Parga Beach

apollo mondo selected

 • • Midt på Valtos-stranden
 • • Mange tilfredse gæster
 • • Flere små poolområder

Populære Parga Beach er med i vores udvalg af Apollo Mondo Selected - udvalgte hoteller af høj standard og komfort. Hotellet ligger i frodige omgivelser, og midt på den fine sandstrand i smukke Parga, hvilket er meget værdsat blandt vores gæster. Her er faciliteter som kaffe- og juicebaren Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole, børnepool og fitness-faciliteter - en perfekt kombination for en skøn ferieoplevelse for både par og familier!

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser, halvpension for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 2-3 personer, heraf 1 barn. Superior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Grand suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed helt fantastisk, hyggeligt beliggende værelser i , de fleste i et plan beliggende mel...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pools og en skøn strandbeliggenhed
Hotel Parga Beach består af flere små bygninger, der ligger spredt i den frodige have af blomster og træer. I haven findes tre små poolområder og et har en separat børnepool, der er opvarmet til mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole og parasoller.

Lige nedenfor hotellet ligger den lange Valtos-strand, hvor hotellet har en privat stranddel med solstole og parasoller mod betaling. Gratis strandhåndklæder. Der er også mulighed for diverse vandsportsfaciliteter på stranden mod betaling (ikke i hotellets regi). Lige udenfor hotellet har du muligheden for at tage en bådtaxi ind til Parga by (ca. 2 EUR pr. person og vej).

Middag med udsigt
På stranden, med udsigt over slottet og havet, ligger hotellets restaurant og bar "Thalassa". Restauranten serverer både buffet og a la carte. Du kan vælge mellem traditionelle græske retter og internationale retter. Der serveres også kolde og varme drikkevarer samt snacks på stranden direkte til din solstol.

Baristakaffe og familiehygge
I Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café kan du nyde lidt fred og ekstra god kaffe! Her kan du købe spansk kaffe, cappuccino, latte, espresso, flere forskellige typer friskpresset juice, lokale bagværk og is med tilbehør.

Sport og træning
På Parga Beach er der et mindre træningsrum. Gratis morgenyoga fem gange om ugen med uddannede skandinavisktalende instruktører. Nogle gange tilbydes der også holdtræning på hotellet. Tider og aktuelt ugeprogram fås på hotellet. Hold øje med gæsteinstruktører til sommer!

I forbindelse med hotellet er der løbe- og cykelruter. Efter en træningstime kan du besøge hotellets skønhedssalon med blandt andet massage, manicure og pedicure mod betaling.

Club Polly & Mino og svømmeskole
På Parga Beach tilbydes et bredt aktivitetsprogram med Apollos egen børneklub Club Polly & Mino med skandinavisktalende personale og svømmelærere. I børneklubben er sjove og lærerige aktiviteter i højsædet, og der er mulighed for at lære at sige hej på græsk og lave en lokal madret. Læs mere om børneklubben Club Polly & Mino og Swim School by Apollo. På hotellet er der også en lille legeplads.

Øvrigt om hotellet
Reception døgnet rundt. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice kl. 11.00-23.00 mod betaling. Her er ingen trafik og larm.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Selected-hoteller.

Måltider

Deluxe-værelser
Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive Ultra

Deluxe-værelser, halvpension
Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive Ultra

Morgenmad: Kl. 07.00-11,00
Middag: Kl. 19.30-22.30

Værd at vide

 • Transferbussen stopper ca. 300 meter fra hotellet, bagagen transporteres.
 • Hotellets strand har fået miljøudmærkelsen Blå Flag, hvilket betyder. at den opfylder kriterier for vandkvalitet, sikkerhed, service og miljøinformation.

Vær opmærksom på

Parga Beach er et Apollo Mondo Selected-hotel i perioden 5. maj-23. oktober 2023. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom Swim school by Apollo, børneklubben Club Polly & Mino eller træningspas med skandinavisktalende instruktører.

Rejs nemt med børn

 • Forudbestil klapvogn, så du kan lade din egen blive hjemme
 • Forudbestil en barneseng for tryggere nætter

Vælg dette som tilvalg når du booker din rejse eller efterfølgende via Min rejse for at garantere barneseng og klapvogn. 
Læs mere om vores børneprodukter.

Apollo Mondo Selected
 • Høj kundetilfredshed
 • Apollo Mondo Café
 • Fitnessrum og wifi indgår

Direkte transfer til og fra hotellet

Når du booker transfer til Parga Beach, har du altid direkte transfer. Det vil sige, at transferbussen standser først ved hotellet, og ved afrejse er hotellet sidste stop inden lufthavnen. Transfer bookes sammen med din bestilling på apollorejser.dk eller ring til os på 35 20 19 00.


