Paros Bay

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Paros Bay er perfekt beliggende ved siden af den populære Parasporos-strand. Ved poolområdet kan du nyde havudsigten direkte fra solstolen, og restauranten serverer retter med en smag af Middelhavet. For ekstra afslapning kan du forkæle dig selv med massage i spaen eller en styrkende yogasession. Fra hotellet er du tæt på Parikia og den maleriske by Naoussa, som begge har et dejligt udvalg af restauranter og butikker.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Paros Bay tilbyder en fantastisk beliggenhed ved siden af Parasporos-stranden. Poolområdet har udsigt over havet, og her er en stor pool, solstole og parasoller. Ved stranden er der solstole og parasoller mod betaling, og et par strandbarer, hvor du kan bestille noget at drikke.

Hotellets restaurant har en dejlig udsigt over stranden og havet og serverer græske retter og middelhavsretter såsom fisk og skaldyr. I spaen (mod betaling) kan du unde dig en massage, yogasession eller afslapning i en jacuzzi. Gratis wifi og døgnåben reception. Nogle aftener tilbyder hotellet underholdning på amfiteatret. Gratis bordtennis.

Hvis du vil udforske Paros med biludlejning, er der gratis parkering ved Paros Bay. Ca. 2,5 kilometer væk ligger centrum og havnen i Parikia, hvor du finder smalle stræder og charmerende, små butikker. Den maleriske by Naousa ligger ca. 5 kilometer væk med flere gode restauranter.

Paros Bay stræber efter at være et miljøvenligt hotel og bruger f.eks. LED-teknologi, omhyggeligt udvalgte rengøringsprodukter og 90% af det varme vand opvarmes af solceller.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.