Bedømmelse af Salvator Hotel Villas & Spa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 48 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Villaen
-
Sørge for alt virker, 1. Spa ved siden af pool virker ikke. 2. Få vedligeholdt hele området 100%. 3. Få smidt alt gammelt inventar ud som er under villaerne. 4. Et par afgange mere om dagen med busservice til Parga

Bekræftet køb : 2021-09-13


10 ud af 10

+
helt klart det servicemindede og smilende personale der altid stod klart for at give os den bedst mulige oplevelse. Noni i receptionen var den skønneste pige der gav en uovertruffen service, bartenderen lavede de bedste cocktails og var generelt bare rigtig venlig. vi oplevede stor fleksibilitet ift. alt. Vi fik gjort rent på værelset på præcis det tidspunkt vi ønskede hver dag, vi fik morgenmad til afrejsedagen leveret som madpakke aftenen før da vi skulle tidlig afsted. Vi fik en personlig gave ved afrejse, en bog med billeder af Parga.
-
her er vi virkelig i småtingsafdelingen, men deres the udvalg kunne godt være mere lækkert og deres morgenmad kunne godt være mere sund.

Bekræftet køb : 2021-09-13


9 ud af 10

+
wellness, pool og værelse
-
da der ikke er buffet ifm. morgenmad vil det være smart at have et kort, man kan krydse af på hvad man ønsker, istedet for de sætter en masse på bordet, man ikke spiser og så man ved hvad der er af muligheder af tilvalg

Bekræftet køb : 2021-08-30


8 ud af 10

+
Vi havde privat villa med pool. Den var fantastisk .
-
Personalet i restauranten havde ikke styr på noget , de glemte når man spurgte efter noge. Så man måtte spørge flere gange,

Bekræftet køb : 2021-08-23


10 ud af 10

+
Rent og pænt samt lækker udsigt. God service
-
Bordtennisbord og faste tidspunkter med transport til Parga

Bekræftet køb : 2021-07-19


8 ud af 10

+
Meget søde ansatte
-

Bekræftet køb : 2019-08-05


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-19


4 ud af 10

+
Själva rummen
-
A) Massvis med lösa mosaikplattor i poolen B) Kass restaurang C) Personalen förstod hjälpligt engelska D) Fler transporter till o från byn

Bekræftet køb : 2019-06-21


6 ud af 10

+
Det bedste ved hotellet var rengøringen. Den var fejlfri. Ligeledes er der store terasser/altaner, flot udsigt og en god beliggenhed ude for byen. Det var en virkelig fin service, at søde chauffører flere gange dagligt kørte små busser ind til Parga og hjem igen. Muligheden for at bestille forskellige kaffe-varianter til morgenmad nød vi godt af.
-
Receptionisterne virkede meget unge og uerfarne, smilende var de dog altid. Vi spurgte ved ankomst om hotellet var vel-besøgt, hvortil svaret var, at der i samme uge skulle være et bryllup med 60 inviterede gæster. Hele ugen fyldte dette selskab meget i restauranten og ved swimmingpoolen, og personalet havde meget travlt med at servicere dette selskab (hvilket er forståeligt). Da dagen for brylluppet oprandt blev vi tilbudt de billigst mulige liggestole på den nærmeste strand som kompensation for, at der ikke var adgang til hotellets swimmingpool hele dagen. Det var ingenlunde fordelagtig kompensation for de lidt bedre liggestole der var på hotellet, slet ikke hvis vi sammenligner med, hvad en dagspris på hotellet koster i forhold til de €7 solsengene kostede. Vi bestilte en eftermiddag is-kaffe/frappe, som fås mange steder i Grækenland. På Salvator havde man aldrig hørt om en sådan, og vi endte med at få kaffe med citron-is i. Vi oplevede enkelte gange at afgive bestillinger, hvor hhv. kaffemaskine og ovn ikke virkede. Det var ikke noget vi fik besked om, før vi efter hhv. 20 og 30 minutters ventetid kontaktede personalet og spurgte, hvor vores kaffe/pizza blev af, hvortil svaret altså var, at der var nogle tekniske fejl. Begge gange blev fejlene dog udbedret.

