Bedømmelse af Exotico

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,2 ud af 10 baseret på 57 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,2 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mad og drikke
 
5,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
6,8 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Rengøring helt i top.
-
Morgenmad kunne være bedre.

Bekræftet køb : 2019-09-27


7 ud af 10

+
Swimmingpoolen!
-
Et mere varieret morgenbord! Et varieret musikvalg! Den samme græske musik kørte hele dagen! (De dage vi var hjemme) Hotellet var meget slidt!

Bekræftet køb : 2019-09-20


7 ud af 10

+
Godt værelse med balkon med god udsigt.
-
Ejeren / bestyreren af hotellet var ikke kundemindet, og virkede sur det meste af tiden - formentlig fordi vi ikke ønskede at spise på hans restaurant, men valgte at spise i byen. Vi skal bestemt til Parga igen, men det vil være et andet hotel vi booker.

Bekræftet køb : 2019-09-13


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-09


9 ud af 10

+
Værelser og meget fin rengøring.
-
Morgenmaden kunne godt være bedre den var meget kedelig. Især brødet som bare var blevet ristet og det var nok ikke frisk brød. Brødet måtte gerne være lidt grovere end det meget fine lyse brød.

Bekræftet køb : 2019-09-06


8 ud af 10

+
Den rolige beliggenhed, den perfekte værelses rengøring. Gode store 1 værelses lejligheder, lækkert stort køleskab med separat fryser. Pæn pool. God udsigt fra især 1. sals lejligheder. Gå efter nr. 1 speciel stor balkon
-
Det ville klæde værten at lære og smile, lære lidt mere engelsk, og imødekommende samt interesseret i sine boende gæster. Morgenmaden bliver MEGET kedelig efter 14 dage. Værten burde udskifte bare enkelte dele af og til, behøver jo ikke være præcis! samme ting hvermorgen... man kan sagens veksle lidt uden at det bliver dyrere for ham. Af til var der lidt "frisk" frugt fra supermarkedet, men føj som regel halv/helrådne frugter. Evt. prøve at lave lidt for gæsterne, hvad med happy hour kun for gæster ?

Bekræftet køb : 2019-09-06


5 ud af 10

+
Hyggelig lejlighed. Tilpas størrelse til 3 mennesker. Der blev gjort pænt rent i lejligheden.
-
I det lille værelse var der så varmt at sove i om natten, der manglede enten en balkon eller et større vindue på det værelse. Lyset i badeværelset var meget svagt, især om aftenen når der var mørkt. Der var ingen badeforhæng, så vi brugte håndklæder til at tørrer gulvet op med. Generelt dårlig lys i hele lejligheden. Kvaliteten af morgenmaden var lav og kedeligt, især brødet var tørt.

Bekræftet køb : 2019-09-02


3 ud af 10

+
Rummelig lejlighed. Godt med både fryser og køleskab.
-
Et forhæng på badeværelset.

Bekræftet køb : 2019-09-02


10 ud af 10

+
Vores lejlighed med balkon, som blev gjort pænt rent dagligt. Derudover var vi ret glade for den store pool, der var på hotellet. Rigtig godt sted at bo fuld valuta for pengene.
-
Morgenmaden var lidt til den kedelige side, men igen når det er med i prisen, kan jeg heller ikke forlange det vilde.

Bekræftet køb : 2019-08-23


8 ud af 10

+
Pænt rent, roligt, god pool. Vi har læst anmelderserne, de passer ikke med vores oplevelser af stedet. Hvis man er utilfreds, må man tage et hotel med flere stjerner. Morgenmaden er selvfølgelig ensformigt, men det er græsk og andre hoteller har også ensformigt morgenmad. Der er mulighed for at tilkøbe omelet osv
-
Kaffekande og brødkniv ville være rart at have