Løbetræning på ferien

Vil du løbe- eller cykeltræne på Parga Beach, kan du downloade kort allerede nu. Løbekortene er udarbejdet af Urban Tribes og cykelkortene af Team Peak Performance.

Cykelruter:

  Long East (13,2 km)

  Long West (19 km)

Løberuter:

  Community run (2,9 km)

  West cost loop (4,5 km)

  Parka loop (5,5 kilometer)


 

Alle hoteller i Parga

Lemon Tree

Det lille lejlighedshotel Lemon Tree er beliggende nær centrum og havet. På hotelområdet er der pool, have og en snackbar. Hotellet er et godt udgangspunkt, hvis man vil udforske omgivelserne på egen hånd.

Alea

Alea er et familievenligt hotel der ligger på en bakke med en pragtfuld udsigt over olivenlunde og Valtos-stranden. Her er et stort og dejligt poolområde, som garanteret bliver et populært sted for hele familien.

Salvator Hotel Villas & Spa

På Salvator Hotel Villas & Spa bor du i eksklusive grønne omgivelser og med en skøn udsigt i udkanten af Parga. Det skønne spa vil gøre underværker for krop og sjæl, og vil du virkelig forkæle dig selv og familien, så book en skøn 3-værelses villa med egen pool.

Margarita (Parga)

Velkommen til dette velholdte hotel der ligger i udkanten af det centrale Parga. Her kan du slappe af ved poolen om dagen, og nyde restauranter og barer i bekvem gåafstand. Havnefronten i Parga byder på et summende sommerliv i idylliske omgivelser.

Olympic Studios

Olympic Studios ligger i et hyggeligt område i Parga. Her bor du centralt nær byens skønne udvalg af restauranter, butikker og nær Krioneri-stranden. Her bor du i rummelige lejligheder og hotellets venlige ejere sørger for, at alle deres gæster har det godt. Olympic Studios er det perfekte valg for dem, der ønsker at bo nær både stranden og centrum af Parga.

Vekios

Lejligheder Vekios ligger skønt direkte på Valtosstranden. Her kan du bade i poolen og lade øjet hvile på havet der breder sig ud lige foran poolområdet. Der er taxibåde som sejler ind til det centrale Parga flere gange om dagen og aftenen.

Byzantion

På Hotel Byzantion bor du nær stranden i smukke lejligheder. Hotellet har en gæstevenlig atmosfære og er populært blandt børnefamilier.

Bianco

Populære hotel Bianco er et hotel for gæster over 16 år. Her bor du og kæresten eller din bedste ven/veninde med en strålende havudsigt og den bedste strandbeliggenhed i smukke Parga. På hotellet ligger der også en vellidt restaurant/snackbar, som vender mod strandpromenaden og havet. På hotelområdet er der også en lille pool.

Adams

På en bakke, omgivet af oliventræer og smukke planter, ligger det charmerende hotel Adams i Parga. Tag et dyp i poolen, slap af med en god bog i den fine have og nyd god mad i restauranten. De smukke omgivelser indbyder til afslappende dage. Når det er tid til shopping og gåture er der kun 1 km til Parga by.

Dracos Hotel

Dracos Hotel er et lille populært hotel et kvarters gang fra centrum i pittoreske Parga. Hotellet har mange stamgæster som sætter pris på de rummelige lejligheder, beliggenheden og den personlige service. Hotellet ligger smukt omgivet af olivenlunde og her er både pool og børnepool.

Sunset (Parga)

Du får en af de bedste udsigter over Parga fra lejlighedshotellet Sunset. Højt beliggende med en vidunderlig smuk udsigt over Parga og havet, kan du nyde morgenmaden på hotellets terrasse. Alle lejligheder har gratis wifi.

Acropol Tourist

Lejlighedshotellet Acropol Tourist ligger centralt i Parga by og der er ikke langt til stranden eller tavernerne langs havnepromenaden. Der er mange fordele ved at bo på hotel Acropol Tourist, men én af mange er, at du er velkommen til at benytte faciliteterne på søsterhotellet, som huser en af Pargas bedste restauranter.

Maistrali

Hotel Maistrali er en familiejet lille hotelperle med den perfekte beliggenhed i hjertet af Parga. Her byder Costas og hans kone gæsterne velkommen med åbne arme. Her er kort afstand til den fine, lille Krioneri-strand, og hvis du booker et deluxe-værelse, kan du nyde havudsigten fra balkonen.

