Skafidia

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Oplev Oplev Skafidia, en hyggelig by på den Ioniske kyst på fastlandet i det sydvestlige Grækenland. Nyd gyldengule strande, turkisblåt vand og magiske solnedgange.

Populære hoteller Skafidia


Fakta om Skafidia

Tidsforskel

Dansk tid +1 time.

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Med bus fra lufthavnen i Kalamata til hotellerne i Skafidia tager det ca. 2 timer. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 12°c
feb 12°c
mar 15°c
apr 18°c
maj 23°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 27°c
okt 22°c
nov 17°c
dec 13°c

Andre byer Peloponnes

Kardamili

En rejse til Kardamili er et perfekt valg for dig, der både vil tage det roligt og have tid til at opdage så meget som muligt på ferien. Langs byens hovedgade ligger taverner og caféer på rad og række, Taygetos-bjerget er en gåtur væk, og Kalamatas storbypuls er kun en kort køretur væk.

Stoupa og Agios Nikolaos

Stoupa er en charmerende lille by på Peloponnes-halvøen, og her venter smukke og rolige dage. Byen har to dejlige sandstrande og en livlig strandpromenade fyldt med butikker og taverner. Nærheden til Kalamata giver dig mulighed for nemt at blande sol og bad med en storbyferie. I Stoupa og Peloponnes findes det meste - fantastiske badebugter med krystalklart vand, historiske seværdigheder og fantastisk natur. Du kan også bo i den maleriske by Agios Nikolaos, hvor freden hersker og hverdagen foregår omkring havnen.

Kalamata

Kalamata byder på den skønneste blanding af dejlig strandferie kombineret med en hyggelig bymidte . Her er trendy butikker og hyggelige torve med caféer og taverner. I de mange butikker inde i byen kan du købe oliven, krydderier og andre produkter, som området er kendt for.