Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,3 ud af 10 baseret på 41 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,3 / 10
Rengøring
 
8,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mad og drikke
 
7,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,6 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-07-25


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-07-04


10 ud af 10

+
Beliggende i skønt naturområde. Mange pools for enhver smag, herunder vandrutchebanerne. Fantastisk god, veltilberedt og varieret buffetmad - både morgen, middag og aften. Venlige og imødekommende hotelmedarbejdere og tjenere, som er meget serviceminded.
-

Bekræftet køb : 2022-07-04


9 ud af 10

+
Flere pools at vælge imellem. Vandrutchebanerne var et fantastisk supplement til pool-oplevelsen! Utrolig flotte og betagende bjergomgivelser omkring hotellet! Samt velpasset bevoksning af planter i og omkring hotellet. Maden var fortræffelig god: Stort udvalg i buffeten og det var veltilberedt og smagte fantastisk!
-

Bekræftet køb : 2022-07-04


7 ud af 10

+
Den første uge var alt roligt. (inden højsæsonen startede) God service og masser af plads ved pool og i restauranten. God service og god mad. Hyggeligt animationteam. Super søde og grundige rengøringsdamer. Perfekt med leje af bil fra hotellet.
-

Bekræftet køb : 2022-07-03


7 ud af 10

+
Pool området
-

Bekræftet køb : 2022-06-20


8 ud af 10

+
Familieværelserne der ligger lige ud til børne-pool-området kan klart anbefales, hvis man rejser som familie. Jeg synes maden var fin og meget varieret med mange forskellige muligheder hver dag.
-

Bekræftet køb : 2022-06-08


7 ud af 10

+
Godt til prisen. Meget venligt personale.
-

Bekræftet køb : 2022-05-30


8 ud af 10

+
poolområder fx rutchebaner ved poolen til børnene udsigten til bjerget
-

Bekræftet køb : 2022-05-29


5 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-05-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

1634 bedømmelser
Meget godt
 
919
Godt
 
483
Middel
 
168
Mindre godt
 
49
Dårligt
 
15

5 nyeste bedømmelser

16-07-2022

af Girlen1 Køge, Danmark

Dejligt hotel

Første uge var virkelig skøn. God plads både i restaurant og ved poolen. Ingen ventetid på drikkevarer eller mad. Internet kørte super. 2. uge hvor hotellet var fyldt op, var knap så godt. Ventetid på halv time for at komme op i restauranten. Ventetid på drikkevarer. Kø ved buffet. Stresset personale. Tjenere der råbte af hinanden. Sure og utålmodige gæster. De løb tør for tallerkener og glas hele tiden. Internet dårligt. Ikke er særlig god oplevelse. Jeg er glad for, at vi havde en god 1. uge, for der var hotellet bare virkeligt godt! Rart sted at være! Når det så er sagt, så var maden god, venligt personale de fleste steder. Vi havde den sødeste tjener, der kunne huske hvad vi skulle have hver gang - Ung fyr med hestehale. Vores værelse var fin størrelse, og meget rent og pænt hele tiden. Dog meget lydt. Man kunne høre ALT udefra. Super søde damer, der knoklede for at holde alt rent og pænt. Hele området var altid pænt og rent. Vi lejede bil 2 gange af Kinga i receptionen. Billigt og super god service. All inclusive var fin. Stort drinkskort, god sodavand, god mad, lækker kage og dejlig is. Animationteam var super søde og det var gode aktiviteter. Meget fransktalende, men talte også ok engelsk. 4 ok rutsjebaner, men meget larm i børnepoolen. Vi opholdte os mest ved aktivitetspoolen, hvor der var god musik i fint volume. Dejlig kort gåtur til skønt hav med lidt klipper, hvor flere snorklede. Desværre ikke så meget at se. De smukkeste bjerge i baggrunden, som vi også fik besøgt toppen af. Fint supermarked ved hotellet. Gåturen til Kolymbia Centrum tog ca. 20 minutter, hvilket var fint. Mange gode butikker og hyggelige steder at sidde og få noget at drikke eller spise. Vi havde en dejlig ferie, men er ked af de alt for mange mennesker den sidste uge, der ødelagde den gode service og komfort på hotellet.

 
10-07-2022

af 318yvonneo

Gode aktiviteter 😍

Dejligt hotel med god mad, lækre pools og den skønneste underholdning. Specielt den italienske fyr har god udstråling og en fantastisk energi ❤️❤️❤️ Han laver en sjov og populær aqua gym hver dag med en fyldt pool 💪💪💪

 
28-10-2018

af tim a

Super fantastisk hotel, fremragende service og super underholdnings team.

Skønt hotel som har plads til alle, både unge, ældre og familier. Servicen var i top fra vi trådte ind i hotellets foyer. Reception var behjælpelige på alle måder. Værelserne var lækre. Og der var flere forskellige pools til alle aldre med rutchebane, børnebassin, svømmebassin osv. Det eneste man skal være opmærksom på er at græsk lovgivning gør at man skal være en vis højde i vandrutchebanerne hvilket vi ikke i Danmark er vant til. Vi havde all inklusive hvilket var en super fordel med børn, så de kan få is, mad og drikke uden at man skal tænke på penge. Restauranten var god og maden var lækker og varierende og betjeningen af tjenerne var skøn og hjertelige. Jeg tror han hedder salvarli han var unik hver aften i resturanten. Safty boks på værelserne uden ekstra betaling, og rengøring dagligt. På hotellet er der bordtennis og bordfodbold, samt aktiviteter som alt fra vandpolo, dans, petaunge, yoga, osv. Underholdnings teamet, som består af Danny,fatoue, Elina, Simon, og nogle flere var så suveræne de forstod virkelig at være på og gøre ferien god for alle gæster. De tog sig tid til enhver. Danny havde overblik og holdt styr på de formelle ting og var nærværende, fatoue har den skønneste personlighed og glæde og forstår gæsterne og man har det rigtigt sjovt sammen med hende , Elina er skøn og man kommer i godt humør sammen med hende, Simon er sjov og vi nød Waterpolo hvor han levede sig ind i legen, samt underholdningen. Han er en skøn vært som har humor, spreder glæde og man hygger sig i hans nærvær.Dem som får de personer på deres hotel til at underholde er heldige for de får en til at føle sig speciel og i godt selskab. De er nærværende uanset om det er voksne, børn, personer med diagnoser som har brug for at blive set på en anden måde, så forstår de at være der og få alle til at havde det godt. Der er også aften underholdning for børn med dans og sang, samt aktiviteter om dagen for børnene i børneklubben og for de ældre unge i unge loungen. Stranden er indenfor en kort gå gang og små lokale butikker i nærheden. Dejligt, og skønt hotel vi kommer gerne igen. Tak for en god oplevelse i september.

 
24-07-2018

af famheinisch Kolympia, Grækenland

Animationteam

Super hyggelige, smilende og glade folk fra animationteam. De gør opholdet en del bedre med alle deres aktiviteter, musik og hygge. Helt sikkert værd at tage hertil og nyde deres smittende humør og den gode stemning.

 
24-07-2018

af sejedaniella Rhodos, Grækenland

☀️☀️

Mega hyggeligt, animation teamet gjorde hele min ferie mere livlig! Der var en fantastisk atmosfære og der var hele tiden noget at lave ved pool området, der var muglighed for at komme rundt på øen via. busserne. Alt i alt fantastisk sted af tage på ferie!☀️❤️