Parian Boutique

Parian Boutique tilbyder indkvartering i lyse værelser et stenkast fra Naoussa-stranden. Nyd solen på den smukke strand, eller gå en tur rundt i det sofistikerede Naoussa og slå dig ned på en café eller taverne i den charmerende by.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Der er mange gode ting ved hotellet. Eksempelvis placeringen, der gør man kun har en kort gåtur i...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 40 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Parian Boutique lokker med god beliggenhed i Naoussa nær stranden i Agia Anargirie og med gåafstand til centrum. Dette populære hotel består af flere bygninger i typisk kykladisk arkitektur i stilfuldt design. Der er også en solterrasse med pool, solstole og sofaer. Poolhåndklæder mod depositum.

Gratis wifi på fællesområder. Lobby med tv. Restauranter og supermarked i nærheden. Niveauforskelle på hotelområdet. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • A la carte-morgenmad, der leveres til værelset

Værd at vide

Mindre vej skal krydses for at komme til stranden. Receptionen er åben fra morgen til aften.

Alle hoteller i Paros

Captain Nicolas

På det populære hotel Captain Nicolas i Naoussa bor du i hyggelige omgivelser kun få skridt fra stranden. Hotellets lejligheder er godt udstyret med et eller to værelser, og på hotellets område er der en afslappende solterrasse.

Contaratos Beach

Contaratos Beach ligger direkte på stranden i Naoussa. Her bor du i pæne dobbeltværelser af god standard. Tilbring solrige dage på stranden lige ved hotellet eller ved hotellets poolområde, hvor der er en pool, poolbar og jacuzzi.

Pandrossos

På Hotel Pandrossos bor du lige i centrum af Parikia med den hyggelige havn og havnepromenaden rundt om hjørnet. Stranden ligger kun en kort gåtur fra hotellet, og hvis du foretrækker at blive afkølet ved poolen, er der et lille poolområde med en poolbar, der serverer kolde drikke.

Panorama (Paros)

Charmerende Panorama ligger i frodige omgivelser i udkanten af Parikia og består af flere mindre bygninger. Om dagen kan du tage det roligt i den hyggelige have eller gå til den nærliggende strand. Om aftenen er havnen det centrale punkt, hvor caféer og hyggelige taverner ligger på rad og række.

Parosland

Hotel Parosland i Alyki på Paros ligger i et roligt og fredfuldt område omgivet af olivenlunde. Hotellet er rent og pænt med det hyggelige poolområde som det naturlige samlingspunkt. Bekvem gåafstand til den fine sandstrand med krystalklart vand.

Narges

Velkommen til Hotel Narges i den populære turistby Alyki på den sydlige side af Paros. Nyd et afslappende miljø og dejlige strande i nærheden. Hotellet har en restaurant, en pool, en børnepool og flere barer.