Lichnos Beach Hotel & Suites

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Lichnos Beach Hotel & Suites lokker med lyse, moderne værelser, et dejligt poolområde, veltillavet mad på hotellets restauranter og en idyllisk beliggenhed lige ved stranden lidt syd for det centrale Parga. Omgivet af grønne bakker og med den krystalklare hav præcis under hotellet vil en ferie her være et hit.


Værelsestyper

Superior-værelser for 2 personer. Executive-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter superior for 2-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser med jacuzzi for 2-4 personer, heraf 1 barn. Executive junior-suiter med jacuzzi for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lichnos Beach Hotel & Suites har en frodig have med pool og separate børnepools. Fra infinity-poolen har du en smuk udsigt over havet. Solstole og parasoller ved poolen. På stranden er der solstole og parasoller mod betaling. Der tilbydes gratis håndklædeservice både ved pool og strand. Snackbaren er det perfekte sted for afslapning efter en svømmetur eller leg i den store have. Her tilbydes forfriskninger og enkle retter hele dagen.

Hotellet har to restauranter, en buffetrestaurant og en à la carte-restaurant ved stranden. Hotellets strandbar er kendt for sine livemusikarrangementer.

Hotellet består af tre bygninger, hovedbygningen fra 1971 er en 5-etagers bygning med elevator. De to andre bygninger, en med to etager og en med 4 etager, har ikke elevator. Bygningen tættest på stranden blev bygget i 2011, mens hovedbygningen og poolbygningen blev renoveret i 2015.

Legeplads. Gratis wifi på hele hotellet. Massage og yoga tilbydes mod betaling. Hvis du lejer en bil, er der gratis parkering på hotellet. Trapper og niveauforskelle på hotelområdet og ned til stranden. Rolige omgivelser med begrænset trafik. Ca. 3 km ind til Parga. Hotellet tilbyder en gratis shuttlebus til byens centrum hver dag.

Måltider

Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) indgår. Drikkevarer til måltiderne indgår ikke. Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet) kan tilkøbes. Drikkevarer til måltiderne indgår ikke til frokost og middag.

Alle hoteller i Parga

Lemon Tree

Det lille lejlighedshotel Lemon Tree er beliggende nær centrum og havet. På hotelområdet er der pool, have og en snackbar. Hotellet er et godt udgangspunkt, hvis man vil udforske omgivelserne på egen hånd.

Alea

Alea er et familievenligt hotel der ligger på en bakke med en pragtfuld udsigt over olivenlunde og Valtos-stranden. Her er et stort og dejligt poolområde, som garanteret bliver et populært sted for hele familien.

Parga Beach

Populære Parga Beach er med i vores udvalg af Apollo Mondo Selected - udvalgte hoteller af høj standard og komfort. Hotellet ligger i frodige omgivelser, og midt på den fine sandstrand i smukke Parga, hvilket er meget værdsat blandt vores gæster. Her er faciliteter som kaffe- og juicebaren Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole, børnepool og fitness-faciliteter - en perfekt kombination for en skøn ferieoplevelse for både par og familier!

Salvator Hotel Villas & Spa

På Salvator Hotel Villas & Spa bor du perfekt i eksklusive grønne omgivelser og med en skøn udsigt i udkanten af Parga. Det skønne spa vil gøre underværker for krop og sjæl, og vil du virkelig forkæle dig selv og familien, så book en skøn 3-værelses villa med egen pool.

Margarita (Parga)

Velkommen til dette velholdte hotel der ligger i udkanten af det centrale Parga. Her kan du slappe af ved poolen om dagen, og nyde restauranter og barer i bekvem gåafstand. Havnefronten i Parga byder på et summende sommerliv i idylliske omgivelser.

Olympic Studios

Olympic Studios ligger i et hyggeligt område i Parga. Her bor du centralt nær byens skønne udvalg af restauranter, butikker og nær Krioneri-stranden.

Vekios

Lejligheder Vekios ligger skønt direkte på Valtosstranden. Her kan du bade i poolen og lade øjet hvile på havet der breder sig ud lige foran poolområdet. Der er taxibåde som sejler ind til det centrale Parga flere gange om dagen og aftenen.

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort er et af vores Apollo Mondo One of a Kind-hoteller beliggende direkte på stranden i charmerende Parga. Ejerfamilien har genskabt den oprindelige karakter af dette historiske vartegn. Med sin unikke beliggenhed har du både adgang til stranden lige nedenfor hotellet og nærhed til Pargas maleriske havnepromenade og restaurantliv.

