Kolymbia Star

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Kolymbia Star er et familievenligt hotel, hvor All Inclusive indgår. På hotellet findes flere skønne poolområder og vandrutsjebaner for både store og små. Her bor du i moderne værelser i rolige omgivelser med gåafstand til stranden.

Ugens Deal! RHODOS

Book nu og få 500,- i rabat pr. person på alle charterrejser til Rhodos. Gælder kun nybookinger og ikke grupperejser og i afrejseperioden 1/4 - 30-10 2022. Rabatten er allerede fratrukket. Book senest den 23/1 2022.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Placeringen i udkant by lige op til sti/bjerg/natur og rimelig tæt på strand. Og at der ikke var...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kolymbia Star er et familievenligt All Inclusive-hotel i udkanten af Kolymbia med tre dejlige poolområder. Her findes bl.a. en separat børnepool med vandleg, en pool med vandrutsjebaner og en relaxpool. Solstole og parasoller. Håndklæder til depositum. For at benytte de større vandrutsjebaner skal du være 7 år gammel og være mindst 120 cm. En pool-/snackbar findes ved poolområdet med vandrutsjebaner.

Hotellet har en buffetrestaurant og en à la carte-restaurant, der tilbyder græske og internationale retter. Nobel påklædning kræves om aftenen i restauranterne. Lobbybar med tv, hvor sportsbegivenheder vises.

Gratis wifi overalt på hotellet. Billard og tennis mod betaling. Gratis bordtennis. Fitnessrum og yoga mod betaling på søsterhotellet Casa Cook (minimum 16 år). Spa-behandlinger kan bookes på søsterhotellet Sentido Port Royal (mod betaling). Busstoppested nær hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

All Inclusive indgår.

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.00
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.00
 • Snacks i poolbaren, kl. 12.30-16.00
 • Eftermiddagskaffe/-te ved poolbaren, kl. 16.00-18.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort på Rhodos er et af vores mest populære Apollo Mondo Family-hoteller. Dette moderne flagskib byder på en ægte familieferie med flere poolområder, børneklubben Club Polly & Mino samt træningshold med Apollos egne instruktører. I restauranterne serveres lækre og varierende retter, og børnene har deres egen buffet at vælge fra. Ved hotellets strand findes et poolområde med en relaxpool kun for voksne gæster. Som prikken over i'et på din ferie, kan du booke en junior-suite med egen pool.

Lutania Beach

Velkommen til Lutania Beach, et hyggeligt All Inclusive-hotel beliggende direkte på stranden i Kolymbia. Her er der et fint poolområde med en skøn udsigt over havet.

Levante - powered by Playitas

NYHED! Sportshotellet Levante - powered by Playitas på Rhodos' østkyst er perfekt beliggende i rolige omgivelser direkte på Afandou-stranden. Med en bred vifte sports- og træningsmuligheder, en skøn sandstrand, høj hotelkomfort og poolområder findes her alt, du behøver, for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.