1-værelses lejligheder

Enkle men funktionelle lejligheder af varierende størrelse og standard. Dobbeltseng eller to separate senge. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse. Nogle lejligheder har indgang fra balkonen/terrassen.

Alle 1-værelses lejligheder vil til sommer 2023 have gennemgået en renovering.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder

Enkle men funktionelle 2-værelses lejligheder af varierende størrelse og standard og med separat soveværelse med mindre dobbeltseng. Kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Når ekstraopredning benyttes, kan der blive lidt trangt i lejlighederne. Nogle lejligheder har ingen dør mellem værelserne, de er adskilt med et forhæng. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon eller terrasse af varierende størrelse. Nogle lejligheder har indgang fra balkonen/terrassen.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses superior lejligheder

Enkle men funktionelle 2-værelses superior lejligheder af varierende størrelse og standard og med separat soveværelse med mindre dobbeltseng. Kombineret opholdsrum og minikøkken med mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Når ekstraopredning benyttes, kan der blive lidt trangt i lejlighederne. Nogle lejligheder har ingen dør mellem værelserne, de er adskilt med et forhæng. Alle lejligheder har kogeplader, køleskab. el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Brus og toilet. Balkon.

Antal personer: 2-4 personer.