Bedømmelse af Casa Cook Rhodes

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

689 bedømmelser
Meget godt
 
581
Godt
 
77
Middel
 
18
Mindre godt
 
13
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

19-10-2020

Indlæg af Frederik-Riel København, Danmark

Perfect

Super sted og fantastisk service. rigtig flotte lejligheder og faciliteterne spiller maks. Restauranten var også rigtig god. Vi var afsted en hel familie på 6 og selvom det ikke er normen på hotellet så var stemningen rigtig god.

 
19-10-2020

Indlæg af amillak2020 København, Danmark

Smukt boheme hotel med den absolut bedste service

Er netop kommet hjem fra en helt fantastik og meget afslappende ferie. Casa Cook Rhodos er et smukt hotel med den flotteste boheme indretning. Service niveauet var helt i top. Vi fik hver morgen special lavet pandekager udover den faste menu. I det hele taget var køkkenent og personalet rigtig gode til at imødekomme eventuelle madpræferencer. Personlet var ligeledes gode til at anfalfe steder, restauranter og oplevelser i nærheden. Værelserne er store og have privat adgang til pool. Room service var hurtig og altid lækker. På trods af corona restriktioner var det muligt at træne og dyrke morgen yoga. Personalet bar mundbind og der var ekstra opmærksomhed på renlighed osv., men det var ikke noget som påvirkede ferien negativt på nogen måde. Alt i alt er Casa Cook Rhodos et af de bedste hotteller jeg har besøgt. Specielt servicen var helt fantastisk, så stor tak til personalet for en fantastisk uge.

 
05-06-2019

Indlæg af Lizatdk

Det perfekte hotel

Er kommet hjem efter mit tredje besøg på dette fantastiske hotel. Heller ikke denne gang var der noget at klage over. Hotellet har lækre værelser med pooladgang, restauranten serverer utrolig lækker mad - specielt morgenmadsbuffeten - og omgivelserne er smukke. Der er hygge og stemning, og man føler sig utrolig afslappet og velkommen. Jeg må virkelig fremhæve personalet. Aldrig har jeg mødt sødere eller mere hjælpsomme ansatte. Ingen opgave er for stor eller for træls, og man bliver altid mødt med et smil og en hyggelig snak. Tak til Christina, Panagiotis, Vassa samt resten af teamet for et fantastisk ophold. Håber at se jer igen til næste år.

 
16-05-2018

Indlæg af 775jannien Esbjerg, Danmark

Helt fantastisk hotel.

Lækre omgivelser, tæt på stranden og gode ture i de små bjerge omkring byen. Direkte adgang til pool fra alle værelser. Havde bestilt halvpension og både morgenmad og aftensmad var lækkert. Kolymbia er en lille hyggelig by, stille og ikke for meget støj. Kan varmt anbefales.

 
04-10-2017

Indlæg af Stentofterne Struer, Danmark

Bare godt

Super godt sted med flotte omgivelser, flotte lejligheder, dejlig stilhed, super god halvpension og meget venligt og hjælpsomt personale. Boede i 802 som vendte mod bjerget og hermed mod syd hvilket gav sol fra midt formiddag til sen eftermiddag. 801 og 803 var dog bedre, da de havde endnu mere soltid.