Unikke græske rejsemål

Unikke græske rejsemål med Apollo

Vi vil gerne præsentere dig for tre fantastiske græske rejsemål - Sivota, Paxos og Naxos. Dette er tre græske destinationer med stor personlighed og charme, som du kan opleve med Apollo.


 

Strandparadiset Naxos

Det var her Dionysos blev født og lærte grækerne at dyrke vin - i hvert fald hvis man skal tro det græske sagn. Én ting er i hvert fald sikker - på Naxos ved man både, hvordan man fremstiller vin og likør af høj klasse.

Men Naxos er allermest kendt for sine børnevenlige, gyldne strande og smukke bugter. Her er også gode forudsætninger for vind- og kitesurfing.

Læs mere og book rejsen til Naxos »

Naxos
paxos

Paxos - den hemmelige ø

Vil du opleve en af Grækenlands mere hemmelige øer skal du booke din næste rejse til Paxos. Øen er den mindste i Det Ioniske Hav og har en helt fantastisk natur, frodige omgivelser og krystalklart vand.

At det var på Paxos, ifølge den græske mytologi, der var kærlighedsstedet for Poseidon og Amfitrite er ikke svært at forstå. Man kommer hertil med båd fra Korfu.

Læs mere og book rejsen til Paxos »

Skønne Sivota

Bedårende og typisk græsk. Sådan kan man sammenfatte Sivota. Den pittoreske fiskerby er omgivet af smukt skærgårdsmiljø, bjergbyer, hvidmalede kirker og storslået natur. Desuden rygtes det at Sivota har det klareste vand i hele Grækenland. 

Sivota er perfekt til dig, der vil have en på opleveren samt snorkle. Sivota ligger på fastlandet og har ca. 900 beboere.

Læs mere og book rejsen til Sivota »