Bekræftet køb : 2019-08-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

11 bedømmelser
Meget godt
 
3
Godt
 
8
Middel
 
0
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

18-09-2019

Indlæg af jesjor Denmark

Fint hotel, rent og pænt. Men værten skal oppe sig

Hotellet ligger som beskrevet flot lidt uden for Valtos stranden. Der er fredeligt og roligt og hvis du får 1 værelses på 1. sal har du en flot udsigt. Der holdes rigtig fint rent og skiftes sengelinned og håndklæder næsten dagligt. Rengøringsdamen er super smilende og flink, hun finder do på små finurligheder hvis du roder. Kan "gemme" tøj i skuffer osv. men nu meget sjovt. Værten fik vi aldrig til at se rigtig glad ud, meget svær at tale med, virker både afvisende og er rigtig dårlig til engelsk. Hvorfor når nu han har et hotel? Han er der meget men virker ikke interesseret i sine gæster, desværre. Morgenmaden er den samme altid, vi fik prik det samme i 14 dage. Det bliver lidt vel kedeligt og kunne sagtens ændres lidt uden at det blev dyrere for ham. Samt tørt let ristet lyst brød hver eneste morgen Vi spiste ikke der da vi ligesom ikke følte for det. Området er super dejligt, nemt med lange flotte gåture op i baglandet. Prøv f.eks at gå op til vandfaldet og evt. videre op til Anthousa by..

 
21-07-2019

Indlæg af Agean N

Exotico, Parga - En Oase

Perfekt til os. Et meget roligt hotel der ligger i rolige omgivelser i hvad der stadig er en gammel citrus og oliven plantage, tæt på en dejlig SANDstrand. (Hvis du er til høj musik og fest, så gør dig selv og alle andre en tjeneste og find et andet sted) Der er en stor, både børne og voksenvenlig pool omgivet af 100 årige olivetræer. Hotellet ejes af Dimitris, der er af en lokal bonde familie. - (Familien har også en fin restaurant med den mest fantastiske udsigt oppe på bjerget) Dimitris er en meget venlig vært. Han er meget imødekommende og vil gerne fortælle om det omkringliggende land, - på sit gebrokne engelsk. men kun hvis man selv ligger op til det.Det er tydeligt at han nyder at være vært for folk der opføre sig som gæster. Er du ikke til luxus og fest, men ro og autencitet - med mulighed for massere af oplevelser (og fest) i det omkringliggende landskab og den smukke gamle by Parga. Så er dette perfekt! Floden Archeron/Styx er en oplevelse lige som byen Parga Meden er go. Morgenmaden er sparsom. men det er ok hvis man selv medbringer lidt. Morgenmaden bestod typisk af: Youghurt, honning, melon, ost, skinke, agurk, tomat, brød smør, syltetøj, kaffe, the, juice Rengørinen er rigtig god - men damen kan godt finde på at pakke ting væk i skuffer og skabe :D - vi morede os lidt med at finde dem igen. småpenge der ligger fremme regnes for drikkepenge, men jeg glemte en dag knap 100 Euro i sedler på bordet og de var ikke rørt. De små minusser er: lidt hårde senge og myg (så husk myggespray) Der er også et par små trapper for at komme til værelset hvis dette er et problem

 
04-09-2018

Indlæg af Per7100 Vejle, Danmark

Sol ferie

Dejlig rent og rigtig pæn sted med den sødeste betjening og god morgenmad/frokost og aftensmad. Ingen børnepool Rolig område og tæt på strand og by Gode vandre ture hyggelige sejlturen krystalklart vand

 
24-06-2018

Indlæg af vildeverden København, Danmark

Lækker mad og hyggeligt hotel

Vi boede en uge på dette lille og hyggelige hotel. Intet at udsætte! Ja ok, morgenmaden var temmelig ensformet, men til gengæld laver ejeren virkelig skøn mad! Der er super-rent alle steder, personalet står på hovedet for at hjælpe og stedet er tæt på Valtos-stranden uden at have den medfølgende støj.

 
21-10-2017

Indlæg af Jemo81 Aabenraa, Danmark

Frokost og en is

Hyggelig atmosfære og rar ejer. De eneste der havde is i efterårsferien :-) så det er jo altid et hit. 2euro for en is er til at overkomme. Bestilte en pita med gyros. Manden troede at det var pizza margeritha . Blev lidt skuffet da jeg forventede noget mere originalt når nu man er i udlandet. Men ejeren vil give den gratis pga misforståelsen så meget kundeorienteret der ihvertfald :-)