Magda's

Magda's er et charmerende lejlighedshotel i udkanten af Parga. Haven på hotellet er hyggelig og er perfekt, hvis du ønsker en rolig ferie. Den populære Valtos-strand ligger tæt på, selvom det er svært at rive sig væk fra det skønne poolområde, der byder på en fantastisk udsigt ud over landskabet.

Bacoli

Hotel Bacoli er et af vores populære Apollo Mondo Local-hoteller beliggende i en frodig have i charmerende Parga. Her findes et poolområde med en hyggelig snackbar, der serverer morgenmad og enkle retter i løbet af dagen. Gåafstand til Pargas hyggelige havnepromenade med restauranter og barer.

Yiannis Kanalis

Lejlighedshotellet Yiannis Kanalis ligger kun en kort gåtur fra den skønne Valtos-strand. Her kan du slappe af ved poolen, gå en tur blandt olivenlundene eller sid på balkonen og nyd havudsigten. Du har gåafstand til Pargas hyggelige stræder og den restauranttætte havnepromenade.

Sappho

Hotel Sappho er et roligt boutiquehotel for voksne med et frodigt poolområde og bekvem gåafstand til Valtos-stranden, som er kendt som Pargas lækreste strand. Velkommen til Sappho og Apollo Duo - hoteller bare for jer to.

Acrothea

Acrothea er et lille familiedrevet hotel i hjertet af Parga. Her bor du nær barer, taverner og restauranter og alt andet som Parga har at tilbyde Gå en tur i de smalle rullestensgader eller gå til stranden som ligger nogle minutter herfra.

Antonis

På lejlighedshotellet Antonis venter Pargas hyggelige centrum lige udenfor døren. Nær hotellet ligger et bageri med nybagt brød til morgenmad. Havnepromenaden med restauranter og barer barer ligger blot en kort gåtur herfra, når det er tid til at nyde de lune ferieaftener.

Aristidis Garden

Aristidis Garden er et familiedrevet lejlighedshotel som ligger i rolige omgivelser, ca. ti minutters gang fra stranden i Parga. I hotellets store have ligger poolen i frodige omgivelser med skygge i de varmeste timer.

Bella Vista (Parga)

På hotel Bella Vista bor du blandt oliventræer med en kort gåafstand fra den dejlige Lichnosstrand. Med en beliggenhed højt oppe har poolområdet en skøn udsigt over havet. Der er ikke langt til Parga, men det er lettest i en lejebil, så kan du også opleve de skønne omgivelser og de mange strande i nærheden,

Mediterraneo (Parga)

På lejlighedshotellet Mediterraneo i Parga bor du i rolige omgivelser blandt olivenlunde og pinjetræer. På hotellet er der et lille poolområde, og vil du bade i havet, anbefaler vi Krioneri Beach, som ligger midt i Parga.

Acropol

Acropol er et charmerende familiehotel. Her bor du i den billedskønne gamle bydel i det centrale Parga, i gåafstand til både strand og havn. At en af Pargas mest populære restauranter ligger i samme bygning, kan betragtes som en feriebonus.

San Nectarios

Hotel San Nectarios er et lille og familiært hotel med god beliggenhed i Parga by. Her har du gåafstand til Krioneristranden midt i Parga by. Det er også tæt på den hyggelige havnepromenade.

Valtos Ionion

Lejlighedshotellet Valtos Ionion ligger nær den populære Valtosstrand og Pargas hyggelige centrum. På hotellet er der en hyggelig have med olivenlunde hvor du kan slappe af med en bog eller podcast.

Villa Vaso

Villa Vaso ligger et par minutters gåafstand fra den populære Valtosstrand i Parga. Her er restauranter, barer og folkeliv. Her bor du i lejlighed og kan nyde stilheden på hotellets solterrasse.

Olympic Hotel

Olympic Hotel tilbyder perfekt beliggenhed i charmerende Parga. Nyd de hyggelige stræder eller gå en tur ned til nærliggende strande. En af de bedste ting ved hotellet er tagbaren, hvor du både kan starte og slutte dagen, mens du nyder den smukke udsigt over byen og havet.

Panorama (Parga)

Hotel Panorama har en god beliggenhed et stykke oppe i Parga med skøn udsigt over Valtosstranden. Om dagen kan du nyde den frodige have og poolen eller gå en tur ned til stranden. Når aftenen falder, kan du gå ind til hyggelige Parga med flere restauranter og havnepromenaden.

Angela Beach (Parga)

Hotel Angela ligger lige ved en lille strand i udkanten af Parga. Her mødes du at en familiær stemning med svensktalende ejere. På terrassen kan du nyde din morgenmad med udsigt over havet.

