Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 17 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
7,9 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,9 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


3 ud af 10

+
sol og varme
-
personale ikke meget imødekommen

Bekræftet køb : 2022-07-25


6 ud af 10

+
Rolig beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-07-11


8 ud af 10

+
placering og omgivelse var smukt
-
ligger langt fra til Parga,

Bekræftet køb : 2022-07-11


4 ud af 10

+
Swimmingpoolen og udsigten
-
Hotellet trænger gevaldigt til at blive opdateret og rengøringen er ikke i orden. Der er meget slidt og værelserne ligner ikke de billeder I har på hjemmesiden. Man føler sig meget snydt. Jeg skiftede værelse som var en anelse bedre, men stadig ikke godt. Møbler på terrassen var slidte og ødelagte.

Bekræftet køb : 2021-09-27


7 ud af 10

+
Rolige omgivelser
-
Kunne godt trænge til en hovedrengøring, var lidt snusset - jeg tænker ikke det er et 3 stjernet hotel, ville kategorisere det med 2 stjerner

Bekræftet køb : 2021-09-20


7 ud af 10

+
Beliggenhed lidt ude fra Parga, meget stille område, 10 min. gang til strand.
-
Hotellet er efterhånden noget slidt.

Bekræftet køb : 2021-09-13


8 ud af 10

+
Lækker pool, meget roligt
-
Modernisering af værelser, de var lidt slidte,

Bekræftet køb : 2021-08-23


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-12


8 ud af 10

+
Beliggenheden og personalet
-

Bekræftet køb : 2021-07-12


7 ud af 10

+
Den smukke udsigt. Jeg kunne også godt lide turen til Lichnos stranden og tilbage (god motion).
-
Hm. Synes hurtigt at hotellet blev lidt trangt, da der er et ganske lille udeareal. Både køkken og bad trænger til en opdatering. Fx kogeplader og bruseniche. For mig var der for meget støj fra barområdet (ikke fordi de spillede specielt høj musik). Men der var hele tiden telefonere og ejer talte meget højt og der var tv-reklamer og hele tiden biplyde når hans bil og motorcykel startede så jeg synes faktisk ikke det var så fredfyldt og jeg slappede aldrig af på altanen. Jeg bad om at blive flyttet væk fra baren, men det ville han ikke.

Bekræftet køb : 2021-07-12


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

123 bedømmelser
Meget godt
 
89
Godt
 
30
Middel
 
2
Mindre godt
 
2
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

16-07-2022

af slottiii Herning, Danmark

God ferie

Dejlig roligt hotel Personale / rengøring er meget tilfredstillende Poolen er ok stor til de få gæster der er Poolbaren har bredt udvalg af drikke og mad , deres græske salat er genial Pool liggestole er med 10 cm tyk hvid hynde og der er rigeligt af dem Værelserne er af ældre dato men er faktisk utrolige godt indrettet med eget køkken og køleskab Vi havde 2 værelser og de slog terrassen sammen så vi kunne gå ind til hinanden Der er 3 km til Praga by hotellet køre 6 gange om dagen for 2 eur pr person Ville egentlig bare anbefale stedet til alleūüĎćūüŹĽ

 
25-07-2022

af ebennett632 Derby, Storbritannien

Amazing solo stay!

I stayed in Bella Vista earlier this month as a solo holidaymaker, my first trip to Parga. Had a beautiful stay here, Christos and Leo made me feel so welcome, always so friendly and were happy to help with everything. Clean apartment, serviced daily! Beautiful pool which was always quiet as there aren't too many rooms. A short walk (hilly on the way back!) to the beautiful Lichnos beach, and a shuttle provided for trips into Parga town itself. What more could you want?! I felt so safe in Parga as a solo traveler, plenty to see and do, but also plenty of options to relax and do nothing, the people were wonderful!! My holiday was for a week but loved it so much I extended to 11 days!!! Already looking at my next holiday to Parga!!! Thank you so much x

 
19-07-2022

af TimKent_England Kent, England

Fantastic

This was our third visit to Bella Vista and not our last. After an hour-long transfer from the Airport to the top of Lichnos Beach, actually you get dropped off at Porto Lichnos, an excellent restaurant with amazing views. We were met promptly at the top of the hill by Christos in his beat-up car. The journey down is minutes and you arrive at the hotel for 5 mins passport check and booking in. We had Room 203, on the second floor, offering splendid views over the pool and into Lichnos Beach and cove. The air con is ‚ā¨40 per week and initially our air con did not work and Christos and Leo fixed it straight away and then after a few further failings he put a good fix in. The Safe is free. The location has positives and negatives. It is noticeably quiet and truly little road noise, with stunning views. The negative is a 400 m walk downhill to the Coral Bar and Restaurant and the exhausting walk back; for those with mobility issues Christos may take you down or Leo can order you a cab. To go to the Porto Lichnos is about 300 m uphill, but less strenuous than from the beach. Both Coral Bar and Restaurant and Porto Lichnos do great, local food. Christos and Leo (who works the bar) are genuinely great hosts. They really are customer focused and extremely hard working. The cleaner works ridiculously hard and the rooms are cleaned daily and to my surprise new towels and bedding. Despite valiant attempts to clean the pool on a daily basis, there were still lots of creatures falling in the pool. Sun beds really comfortable and always some left after midday, so no panic for sun beds. Food is now served, breakfast, lunch and dinner and the menu quite extensive, but simple fare. A very welcome coffee at ‚ā¨2 Taxis from Parga are ‚ā¨8 and the mini bus ‚ā¨2 pp per trip. Bus stop is short of the town makes it difficult to catch back. Hence ‚ā¨48 taxi spend. Overall the Bella Vista is an exceptional hotel. Folly on TUI for not continuing to market this exceptional hotel and welcome to Jet2 Jet2 are a very credible tour company and thank you for a great holiday.

 
26-06-2022

af helenwO757KF

ūüá¨ūüá∑ūüėćūüá¨ūüá∑ūüėć

Just spent a relaxing week at Bella vista . Gorgeous place to stay , lovely room and balcony cleaned daily. We had bed and breakfast which was a lovely start to the day . Christos and his staff all friendly and helpful will definitely stay again

 
15-06-2022

af happytravelers90 Shepshed, Storbritannien

Holiday not to be forgotten

Excellent accommodation with excellent service. owner christos and best friend leo really make you feel welcome and are good company in the bar later on in the evening. the accommodation itself is in an excellent place for a really good relaxing holiday, not to far out of town but close enough to the beach of lychnos.christos does lay a bus on into parga Town certain times of the day and night which is really handy.the only little drawback to these excellent apartments is that they are situated halfway down a quite steep road.but if you have any problems at all christos would do his best to help.will be returning inthe near future to see the wild boar and for the tuna salad thank you for a lovely holiday christos and leo