Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 87 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenheden.
-
Badefaciliteter i lejligheden kan optimeres.

Bekræftet køb : 2021-10-11


8 ud af 10

+
Fantastisk beliggenhed
-
Vi var uden varmt vand i over et døgn. Hotelles ledelse var fraværende og ikke behjælpelige. Vi fik fin støtte af de lokale Apollo guider.

Bekræftet køb : 2021-10-11


1 ud af 10

+
Udsigten
-
Vi havde ikke vand i flere dage og havde ABSOLUT INTET INTERNET, hele ferien trods jeg klage over det da 1 og jeg kontaktede Jeres medarbejdere, men intet hjalp og jeg har bedt om en kompensation som jeg forventer de har sendt videre til Jer.

Bekræftet køb : 2021-10-11


7 ud af 10

+
Beliggenhed
-
Jf jeres hjemmeside står der: Dobbeltværelse med hårtørrer, badekåber, tøfler. Nogle værelser med havudsigt eller delvis havudsigt alternativ Terese med pooludsigt. Vores værelse indholdt KUN hårtørrere - Hvilket var meget utilfredsstillende.

Bekræftet køb : 2021-10-11


9 ud af 10

+
God beliggehed og fin morgenmad.
-
Have et superior-værelse, hvilket er dejligt stort, men kunne et lille skab til tøjet. Beliggeheden af værelset var heller ikke særlig god, udsigt over en p-plads, samt lige over køkkenet, med udsugningen lige ved vinduet, så man hver kunne lugte hvad der blev lavet i køkkenet. Altanen som vi ellers elsker at bruge, kunne næsten ikke bruges da den kun er ca. 60 cm bred. Så alt i alt at kalde det et superior-værelse er lidt af tilsnigelse, muligt størrelse gør at det er et bedre værelse, men det er ikke det vi forstår ved et superior-værelse, så det skuffede noget.

Bekræftet køb : 2021-10-04


10 ud af 10

+
Det søde personale, udsigten, beliggenhed og pool
-

Bekræftet køb : 2021-09-13


10 ud af 10

+
Beliggenhed og venligt personale
-
Håndklædestang i badeværelse faldt ned hele tiden

Bekræftet køb : 2021-08-30


9 ud af 10

+
-
Morgenmaden

Bekræftet køb : 2021-08-30


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-30


10 ud af 10

+
Smilende service og dejlig beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2021-08-23


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

50 bedømmelser
Meget godt
 
26
Godt
 
14
Middel
 
3
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

26-10-2021

af Kim B Fyn og Øer, Danmark

HOLD JER VÆK FRA BIANCO

Hold Jer væk....magen til arrogante værtspar skal man lede længe efter. Vi havde betalt for et af de dyreste/bedste værelser...troede vi!? Vi havde betalt for et godt internet....troede vi? Vi troede også vi havde betalt for der var varmt vand og bade i? Men det havde vi åbenbart ikke?? Vi havde INTET internet, trods vi klagede fra dag 1 Vi havde ikke varmt vand i flere dage... Og hvad værre er!!! Vi klagede til Apollo og der skete ikke en smule..... Jeg har bedt om kompensation flere gange, men høre absolut INTET fra Apollo.

 
08-09-2020

af Anne Sofie E Tignes, Frankrig

Til os der elsker at rejse

Her går alt op i en højere enhed. Hotellet ligger på den smukkeste strand. Vandet er krystalklart og det er så smukt. Den daglige morgensvømmetur til øerne i bugten efter at have nydt morgenkaffen i hotellets loungecafe er balsam for sjælen. Stranden er ren og lækker og såå smuk.Gode solstole med parasoller koster ikke meget. Skøn restaurant med gode råvarer og billigt. Værelserne er enkle og supervelholdte. Her er der muligheder for ren badeferie, vandreture, opdagelser i den gamle by. Gåture i olivenlunde og cool stemning på hotellet. GO GO Go

 
06-09-2020

af Nukamus

Paradis

Fantastisk beliggenhed, skønneste personale, pæne værelser, god mad med gode råvarer. Deres Saganaki mussels er uovertrufne.ūüėć Fed lounge musik på terrasse baren.stranden er skøn og bliver holdt fin og ren‚̧ԳŹ

 
28-08-2018

af Christer P Espergærde, Danmark

Et lille dejligt hotel med det bedste af det hele

Et super skønt Hotel med den dejligste beliggenhed lige ved strand og by. Hotellets personale var venlige, hjælpsomme og ikke mindst altid i godt humør og det gælder også værtsparet og blev behandlet som man var bedste venner, super flot. Hotellet var altid rent og pænt, værelserne som vi boede på var måske lidt små men der var hjerterum og plads til det hele hvis man var lidt kreativ. Morgenmaden var super måske lidt ensformig hvis man skulle være mere end en uge men indeholdt alt det som man forventede. Hotellet havde en god placering lige ved strandpromenaden med let trafik men 10 m fra hotellet kom man til en lille strand med solsenge og parasoller. Måske i højsæsonen så var det denne strand meget tætpakket og prisen på 10 eur. var lidt høj for 2 senge samt en parasol men hvis man boede på Hotel Bianco så var der altid en plads reserveret ved vandkanten og den flinke strand dreng sørgede for at det blev overholdt. Hotellet kunne byde på rigtig god frokost eller aftensmad fra et virkelig godt menukort. Et lille minus på hotellet var deres WiFi som overhovedet ikke levede op til de krav som bliver stillet af gæster der ønsker at bruge dette. Men i alt en super god ferie på et af de skønneste steder i Grækenland samt et af de bedste hoteller og nu har jeg besøgt dette hotel to gange efter hinanden og det bliver også en tredje gang. Men bestil hurtigt de bedste værelser bliver udsolgt og dette hotel kan bestilles hos Apollo rejser.

 
29-08-2016

af Eli R

Dejlig afslapning

Et godt hotel med rigtig god service, sød personale og rigtig god udsigt ,til stranden er der 10 meter, værelserne er lige renoveret så de er ok, der er en lille pool, så alt ialt er godt sted hvis du vil slappe af