Parosland

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Parosland i Alyki på Paros ligger i et roligt og fredfuldt område omgivet af olivenlunde. Hotellet er rent og pænt med det hyggelige poolområde som det naturlige samlingspunkt. Bekvem gåafstand til den fine sandstrand med krystalklart vand.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9 ud af 10
Baseret på 4 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Parosland har et dejligt og hyggeligt poolområde med en pool med et ikke-adskilt, lavere afsnit. Dybden af poolen varierer fra 0,75 til 2,3 meter. Solterrasse med solstole og parasoller. Håndklædeservice mod depositum.

Poolbar og restaurant nær receptionen. Der serveres en græsk morgenmadsbuffet hver morgen, og gæster, der tilkøber halvpension, kan mellem kl. 13.00-23.00 vælge mellem frokost og middag fra en fast menu (forret, hovedret og dessert).

Lille gratis fitnessrum, som er åbent om morgenen og om aftenen. Lille legeplads. Gratis wifi på fællesområder og gratis deponering i receptionen. Mulighed for at leje cykler. Ca. 800 meter til centrum og sandstranden i Alyki. Små fiskerbåde ligger fortøjet ved molen i centrum. Ca. 15 kilometer til hovedbyen Parikia. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.