Bedømmelse af Adams

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 59 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,2 / 10
Service
 
9,4 / 10

Seneste anmeldelse


4 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-13


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-09-06


10 ud af 10

+
Alle de små detaljer som bare var i orden. Fryser i køleskabet, myggenet for døre og vinduer. Toiletpapir i en ordentlig kvalitet. God seng. Air con der bare virker. God morgenmad.
-
Vandet på morgenbuffeten skal være koldt.

Bekræftet køb : 2021-08-23


8 ud af 10

+
Værelset/ balkon Pool området samt meget fin have og beplantning
-
Kun givet 5 på spørgsmål 8 da vi syntes det var en stor mangel fra jers side at det ikke var oplyst / undersøgt at hotellets shuttel bus ikke kørte fra hotellet til byen x 6 dagligt i 2021 som skrevet står og vi havde booket hotellet på toppen af byen med bussen som livline da jeg pt er gangbesværet og ikke kan klare den stejle bakke op. Hotellets svar til manglende bus var coronaen som vi syntes i også skulle have taget højde for. Vi har da ihvertfald støttet Taxi kørslen i parga🙂

Bekræftet køb : 2021-08-23


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-26


8 ud af 10

+
Pænt hotel med pænt værelse og balkon
-
Poolen ser noget større ud på billederne end den er. Det fik os til at vælge dette hotel i stedet for Rezi der ellers lå tættere på byen. I virkeligheden var deres pool større. Det ville være god info at skrive str på poolen - har jeg efterfølgende set at andre rejsearrangører gør. Hotellet ligger kun 1 km fra strand og 1,5 fra byen, men det er stejlt op ad bakke og jo varmt. Lige i overkanten for min søn, men der stod i hotelbeskrivelsen, at der var en shuttlebus til byen, der kørte flere gange dagligt, så den havde jeg satset på. Men bussen kørte ikke pga Corona. Det er jo fair nok, men vi har haft Corona i over et år, og det havde været relevant information for os at vide, den information burde være opdateret i hotelbeskrivelsen. Selve hotellet var pænt.

Bekræftet køb : 2021-07-26


8 ud af 10

+
Var flot vedligeholdt og dejlige store værelser med rigtige gode senge og et stort køleskab på værelset og gode møbler på balkonen. Flot poolområde og hyggelig have.
-
At morgenmaden er klar kl. 7.30 og ikke først er færdig efter kl. 8.00.

Bekræftet køb : 2021-07-26


8 ud af 10

+
Det var atmosfæren, det søde personale og den fantastiske restaurant.
-
En større pool med en lav ende, hvor der er plads til at stå og spille bold og lign. En hotel bus til byen og hjem igen.

Bekræftet køb : 2021-07-26


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-20


8 ud af 10

+
Meget flot service
-
Flere busafgange til centrum

Bekræftet køb : 2019-05-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

300 bedømmelser
Meget godt
 
226
Godt
 
52
Middel
 
14
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

18-08-2021

af 615vibekeh

Fantastisk sted

Dette hotel lever op til alt hvad jeg kunne ønske mig. Ordentligt badeværelse hvor vandet ikke flyder ud på gulvet. Toiletpapir af ordentlig kvalitet. Myggenet foran vinduerne så du undgå fluer, bier mm. Fint tørrestativ til det våde tøj. Køleskab med lille fryser så man kan lave isterninger, hvis man vil 😊 Rengøring der er i top. Rigtig fin morgenmadsbuffet. Afstand til by og strand acceptabel, så får man også lidt motion. Flotte skønne værelser. Vi har en junior suite. Eneste minus her er vejen, som larmer en del hvis man ligger ved poolen. Kommer rigtig gerne igen 😎

 
26-07-2021

af Rikke Brandt C Kastrup, Danmark

Skøn atmosfære.

Vi var to uger på dette skønne hotel. Utroligt søde mennesker vi mødte alle steder på hotellet. De anstrengte sig ekstra for at vi sku få et godt ophold. Et kæmpe plus er den utroligt lækre restaurant, som ligger på hotellet. Aftensmaden her skuffede ALDRIG. Morgenmaden er ok. De få minusser er, at man ska gå 20-30 minutter ned til strandene i byen, og så er poolen til den lille side. Vi vil anbefale at man lejer bil. Men alt i alt en skøn ferie.

 
05-09-2021

af Jenny D Storbritannien

Fabulous chilled hotel

We will be sad to leave Adams Hotel today! It’s been a delightful place to Spend the week. The accommodation is to a very high standard with an enchanting feel to it, we loved our room (409) kept exceptionally clean and the breakfast is great, more than enough to chose from. On our first night we ate in the Olive tree restaurant, perfect for arriving on our first evening ( fried feta with honey was so good we ordered it another night) The hotel bar can serve up fab cocktails too! It’s set out of the main town area, an easy 10/15 min walk down and a 15/20 slow stroll back up, if you don’t have transport ( great to get your steps in and burn off those food/ drink calories!) Parga is a stunning place to stay, so nice to see somewhere that’s still traditional Greek. The staff are all exceptionally friendly and will do their best to assist you, Thank you so much to ALL the staff who made are stay very pleasant and memorable. Jenny & Karl x

 
25-07-2021

af FarAway14624270114

A beautiful, cozy and familiar hotel which you’d love to call your home!

After a week on the beautiful island Lefkas we arrived to Adam’s hotel for our second week. Even at the front disk we were given a genuine welcome! We were showed to a fresh modern room that made us feel like home straight away. Already the first night in, we were enchanted and we felt the urge to come back to the hotel in between after and before all our excursions! We were taken care of with a lot of joy and love in the bar especially by Backi and Fotis at night and Katarina during the day! You will stay in our hearts and we hope to see you next year!

 
29-08-2020

af Ladypp Manchester, Storbritannien

Lovely hotel

We stayed for 1 week, on a bed and breakfast basis. The hotel has had a recent full refurb, so everywhere looks immaculate, fresh and modern, the decoration is contemporary and stylish. The breakfast was delicious with a wide choice, the yogurt was delicious and the lady who served it was very polite. The Olive Tree restaurant had the most delicious starters! The gruyere saganaki was amazing. Due to covid the hotel wasn’t full so the pool area virtually deserted, the pool was spotlessly clean and they give you complimentarypool towels. The only down side is that the hotel shuttle bus wasn’t running (due to covid). It was about a 10 minute walk to the restaurants perivoli and the five senses, and a 15 minute walk to piso Krioneri beach. Thank you to the staff and hotel for making it such a lovely holiday during covid.