Bekræftet køb : 2019-06-17


10 ud af 10

+
Suiten var pænt møbleret med en behagelig seng og blev dagligt gjort grundigt rent. Personalet var venlige og hjælpsomme og vi havde en god oplevelse med behandling i Spa. Morgenmaden var rigtig god med et fantastisk udvalg.Der var altid ledige solsenge ved swimmingpoolen og området pænt vedligeholdt.
-
Der var en del støj fra vejen som løber lige foran hotellet. Det genererede ikke os, da vi bor i byen, men nogen ville nok finde det forstyrrende.

Bekræftet køb : 2019-06-10


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

296 bedømmelser
Meget godt
 
214
Godt
 
56
Middel
 
18
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

24-10-2017

af oydana2017 Frederiksberg, Danmark

Salvator i Parga (Grækenland) - et anbefalelsesværdigt hotel ...

Salvator Hotel Villas & Spa er et luksus hotel med rigtig gode, store værelser med en fabelagtig udsigt til øerne i det Joniske Hav. Hotellet har en fremragende restaurant ledet af en professional køkkenchef kyndig i græsk cuisine. Han taler fremragende engelsk og fortæller gerne detaljer omkring den mad han serverer. Desuden er ejeren hele dagen til stede på hotellet klar til på engelsk at hjælpe alle med sightseeing og rådgive angående shopping og indkøb af de lokale vine. Det var en stor oplevelse at bo på hotellet i en uge og blive forkælet med service, god mad og vine, grundig rengøring samt varme, udadvendte og hjertelige medarbejdere. Jeg anbefaler stedet på det kraftigste!

 
24-10-2017

af Trine Dam K Frederiksberg, Danmark

Paradis i Parga ... på Salvator Hotel

Super hotel, fordi alt fungerede både det tekniske og det servicemæssige. Som det første blev vi budt velkommen med friskpresset appelsinsaft - lige hvad man trængte til - og derefter tjek ind. Vanvittig lækker græsk mad - ikke bare velkende travere, men mange lækre, regionale retter lavet fra grunden. Masser af grøntsager og urter. Og en kok der forklarede på engelsk, hvis man var interesseret i det. Hotellet havde alt hvad man kunne ønske sig inklusiv en fantastisk udsigt. Anbefales i den grad.

 
24-08-2014

af Loumse Aarup, Danmark

Skøn og solrig ferie og super mener derfra

Vi ankom Lørdag d.16 Aug og blev modtaget af Alexia og kortefter fik vi vores værelse med super udsigt henover Parga. Personalet var super flinke og behjælpelig og rigtigt flot hotel, med en go pool både udenfor og nedenunder i deres spa afdeling. Fantastisk morgen og aftensmad og kan anbefales til par der ønsker sig et romantiske sted at være, dog var der dog et minus og det var børn, der var en del i den periode og kunne til tide virke meget forstyrrende, hotel ville ha været endnu bedre, hvis ingen børnefamilier var der. Men ellers rigtigt tilfreds og tusind tak til Alexia, Maria, Debbie og Leonardo for et super ophold.

 
11-09-2021

af Stephanie95B Stockport, Storbritannien

Absolutely stunning villa in perfect location

Couldn’t recommend this place more, we booked a 2 bed villa. My partner & I stayed here for a week in October 2020 and although Parga itself had closed for the season, Nuni & team made this an unbelievable stay. The villas are large, clean and spacious & the private pool area is BEAUTIFUL. The view of Parga was breathtaking from the private terrace. The free breakfast every morning was a PLATTER of delicious hot & cold food, which we never finished but appreciated the effort that went into preparing. The room service was also great & a quick turnaround! The villa is a 5 minute drive from Parga town, we asked reception to call us a taxi on the first night, & their response “we will take you there for no charge, absolutely no problem” 5* service 10/10 for everything & 100% worth the money. I can not wait to return soon.

 
27-08-2021

af CarolineC282020

The perfect combination of villa and hotel

We stayed as a family of 4 in one of the villas just above the main hotel complex. The villa was stunning with a small kitchenette and pool but with the bonus of access to use all of the hotel facilities and room service. Service in the restaurant was slow but we soon learned that getting breakfast delivered to our room was the way forward, with everything we asked for being delivered promptly and efficiently. Whilst we used our own pool most of the time, we did go down to the main pool a couple of times to use the bigger pool and were pleasantly surprised that there were always sunbeds available. We had one treatment in the spa which was good. The courtesy shuttle bus into the town is also a bonus although a taxi fair was only 6 Euros. We'd definitely return here if we come back to Parga