Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,5 ud af 10 baseret på 11 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,5 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-08-02


9 ud af 10

+
Beliggenhed og udsigt
-

Bekræftet køb : 2022-07-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

120 bedømmelser
Meget godt
 
66
Godt
 
32
Middel
 
17
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

25-06-2018

af Famflink Skodsborg, Danmark

Oppe på bjerget

Vi havde en uges ferie på Enetiko, hvor vi boede på værelse 31. Hele hotellet har god udsigt på de fleste af værelserne. Betjeningen var meget venlig og imødekomne og det foregår fint på engelsk. Vil du undgå at aircon larmer så sæt den på: “Auto” - sæt temperatur - vælg “QUIET”, så sover du fint. Der var nye håndklæder hver dag, flot niveau på rengøringen og et fin lille køleskab der dog brummer lidt. NB! papir må ikke komme i toilettet på hotellet og alle andre steder i Parga. Et lille minus: De havde 4 cykler til fri lån men de var alle flade og hotellet havde ikke travlt med at få dem lappet mens vi var der. Der er i øvrigt en ret stejl gåtur fra vejen og op til hotellet ad en lille ru vej og det meste af stykket op er der ingen trapper. Bagagen hentes dog nede ved vejen når man ankommer med shuttlebus så bare roligt. Er du dårlig til fods er dette hotel dog ikke til dig.

 
16-05-2018

af Jens T Fredensborg, Danmark

Tænk dig om

Dette hotel kræver 100% fysisk formåen, da høj beliggenhed og trapper på hotelområdet, stort set ødelægger oplevelsen. Der er stor forskel på værelser, fra storslået til noget der minder om kælderrum, grundet mangel på naturligt lys. Morgenmaden er dyr, hvor tingene er anrettet i meget små portioner, dog som buffet, men anretning skal holdes på lav pris.

 
18-05-2015

af Evager Roskikde

Dejligt hotel

Hotellet ligger utrolig smukt med fatastisk udsigt og tæt på havnen. De sidste 60 meter op ad en stejl ujævn bakke er dog noget af en prøvelse især når der er 25-29 grader i skyggen. Hotellet er rent og pænt og ikke spor slidt, man føler sig virkelig hjemme. Mange gode tavernaer og andre fine spisesteder i nærheden. Morgenmaden på hotellet er ret uinteressant efter min mening, men skønt med køleskab i lejligheden, så man selv kan købe lidt mad og drikke i minimarked på den anden side af gaden.

 
07-08-2013

af Troelskamstrup Aalborg, Danmark

Fantastisk ophold

Det er et fantastisk hotel, personalet er utrolig søde og man føler sig velkommen det sekund man tjekker ind. Dejlige store værelser, god rengøring, lækker pool, alt er i top :-) Hver gang jeg bestilte noget at drikke fik jeg dertil serveret en lille snack og det var hver gang. Er sikker på at jeg kommer tilbage til det hotel.

 
09-07-2022

af baggiebird33 North Warwickshire

Lovely hotel but only for the fit and healthy!

Lovely hotel, nice views, classrooms, traditional Greek breakfast (same each day). The ONLY downside is the VERY steep incline to get to the hotel from the road. Even guests in their 20s are struggling in the heat to climb. Within easy walking distance if Parga town (10 mins) and lots of tavernas nearby. If you don't mind the heart attack hill, well worth a visit.