Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 52 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
6,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
9,6 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Servicen fra hotellets medarbejdere.
-

Bekræftet køb : 2022-07-01


10 ud af 10

+
Herligt at vores værelse var i skygge fra kl 13. Rengøring i top og fin service.
-

Bekræftet køb : 2022-06-24


9 ud af 10

+
Sengene samt rengøring
-

Bekræftet køb : 2022-06-20


9 ud af 10

+
Personalet/ ejeren var meget flinke og imødekommende
-

Bekræftet køb : 2022-06-20


10 ud af 10

+
Alt!! lige fra velkomst til afsked. Utrolig hjælpsom, smilende og serviceminded. Rengøring både på værelse og ved pool område var over normal standard. Sjældent man ser på rent et hotel og tilhørende ude områder.
-

Bekræftet køb : 2022-06-20


10 ud af 10

+
Rent
-

Bekræftet køb : 2022-06-17


10 ud af 10

+
Rent og pænt, godt personale, tæt på centrum og strand.
-

Bekræftet køb : 2022-06-06


9 ud af 10

+
Rengøring og beliggenhed var perfekt , værten var også meget venlig og hjælpsom hvis vi havde spørgsmål om næsten alt hvad man kunne komme i tanke om.
-
Intet, det var perfekt.

Bekræftet køb : 2021-09-27


10 ud af 10

+
Der var meget rent, og ejeren af hotellet er super serviceminded
-

Bekræftet køb : 2021-09-20


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

28% af gæsterne anbefaler

75 bedømmelser
Meget godt
 
64
Godt
 
10
Middel
 
1
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

25-09-2021

af MarianneA569

Afbudsferie

Virkelig dejligt lille familiehotel , familien meget imødekommende og hjælpsom , det var svært at sige farvel. Der var pænt og rent , gulvvask dagligt , lille pool med ferskvand der også blev renset dagligt. Da jeg kom prustende med min rollator stod hotellets ejer klar med koldt vand på flaske , en meget hjælpsom og opmærksom familie som behandlede os som vi havde været der flere gange , når de mødte os i byen hilste de altid , spurgte ofte til om jeg var okay. Helt sikkert et sted vi vil vende tilbage til og samme hotel. Ikke mindst byen er noget helt for sig selv. Stor tak til familien for at give os den bedste oplevelse.

 
21-09-2021

af StephanO111

Vacation

Hvilket dejligt lille hotel. Meget hyggeligt, med pæne og meget rene lejligheder. Der blev gjort rent hver dag, og alt skinnede som nyt. Ejeren og hendes familie bor på hotellet, hvilket gjorde at de altid var i nærheden, og meget opmærksomme. Hun hjalp blandt andet min kæreste, med at reparere hendes rolator! Har rejst ca.75 gange over det meste af kloden, men har aldrig mødt så søde og imødekommende mennesker....vender tilbage næste år.

 
14-07-2022

af Vashka76 Belper, Storbritannien

A real gem of a hotel right in the centre of Parga

Great hotel in the centre of Parga in a fantastic location to access everything easily. The hotel and rooms are spotlessly clean and nicely decorated. Katerina, the owner, is so welcoming and goes out of her way to help you with anything you need - that included a loan of superglue (broken shoes!) and a blanket (the air con is very powerful!). We had a problem with the toilet flush whilst there and it was sorted straightaway. We also got left a lovely gift of Ouzo and fridge magnets. The icing on the cake was that Katerina made arrangements for us to keep one of our rooms until our taxi arrived at 1.30pm - really kind of her - nothing was too much trouble.

Beds are really comfy, shower is hot and powerful, air conditioning is good and really cold, WiFi reliable - everything in the room is great . There’s a kettle, fridge, and small electric hob so you can make breakfast in your room if you want to (although there are so many restaurants and bars around there’s no need really). Lovely clean pool as well.

Would definitely recommend this hotel to anyone visiting Parga - a real gem and great value for a lovely place.

 
22-07-2021

af olgadN1904FH

A great hotel in the center of Parga

We had a one night stay in Parga in Alexios hotel. A very clean place in the center of Parga. The host was really helpful and kind. We didn't have the time to spend time at the pool although it looks wonderful. We will definitely stay there again for more nights. A great, value for money stay.

 
11-08-2020

af 449corinnev

Double and triple room

The hotel has the kindest owner you could possibly imagine. Katerina will do her utmost to feel you confortable and welcome. The rooms are spotless clean and cleaned every day including change of towels. The pool is a very nice surprise. The hotel is situated down town on the main road. Good airco and quiet rooms. I would surely recommend this lovely hotel. Kind regards, Family van Haelen