Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8 ud af 10 baseret på 27 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,0 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mad og drikke
 
6,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Det er ikke hotellet der er probleme, men Apollos misvisende oplysninger
-
Apollo kan forbedre de oplysninger de har om hoteller. I burde holde jeres App ajour

Bekræftet køb : 2021-10-04


10 ud af 10

+
Billigendhed og udsigt
-
Div. Toilet brændt itu, håndbruser skal hænge i beslag på vægen, skuffe i køkkenet dårlig udtræk, teresse dør hænger, mangler service i køkkenet, dårlig kaffe maskine, stole skramler hen ad gulvet sæt filt under.( vi havde meget dårlig lugt på toilettet af kloak særlig om morgenen )

Bekræftet køb : 2021-10-04


8 ud af 10

+
Det er et utroligt venligt og hjælpsom personale, og omgivelserne/anlæget omkring hotellet er rigtig pænt vedligeholdt.
-

Bekræftet køb : 2021-10-04


8 ud af 10

+
Poolen. Stor og flot og med fine solsenge. Det undrede mig dog lidt, at vi aldrig så nogen tage prøver af vandet.
-
Restauranten, men det må være svært for hotellet at levere et større udbud af madvarer, når der er så få gæster på hotellet. Med antal gæster i mente, så syntes vi, at hotellet præstationer var helt ok. Vi var tilfredse. :-)

Bekræftet køb : 2021-10-04


9 ud af 10

+
Personalet.
-

Bekræftet køb : 2021-10-04


7 ud af 10

+
Altanerne
-
Restaurantens køkken lukkede kl 15, så enten skal der være længere åbent eller Apollo skal tydeliggøre at der kun er frokostrestaurant på hotellet! På Apollos hjemmeside stod der at der var a la carte restaurant på hotellet der serverede græske retter. Ind til kl 15 kunne man få græsk salat, club sandwich, pizza, etc (ud over salaten var det ikke særlig græsk mad). Der var en lang afstand og bakker hen til nærmeste restaurant, hvilket gjorde dette problematisk især med børn. Apollos hjemmeside skrev også flere afgange med hotellets shuttlebus end der var i virkeligheden. Vi synes Apollos hjemmeside var decideret forkert og stillede falske forventninger til hotellet. Tilmed anbefaler Apollo dette hotel til børnefamilier og derfor er det vigtigt at kunne spise på hotellet når nærmeste restaurant er langt væk. Blødere senge, flere køkkenredskaber, varmere lys.

Bekræftet køb : 2021-10-04


8 ud af 10

+
Pool, service, særligt bussen til byen og stranden. Meget servicemindet, venligt og imødekommende personale
-
Vi manglede klart, at kunne spise på hotellet efter kl 15.

Bekræftet køb : 2021-09-20


9 ud af 10

+
Dejlig pool og venligt personale. Værelse og udsigt ligeledes dejlig. Shuttlebus fungerer upåklageligt.
-
Umiddelbar intet.

Bekræftet køb : 2021-09-20


6 ud af 10

+
Pæne værelser og god udsigt, og der var nok solstole til alle ved poolen. Fin ordning med hotelbus til henholdsvis midtby og strand, da hotellet ligger ca ½ times gang op ad et bjerg
-
Der var ikke mulighed for mad om aftenen, som der ellers stod på Apollo´s hjemmeside. Ingen minimarked i nærheden

Bekræftet køb : 2021-09-06


8 ud af 10

+
Beliggenheden, shuttelbus til strand og byen og den store dejlige pool. Der var også pænt og rent rundt om hotellet.
-
Rengøringen på værelset. Der var store spindelvæv i loftet. Der blev ikke opfyldt sæbe før vi sagde det til dem. Vi ødelagde 2 glas, men de blev ikke skiftet. Det ene fik lov at stå hele ugen. Der stod ikke noget i beskrivelsen om, at vi skulle betale ekstra for aircon. Det står som om det er inklusiv. Morgenbuffeten var jævnt kedelig. Hvis der bare havde været en brødrister

Bekræftet køb : 2021-09-06


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

108 bedømmelser
Meget godt
 
63
Godt
 
30
Middel
 
9
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

15-09-2018

af GitteV0102 Allingåbro, Danmark

Dejligt hotel.

Hotel beliggende lidt uden for centrum, men med shuttle bus flere gange dagligt til både by og strand. Skønt område med swimmingpool både en børnepool og for voksne. Alle steder på hotellet er pinligt rene. Personalet er imødekommende og venlige og der er en rigtig god stemning. Udsigten er fantastisk. Eneste lille minus er afstanden og en stejl tur fra byen til hotellet. Maden er ok, men ikke noget specielt. Vi kommer alligevel gerne tilbage. đź‘Ť

 
30-08-2018

af fynboenclaus Odense, Danmark

flot udsigt- venligt personale

Alea ligger højt flot og lidt tilbagetrukket i Parga det er bestemt ikke for gangbesværede, men der er dog en meget fin shuttlebus ordning som kører flere gange om dagen til valtos beach og til Parga city,personalet er meget venlige og imødekommende, og der er et fint rent pool område. På Alea er tingene iorden og eneste minus var en ulækker rød sofa i lejligheden, som for længst skulle være smidt ud, vi anbefaler til alle som elsker god udsigt og ikke er gangbesværede.

 
29-05-2018

af KVHA Hejls, Danmark

Fantastisk

Er lige kommet hjem fra dette helt fantastiske sted. Mit første besøg på det græske fastland - Parga - og bestemt ikke det sidste. Tak til jer alle på Ales. Det har været en udsøgt fornøjelse at bo på jeres smukke hotel. Alt var perfekt. Rengøring hver dag hele ugen. Udendørs var alt velholdt, med mange smukke blomster samt frugttræer. Poolområdet var lækkert og rent. Restaurant Nostos laver en rigtig god souvlaki. De allerbedste roser herfra og jeg glæder mig til næste gang. Forøvrigt, en smuk udsigt over Det ioniske hav og til Ali Pasha Castle 🌞🇩🇰🇬🇷

 
26-09-2016

af Dokkeholm Malmö, Skåne Län, Sweden

Dejligt hotel med god service

Hotellet ligger højt oppe; men har en gratis bus som kører ned til byen og ned til stranden. Receptionen hjælper med kufferterne både ved ankomst og afgang. Restauranten har dagens ret og de er søde og hjælpsomme Lejlighederne er store og hyggelige med store dejlige altaner med udsigt over olivenlunde og stranden. Der bliver gjort rent hver dag og rent sengetøj og håndklæder hver anden dag. Vi besøger gerne Alea igen.

 
18-09-2016

af jenserikh2016

Dejligt hotel/lejlighed

Det var en dejlig oplevelse at bo på Alea. Fantastisk udsigt over havet og bjergene. Rent og ordentligt. Der bliver gjort rent hver dag. Bus til byen og stranden. Ellers i rimelig gå-afstand fra både by og strand. Stor pool med børnepool, restaurant og bar. Kan absolut anbefales.