Byzantion

På Hotel Byzantion bor du nær stranden i smukke lejligheder. Hotellet har en gæstevenlig atmosfære og er populært blandt børnefamilier.

Bianco

Populære hotel Bianco er et hotel for gæster over 16 år. Her bor du og kæresten eller din bedste ven/veninde med en strålende havudsigt og den bedste strandbeliggenhed i smukke Parga. På hotellet ligger der også en vellidt restaurant/snackbar, som vender mod strandpromenaden og havet. På hotelområdet er der også en lille pool.

Adams

På en bakke, omgivet af oliventræer og smukke planter, ligger det charmerende hotel Adams i Parga. Tag et dyp i poolen, slap af med en god bog i den fine have og nyd god mad i restauranten. De smukke omgivelser indbyder til afslappende dage. Når det er tid til shopping og gåture er der kun 1 km til Parga by.

Dracos Hotel

Dracos Hotel er et lille populært hotel et kvarters gang fra centrum i pittoreske Parga. Hotellet har mange stamgæster som sætter pris på de rummelige lejligheder, beliggenheden og den personlige service. Hotellet ligger smukt omgivet af olivenlunde og her er både pool og børnepool.

Sunset (Parga)

Du får en af de bedste udsigter over Parga fra lejlighedshotellet Sunset. Højt beliggende med en vidunderlig smuk udsigt over Parga og havet, kan du nyde morgenmaden på hotellets terrasse. Alle lejligheder har gratis wifi.

Acropol Tourist

Lejlighedshotellet Acropol Tourist ligger centralt i Parga by og der er ikke langt til stranden eller tavernerne langs havnepromenaden. Der er mange fordele ved at bo på hotel Acropol Tourist, men én af mange er, at du er velkommen til at benytte faciliteterne på søsterhotellet, som huser en af Pargas bedste restauranter.

Maistrali

Hotel Maistrali er en familiejet lille hotelperle med den perfekte beliggenhed i hjertet af Parga. Her byder Costas og hans kone gæsterne velkommen med åbne arme. Her er kort afstand til den fine, lille Krioneri-strand, og hvis du booker et deluxe-værelse, kan du nyde havudsigten fra balkonen.

Magda's

Magda's er et charmerende lejlighedshotel i udkanten af Parga. Haven på hotellet er hyggelig og er perfekt, hvis du ønsker en rolig ferie. Den populære Valtos-strand ligger tæt på, selvom det er svært at rive sig væk fra det skønne poolområde, der byder på en fantastisk udsigt ud over landskabet.

Bacoli

Hotel Bacoli er et af vores populære Apollo Mondo Local-hoteller beliggende i en frodig have i udkanten af charmerende Parga. Her findes et poolområde med en hyggelig snackbar, der serverer morgenmad og enkle retter i løbet af dagen. Gåafstand til Pargas hyggelige havnepromenade med restauranter og barer.

Yiannis Kanalis

Lejlighedshotellet Yiannis Kanalis ligger kun en kort gåtur fra den skønne Valtos-strand. Her kan du slappe af ved poolen, gå en tur blandt olivenlundene eller sid på balkonen og nyd havudsigten. Du har gåafstand til Pargas hyggelige stræder og den restauranttætte havnepromenade.

Sappho

Hotel Sappho er et roligt boutiquehotel for voksne med et frodigt poolområde og bekvem gåafstand til Valtos-stranden, som er kendt som Pargas lækreste strand. Velkommen til Sappho og Apollo Duo - hoteller bare for jer to.

Acrothea

Acrothea er et lille familiedrevet hotel som ligger i hjertet af Parga. Her bor du nær barer, taverner og restauranter og alt andet som Parga har at tilbyde Gå en tur i de smalle rullestensgader eller gå til stranden som ligger nogle minutter herfra.

Antonis

På lejlighedshotellet Antonis venter Pargas hyggelige centrum lige udenfor døren. Nær hotellet ligger et bageri med nybagt brød til morgenmad. Havnepromenaden med restauranter og barer barer ligger blot en kort gåtur herfra, når det er tid til at nyde de lune ferieaftener.

Aristidis Garden

Aristidis Garden er et familiedrevet lejlighedshotel som ligger i rolige omgivelser, ca. ti minutters gang fra stranden i Parga. I hotellets store have ligger poolen i frodige omgivelser med skygge i de varmeste timer.