Rezi

Hotel Rezi ligger i frodige omgivelser i Pargas udkant. Hotellet er kun for gæster over 16 år. Her kan du slappe af ved det hyggelige poolområde, eller tag den lille gåtur ned til Piso Krioneri for at bade i det krystalklare hav. Når aftenen kommer venter havnepromenaden med alle restauranter og skønne tagbarer.

Lichnos Bay Dream Suites

Smukt omgivet af oliven- og citrontræer ligger nyrenoverede hotel Lichnos Bay Dream Suites. Fra poolen an du nyde smuk udsigt over havet, og hvis du hellere vil afkøles i havets bølger, ligger Lichnos-stranden kun en kort gåtur fra hotellet.

Enetiko

Enetiko er et hyggeligt hotel med en familiær atmosfære, der ligger på en bakke i udkanten af Parga. Udsigten fra hotellet og poolområdet er betagende, og både stranden og centrum er inden for gåafstand fra hotellet.

Lichnos Beach

Lichnos Beach lokker med lyse, moderne værelser, et dejligt poolområde, veltillavet mad på hotellets restauranter og en idyllisk beliggenhed lige ved stranden lidt syd for det centrale Parga. Omgivet af grønne bakker og med den krystalklare hav præcis under hotellet vil en ferie her være et hit.

Tropical

Hotel Tropical ligger i gåafstand fra både stranden og centrum af Parga. Hotellet er et perfekt valg for dem, der ønsker at bo godt og simpelthen tæt på Pargas brede udvalg af restauranter, barer og shopping.

Central

Hotel Central i Parga ligger ideelt i den populære ferieby, et stenkast fra centrum og kun få minutters gang til nærmeste strand. Her finder du et hyggeligt poolområde og bor i rummelige dobbeltværelser.

Piccolo Bianco

Hotel Piccolo Bianco ligger i rolige omgivelser i Pargas udkant og har moderne dobbeltværelser. Kort gåafstand til søsterhotellet Bianco hvor der er pool og restaurant du kan benytte.

Somnus Suites

Nybyggede Somnus Suites er for gæster over 16 år. Her venter et skønt ophold, hvor alle værelser har deres egen lille pool på terrassen. Hotellet ligger kun et stenkast fra stranden og med maleriske Parga godt en kilometer væk.

Villa Marianna

Kun en kort gåtur fra Valtos Beach med sine barer og taverner ligger Villa Marianna. Lejlighederne er pæne og omgivet af en velduftende have med gamle oliventræer. Der er ca. 1 kilometer til centrum af Parga, og her findes restauranter, butikker og en hyggelig atmosfære.

Villa Apostolis

Velkommen til Villa Apostolis, et lille familiedrevet lejlighedshotel med en fantastisk beliggenhed i charmerende Parga. Herfra har du gåafstand til både strand og havnepromenade og hyggelige restauranter.

Sueno Suites

Sueno Suites - et dejligt hotel med egen pool og fantastisk beliggenhed i gåafstand fra Valtos Beach og centrum af populære Parga. Sueno betyder drøm, og sandsynligvis er dette en vidunderlig feriedrøm...

Bianco Boutique

Bianco Boutique ligger på en bakke og har en smuk udsigt over de olivenbeklædte bakker nær Parga og har gåafstand til flere af de kendte sandstrande Piso Krioneri, Parga Beach og Valtos Beach.

Sekreto

Hotel Sekreto byder dig velkommen med moderne og pæne værelser og lejligheder. Hotellets hvide bygning er omgivet af grønne frodige områder og frugttræer. Her bor du tæt på stranden og med hyggelige Parga kun få kilometer væk.

Scarabeo Hotel & Suites

Scarabeo Hotel & Suites er et moderne og flot hotel med en familiær atmosfære. Her kan du slappe af ved hotellets eget poolområde eller tage en kort gåtur til den berømte Valtos Beach. Vil du forkæle dig selv med lidt ekstra i ferien, kan du vælge at booke en suite med privat pool.

Akis studios

Akis studios ligger i et roligt område i Parga og har udsigt over olivenlundene. Her bor du tæt på stranden og Pargas store udvalg af restauranter, barer og underholdning.

Salvator Villas

Nyd et ophold på Salvator Villas, et eksklusivt hotel i frodige omgivelser i udkanten af Parga. Her bor du i lyse 3-værelses villaer med privat pool.

Villa Horizon Blue

Villa Horizon Blue er den perfekte valg for en stor familie, for en gruppe venner på tur eller måske for nogle vennepar, der ønsker at dele en dejlig villa med en stor privat have med egen pool. Fra infinity-poolen er der en vidunderlig udsigt over Det Ioniske Hav.