Værelsestyper

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med moderne indretning. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan med havudsigt. Nogle balkoner er tæt på hinanden. Trappetrin og/eller niveauforskelle i lejlighederne.

Antal personer: 2 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et separat soveværelse. Minikøkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Nogle balkoner er tæt på hinanden. Trappetrin og/eller niveauforskelle i lejlighederne.

Antal personer: 2-5 personer.

Deluxe-værelser

Moderne og lyse deluxe-værelser med to separate senge og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab og kaffemaskine. Gratis wifi og aircondition. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt. Trappetrin og/eller niveauforskelle i lejlighederne.

Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelser

Superior-værelser med to separate senge og mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Køleskab og kaffemaskine. Gratis wifi og aircondition. Brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.