Pierides

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Lejlighedshotellet Pierides ligger i den gamle del af Kardamili blandt ældre stenhuse, et museum, en kirke og et antikt tårn. Hotellet er et godt udgangspunkt for at opleve omgivelserne og de mange oldtidslevn, der findes på halvøen Peloponnes.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn eller 2-5 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,3 ud af 10
Baseret på 26 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 19 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 350 m
Til centrum: 250 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Pierides ligger i et ombygget gammelt stenhus, hvor du bor i enkelt indrettede lejligheder. Hotellet har en fælles gårdhave med stole og borde og oliventræer, der giver skygge og her serveres morgenmad for dem, der ønsker det. Omgivelserne er rolige, og der er gåafstand til både strand og hovedgade.

Ejeren Anna kan godt lide at lave mad, og man skal bare spørge eller dufte til hvad der bliver tilberedt i gryderne i dag. Receptionen er sporadisk åben fra morgen til sen aften, men værtsparret er ofte på stedet og passer deres hotel og deres gæster.

Der er ca. 34 kilometer til byen Kalamata og på lidt over en time kan du nå mange af oldtidslevnene som Mykene, amfiteatret Epidaurus, og vil du tage bilen til Athen, tager det ca. 3 timer.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 250 meter fra hotellet. Bagagen transporteres, men gæsterne skal selv gå op ad den lille bakke til hotellet (grusvej).

Altid på vores charmerende hoteller

  • Høj kundetilfredshed
  • Mange stamgæster
  • Personlig og familiær atmosfære

Alle hoteller i Kardamili

Anniska

Lejlighedshotellet Anniska ligger midt i det lille centrum af Kardamili. På hotellets terrasse, der har en storslået udsigt over havet, kan du sidde med en kold frappé i skumringen og nyde solnedgangen, inden du tager den korte tur ind til centrum for en bid mad på en af tavernerne.

Kardamili Beach

På Kardamili Beach bor du i naturskønne omgivelser lige ovenfor havet. Det familieejede hotel har en velholdt have og er omgivet af olivenlunde, mægtige bjerge og havet.

Palataki

Velkommen til hyggelige Palataki beliggende i en smuk have og kun en kort gåtur fra strand og by. Her kan du nyde en behagelig atmosfære og slappe af ved poolen. Hotellet passer til dig, der gerne vil bruge fridagene til at se dig omkring. Lej en bil og oplev den smukke natur og antikke græske skatte.

Patriarcheas

Det familieejede hotel Patriarcheas er perfekt beliggende med Kardamilis udvalg af taverner, caféer og butikker inden for bekvem gåafstand. Derudover ligger havet kun 150 meter væk.

Diaponi Suites

Nyd den græske ro på hotel Diapori Suites. Hotellet er et lækkert hotel i lys, skandinavisk stil. Hotellet ligger i et frodigt område, og henvender sig til gæster over 14 år. Her kan du slappe af ved infinity-poolen eller tage en dukkert i havet ved den hvide stenstrand.

Vardia

Vardia er et charmerende familieejet hotel, beliggende lige ovenfor Kardamili og med fantastisk havudsigt. Her bor du i pæne lejligheder og har både bymidte og strand indenfor gåafstand.