3-værelses villa med privat pool

3-værelses villa med privat pool. To soveværelser, to badeværelser med bad/brus og toilet. Køkken og opholdsrum med pejs. Ekstraopredning i sovesofa. Køleskab, fryser, ovn og Nespresso-maskine. Opvaskemaskine. El-kedel, brødrister, vinkøleskab og minibar. Tv, lille musikanlæg og dvd-afspiller. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Terrasse med privat pool.

Antal personer: 2-5 personer.

Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med dobbeltseng og sovesofa. Køleskab, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og minibar. Tv og dvd-afspiller. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer.

Familie-værelser

Familie-værelser med opholdsrum og soveværelse, der adskilles af skydedør. Dobbeltseng og sovesofa. Køleskab, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og minibar. Tv og dvd-afspiller. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Junior-suiter med dobbeltseng eller to separate senge og sovesofa. Der er også en pejs. Køleskab, tv og dvd-afspiller. El-kedel, kaffemaskine, brødrister og minibar. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-3 personer.