originalitet. Sushien smager oprigtig meget besynderlig! 4. Den ene bygning ligger op og ned af en hundekennel og det er voldsom forstyrrende for søvnen! Det skal man ikke bo op ad (ligger ved Tennisanlægget). Er der så slet ikke noget godt at sige? Jo da - hvis man er til en sportsuge og ikke har problemer med varme så er der en masse at tage sig til. Der er til mange timers sport og bevægelse. Anbefalingen går på at leje en bil og komme ud og opleve noget af det Rhodos også tilbyder (man kan cykle - men det kræver god fysik og at man kan med varmen) For os bliver det sidste gang - men med flere gode minder end dårlige! God fornøjelse!

 
25-05-2018

Indlæg af billstrom København, Danmark

Lækkert hotel med mange gode muligheder

Der er ikke mange dårlige ting at sige om Levante Beach Resort. Ja faktisk er der kun positive ting at sige - et par af dem kommer her: - venligt og serviceminded personale - rent og pænt ALTID - mange muligheder for aktiviteter - gode trænere på holdene - rimelige priser i både restaurant og bar - god morgenmad med stor varieret buffet Kunne bestem finde på at vende tilbage igen.

 
17-07-2017

Indlæg af SusanneStageOdense Odense, Danmark

Godt hotel til aktiv ferie

Fint og pænt hotel. Vi havde et familieværelse som var fint stort og havde alt hvad vi havde brug for. Rengøring hver dag på værelset - dog var den noget sparsom. Masser af aktiviter for alle, og på alle tidspunkter. Store poolområder som nemt kan rumme alle uden det virker overfyldt. Meget venligt og hjælpsomt personale.

 
11-07-2017

Indlæg af janlillie København, Danmark

Pænt men kedeligt

Vi havde 14 dage på Levante Beach Resort, hvilket nok var 1 uge for meget. Hotellet er fantastisk med 3 pools og 3 restauranter. De 2 er frokostrestauranter og den sidste som ligger i hovedbygningen fungerer som morgenmad, frokost og aften-buffet. Det er ikke muligt at spise fra et ala carte menukort om aftenen. Hvilket gør at man skal spise buffet. Den er rimelig dyr og det kan derfor betale sig at tage en taxa for 8 euro til nærmeste by og spise. Man sparer en hel del på den måde. Det er også en god ide at leje bil så man kan de andet en hotellet. Personalet et meget hjælpsomme og smilende og værelset blev gjort rent hver dag. Der er mange englændere på ferie på stedet da det er et engelsk hotel. Hvilet gør at man ikke får en fornemmelse af at være i Grækenland, da maden er meget engelske og underholdning med mere er rettet mod englænderen, hvilet gør at det bliver lidt kedeligt i længden. Men alt i alt et dejligt resort med fitness, pools og godt personale