Restauranter og barer i Parga og Epirus-området

Det er ikke svært at finde gode og romantiske restauranter i Epirus-området. I Parga finder du hyggelige restauranter og barer langs havnepromenaden samt langs de smalle gader, der leder op af bjerget mod fortet. I romantiske Mikro Papigo i Zagoria kan du nyde maden med en smuk udsigt og i Sivotas havn finder du skønne, græske perler. Læs med og bliv inspireret her!

Traditionelle taverner

restaurant Sodia serveres fantastisk, græsk mad. Bestil det lokale meze eller spørg efter dagens specialitet.
Adresse: Parga 480 60, Grækenland.

Populær restaurant

Højt beliggende i Parga finder du Sakis restaurant, der serverer traditionel, græsk mad. Restauranten ser lidt lille ud, men jo længere man kommer ind, jo flere stole og borde kommer frem. Start med at dele noget meze til forret og spørg om dagens ret.
Adresse: Patatoukou Themeli, Parga 480 60, Grækenland.

Romantisk restaurant ved havnen

Vores romantiske Apollo Mondo Duo-hotel Bianco ligger ved bystranden i det centrale Parga, og her er en rigtig dejlig restaurant med samme navn som hotellet. Bestil muslingerne på menuen og nyd atmosfæren og den smukke udsigt.

Tango Club

I dagstimerne er der fuld fart på Valtos-stranden i Parga, men når solen går ned sænker sig en skøn, afslappet stemning her. Tilbring fx nogle dejlige aftentimer på Tango Beach Club, der ligger ca. 25 gåtur fra centrum til Valtos-stranden. Tag trapperne op mod bjerget og følg vejen lige frem. For enden af stranden finder du Tango Beach Club.
Adresse: Valtos Beach, Parga 480 60, Grækenland.

Pizzeria ved havnen

Vil du spise andet end græsk mad, men stadig noget fra Middelhavet? Så prøv restaurant Oscar, der ligger ved havnepromenaden, og har Pargas bedste pizzaer på menuen.
Adresse: Havnen i Parga 480 60, Grækenland.

Restaurant ved stranden

Vil du have en god udsigt over havnen og øerne udenfor Parga, så er restauranten på Villa Rossa Area Boutique Resort et godt valg. På menuen er der grillede kødretter og friskfanget fisk.
Adresse: 4 Agiou Athanassiou, Parga 480 60, Grækenland.

Pargas bedste aftenudsigt

Et besøg på restauranten Kastro1380 er næsten et must på din ferie i Epirus-området. Restauranten med sin tilhørende bar ligger ved indgangen til fortet og har en spektakulær udsigt. Start med en drink i sofasektionen før din middag. Det tager blot nogle minutter at gå fra havnen og op ad en række trapper, men det er også muligt at tage en taxa hertil.
Adresse: Gaki Zeri, Parga 48060, Grækenland.

Luksuriøse Salvator Hotel Villas & Spa

Salvator Hotel Villas & Spa er et af Pargas mest luksuriøse hoteller, og hotelrestauranten er en af de aller bedste i Parga. Hotellet ligger lidt udenfor Parga, og det er nemmest at komme hertil med taxi eller bil. Du kan også tage hotelbussen, der går fra centrum flere gange om dagen.

Drinks og god udsigt

Afslut din aften med en god drink eller øl på Veranda Coctail Bar nede i havnen. Det kan være lidt svært at finde, men gå rundt om hjørnet og op af trapperne. Baren ligger højest oppe i bygningen og har en af de bedste udsigter ud over bugten.
Adresse: 32 Agias Marinas, Parga 480 60, Grækenland.

Eksklusive Castello

Mange anser Castello som Pargas bedste restaurant. Den ligger på hotel Acropol, og her serveres der fantastisk, lækker mad i den skønneste atmosfære.
Adresse: Apostilon Street, Parga 480 60, Grækenland.

Lokale øl

Nede på havnepromenaden ligger Ponte Café Bistro, som har et stort udbud af øl fra lokale bryggerier. På menuen er der gode hamburgere samt vegetarisk mad.
Adresse: Labraki Grigoriou, Parga 480 60, Grækenland.

Moderne græsk restaurant i Sivota

Hos KYMA kan du nyde en god tre-retters middag enten ud mod havnen eller i deres hyggelige, lidt skjulte men meget Instavenlige gårdhave. Dette er en af ​​de få mere moderniserede græske restauranter i dette område, med alt, hvad de sædvanlige græske restauranter tilbyder, men også nogle mere kreative og innovative salater, hovedretter og desserter. Vil du nyde en drink på en af byens mest centrale barer, ligger bar Barracuda kun et stenkast væk.

Se solen gå ned

Vil du nyde den smukke solnedgang, mens du spiser middag? Så skal du tage hen til restauranten på hotel Filijas. Her er gode grillretter, friskfanget fisk og den bedste beliggenhed i Sivota.
Adresse: Sivota, Syvota 461 00, Grækenland.

Restaurant Ostria

Hvis du vil have traditionel græsk mad i idylliske omgivelser med vinstokke og lyskæder hængende over bordene, er denne restaurant for dig! Restaurant Ostria er en ægte perle, lidt gemt bag alle restauranter langs havnen, man mister udsigten til vandet, men det er en af ​​de hyggeligere restauranter i Sivota. Her kan man få alle de traditionelle græske retter, der med fordel kan bestilles som mezze, hvor man bestiller flere småretter og spiser hele selskabet sammen. De har også lækker langtidsbagt lam med granatæblekerner, som også er meget populær!

Zagoria-området

På hotel Papigo Towers finder du en a la carte-restaurant med en af byens bedste udsigter ud over de grønklædte bjerge. Indretningen er charmerende, og menuen består af traditionelle retter.
Adresse: Mikro Papigko 44006, Grækenland.

Kanali

Skal du have en romantisk middag i Kanali, så anbefaler vi hotelrestauranten på Must. Her kan I nyde en dejlig aften med græske retter, mens I ser solnedgangen gå ned. 
Adresse: Kanali Beach Preveza, Kanali 481 00, Grækenland.