Bedømmelse af Kolymbia Star

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,7 ud af 10 baseret på 3 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,7 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Pool området
-
Det er et dejligt hotel, men vil ikke vælge det igen grundet beliggenheden.

Bekræftet køb : 2021-07-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

1364 bedømmelser
Meget godt
 
731
Godt
 
431
Middel
 
146
Mindre godt
 
42
Dårligt
 
14

5 nyeste bedømmelser

28-10-2018

Indlæg af tim a

Super fantastisk hotel, fremragende service og super underholdnings team.

Skønt hotel som har plads til alle, både unge, ældre og familier. Servicen var i top fra vi trådte ind i hotellets foyer. Reception var behjælpelige på alle måder. Værelserne var lækre. Og der var flere forskellige pools til alle aldre med rutchebane, børnebassin, svømmebassin osv. Det eneste man skal være opmærksom på er at græsk lovgivning gør at man skal være en vis højde i vandrutchebanerne hvilket vi ikke i Danmark er vant til. Vi havde all inklusive hvilket var en super fordel med børn, så de kan få is, mad og drikke uden at man skal tænke på penge. Restauranten var god og maden var lækker og varierende og betjeningen af tjenerne var skøn og hjertelige. Jeg tror han hedder salvarli han var unik hver aften i resturanten. Safty boks på værelserne uden ekstra betaling, og rengøring dagligt. På hotellet er der bordtennis og bordfodbold, samt aktiviteter som alt fra vandpolo, dans, petaunge, yoga, osv. Underholdnings teamet, som består af Danny,fatoue, Elina, Simon, og nogle flere var så suveræne de forstod virkelig at være på og gøre ferien god for alle gæster. De tog sig tid til enhver. Danny havde overblik og holdt styr på de formelle ting og var nærværende, fatoue har den skønneste personlighed og glæde og forstår gæsterne og man har det rigtigt sjovt sammen med hende , Elina er skøn og man kommer i godt humør sammen med hende, Simon er sjov og vi nød Waterpolo hvor han levede sig ind i legen, samt underholdningen. Han er en skøn vært som har humor, spreder glæde og man hygger sig i hans nærvær.Dem som får de personer på deres hotel til at underholde er heldige for de får en til at føle sig speciel og i godt selskab. De er nærværende uanset om det er voksne, børn, personer med diagnoser som har brug for at blive set på en anden måde, så forstår de at være der og få alle til at havde det godt. Der er også aften underholdning for børn med dans og sang, samt aktiviteter om dagen for børnene i børneklubben og for de ældre unge i unge loungen. Stranden er indenfor en kort gå gang og små lokale butikker i nærheden. Dejligt, og skønt hotel vi kommer gerne igen. Tak for en god oplevelse i september.

 
24-07-2018

Indlæg af famheinisch Kolympia, Grækenland

Animationteam

Super hyggelige, smilende og glade folk fra animationteam. De gør opholdet en del bedre med alle deres aktiviteter, musik og hygge. Helt sikkert værd at tage hertil og nyde deres smittende humør og den gode stemning.

 
24-07-2018

Indlæg af sejedaniella Rhodos, Grækenland

☀️☀️

Mega hyggeligt, animation teamet gjorde hele min ferie mere livlig! Der var en fantastisk atmosfære og der var hele tiden noget at lave ved pool området, der var muglighed for at komme rundt på øen via. busserne. Alt i alt fantastisk sted af tage på ferie!☀️❤️

 
11-07-2018

Indlæg af evylillie København, Danmark

Fantastisk personale

Rigtig dejligt hotel med det mest hjælpsomme personale,de kan ikke roses nok. Vi havde kun halvpension men når vi købte kaffe eller andet ,blev vi behandlet som VIP. :-) Hotellet ligger ca.15 min.gang fra "byen" og der er ingen aktiviteter i nærheden,andet end lidt på stranden. Flere dejlige pool men skal i have en solseng,så vær tidlig på den. Allerede kl..8.30 er alle solsenge optaget af håndklæder og ikke et menneske i miles omkreds.. DET er ikke i orden. Underholdningen er på fransk og computer rummet meget lille. Maden var ikke den helt store oplevelse men igen,,personalet var fantastisk. Helt klart et hotel jeg kan anbefale til familier med SMÅ børn.

 
10-08-2017

Indlæg af Hemdorff Esbjerg, Danmark

Super fint med børn.

Hotellet er fint, og personalet er meget hjælpsomme. I Restauranten er der meget støj, det er som en spisesal/kantine.Der er også en udendørs terasse hvor man kan spise der er ikke så meget støj, men folk sidder og ryger rundt omkring efter de er færdige med at spise. Maden er velsmagende og der er et fint udvalg af forskellige retter. Poolområdet er godt, med vandrutschebaner til børnene over 120 cm og 2 andre i det lave poolområde til dem der er mindre. Det er et rigtig godt sted med mange børn.og masser af aktiviteter, for børn. Man kan tage bussen til Rhodos by eller Lindos lige uden for hotellet, vær opmærksom på at når man skal retur fra Lindos, skal man ikke købe billetten på pladsen, men i bussen, da den ikke stopper ved hotellet men oppe på den store hovedvej. Stranden er Meget stenet, så vandet er meget klart.Skal man snorkel er det godt langs klipperne til højre på stranden.