Bella Vista (Parga)

På hotel Bella Vista bor du blandt oliventræer en kort gåafstand fra den dejlige Lichnosstrand. Med en beliggenhed højt oppe har poolområdet en skøn udsigt over havet. Der er ikke langt til Parga, men det er lettest i en lejebil, så kan du også opleve de skønne omgivelser og de mange strande i nærheden,

Mediterraneo (Parga)

På lejlighedshotellet Mediterraneo i Parga bor du i rolige omgivelser blandt olivenlunde og pinjetræer. På hotellet er der et lille poolområde, og vil du bade i havet, anbefaler vi Krioneri Beach, som ligger midt i Parga.

Paradise (Parga)

Nogle ting bliver bare bedre og bedre med tiden og Paradise er en af dem. Som et af Pargas ældste hoteller er her både karakter og mange års kompetence der gør, at du får en dejlig ferie. Om dagen kan du slappe af ved poolområdet eller gå rundt i Pargas gamle bydel.

Racconto Boutique and Design Hotel

Racconto Boutique and Design Hotel passer til dig, som vil bo moderne i rolige omgivelser, et stykke fra Pargas charmerende havnepromenade. Hotellet er for gæster over 16 år. Her kan du starte dagen med en herlig morgen gåtur blandt olivenlunde og herefter slappe af ved poolen, som ligger i den smukke have. Hotellet har daglig transport til Parga by.

Acropol

Acropol er et charmerende familiehotel. Her bor du i den billedskønne gamle bydel i det centrale Parga, i gåafstand til både strand og havn. At en af Pargas mest populære restauranter ligger i samme bygning, kan betragtes som en feriebonus.

San Nectarios

Hotel San Nectarios er et lille og familiært hotel med god beliggenhed i Parga by. Her har du gåafstand til Krioneristranden midt i Parga by. Det er også tæt på den hyggelige havnepromenade.

Valtos Ionion

Lejlighedshotellet Valtos Ionion ligger nær den populære Valtosstrand og Pargas hyggelige centrum. På hotellet er der en hyggelig have med olivenlunde hvor du kan slappe af med en bog eller podcast.

Villa Vaso

Villa Vaso ligger et par minutters gåafstand fra den populære Valtosstrand i Parga. Her er restauranter, barer og folkeliv. Her bor du i lejlighed og kan nyde stilheden på hotellets solterrasse.

Olympic Hotel

Olympic Hotel tilbyder perfekt beliggenhed i charmerende Parga. Nyd de hyggelige stræder eller gå en tur ned til nærliggende strande. En af de bedste ting ved hotellet er tagbaren, hvor du både kan starte og slutte dagen, mens du nyder den smukke udsigt over byen og havet.

Panorama (Parga)

Hotel Panorama har en god beliggenhed et stykke oppe i Parga med skøn udsigt over Valtosstranden. Om dagen kan du nyde den frodige have og poolen eller gå en tur ned til stranden. Når aftenen falder, kan du gå ind til hyggelige Parga med flere restauranter og havnepromenaden.

Panthea

Hotel Panthea er beliggende højt oppe på skråningen af amfiteatret, der udgør byen Parga, omgivet af olivenlunde og med en dejlig udsigt over byen og havet. Hotellet er for gæster over 16 år, og her kan du slappe af ved den lille pool eller gå ned til havnen og stranden i Parga by, hvor du også finder små butikker og lokale taverner.

Angela Beach (Parga)

Hotel Angela ligger lige ved en lille strand i udkanten af Parga. Her mødes du at en familiær stemning med svensktalende ejere. På terrassen kan du nyde din morgenmad med udsigt over havet.

Rezi

Hotel Rezi ligger i frodige omgivelser i Pargas udkant. Fra og med sommer 2022 er hotellet kun for gæster over 16 år. Her kan du slappe af ved det hyggelige poolområde, eller tag den lille gåtur ned til Piso Krioneri for at bade i det krystalklare hav. Når aftenen kommer venter havnepromenaden med alle restauranter og skønne tagbarer.

Lichnos Bay Dream Suites

Smukt omgivet af oliven- og citrontræer ligger nyrenoverede hotel Lichnos Bay Dream Suites. Fra poolen an du nyde smuk udsigt over havet, og hvis du hellere vil afkøles i havets bølger, ligger Lichnos-stranden kun en kort gåtur fra hotellet.

Enetiko

Enetiko er et hyggeligt hotel med en familiær atmosfære, der ligger på en bakke i udkanten af Parga. Udsigten fra hotellet og poolområdet er betagende, og både stranden og centrum er inden for gåafstand fra hotellet.

Tropical

Hotel Tropical ligger i gåafstand fra både stranden og centrum af Parga. Hotellet er et perfekt valg for dem, der ønsker at bo godt og simpelthen tæt på Pargas brede udvalg af restauranter, barer og shopping.