Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 70 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
9,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Beliggenhed og service
-

Bekræftet køb : 2022-07-04


9 ud af 10

+
Beliggenheden og udsigten
-

Bekræftet køb : 2022-06-20


9 ud af 10

+
Atmosfære og beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2022-06-14


10 ud af 10

+
Beliggenhed og personale
-

Bekræftet køb : 2022-06-14


9 ud af 10

+
Beliggenhed, midt i det hele, fantastisk udsigt. Personalet var meget serviceminded, søde, imødekommende og hjælpsomme. Der var rent og pænt overalt. Fint med blomsterkrukker overalt. Alt var som beskrevet i hotel oplysninger.
-

Bekræftet køb : 2022-05-17


10 ud af 10

+
Udsigten, beliggenheden, renlighed, personalets imødekommenhed.
-
Der kunne være f.eks. ris eller majskiks til glutenallergikkere.

Bekræftet køb : 2021-10-18


10 ud af 10

+
1. Udsigten er helt vidunderligt 2. Det er det perfekte sted ift. byen 3. Stemningen hos personalet. Fantastisk søde og imødekommende
-
Intet. Alt må gerne forblive som det er :)

Bekræftet køb : 2021-10-18


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-10-18


10 ud af 10

+
Meget venligt personale. Receptionen var åben hele dagen og man blev mødt af en sjælden hjælpsomhed og omsorg.
-

Bekræftet køb : 2021-10-18


8 ud af 10

+
Det var ikke stort, lå centralt og personalet var super-serviceorienteret
-
Morgenmadsfaciliteterne. Ikke så hensigtsmæssigt med udendørs borde på forskellige niveau`r , dog overdækket. Især ikke i regnvejr

Bekræftet køb : 2021-10-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

99% af gæsterne anbefaler

409 bedømmelser
Meget godt
 
362
Godt
 
42
Middel
 
4
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

06-07-2021

af 207erikf Viby J, Danmark

Fantastisk hotel

Fantastisk beliggende hotel centralt i Parga. Vi havde havudsigt, hvilket giver den klart bedste oplevelse. Meget fint hotel. God morgenmad. Fine værelser. Super rengøring og helt fantastiske vært! Vi kan på det varmeste anbefale dette hotel!

 
22-09-2020

af 381bjarnea Silkeborg, Danmark

En fantastisk uges ophold

Vi ankom til Acrothea Hotel sent en mandag aften og blev modtaget at en meget venlig kvinde i receptionen, som viste os til vores værelse og forklarede hvordan tingene i værelset fungerede. Om morgenen fik serveret et overdådig morgenmåltid med brød, croisaint, fetatærte, en frugt tallerken, en tallerken med grønt, youghurt, æg efter ønske, en skål bægere med honning, smør, nutella, forskellige marmelader, som ikke lige er det græske morgenmåltid jeg tidligere har fået i Grækenland. Ejeren Demitris var yderst venlig og informerende, når vi spurgte om forskellige ting. Demetris og hans bror har en restaurant Sakis i den gamle bydel oppe ved borgen, som fortjener flere besøg, når der skal indtages græsk traditionel aftensmad. Jeg har vedhæftet foto af spisekortet

 
30-09-2016

af CCSK2411 Skagen, Danmark

Hotel til 10 stjerner

Hotellet er beliggende kun få meter fra en lækker badestrand. Personalet er meget venlige, serviceminded og interesserede i at deres gæster har det godt. Morgenbuffetten er rigtig lækker og Dimitris laver nogle dejlige omeletter på bestilling. Værelserne er indrettet rigtig hyggeligt og med kvalitetssenge, kvalitetsdyner og puder og du får rene lækre tykke håndklæder hver dag. Der er udsigt over vandet når du sidder på morgenmadsterrassen og spiser. Alt i alt et hotel hvor alt bare er perfekt ! Desuden er aircondition og safebox indkluderet i prisen.

 
08-08-2022

af Idaiel Rajamaki, Finland

Recommendations

Perfect location & wonderful service, very nice breakfast, amazing views (had a room with a limited sea view), can truly recommend! Lots of stairs in Parga, so not necessarily for people with difficulties with legs/knees.

 
01-08-2022

af KristerH28

Wonderful hotel in the centre of Parga

We stayed for two weeks in this wonderful hotel in the centre of Parga. Just a few meters away from restaurants and the harbour. Three beaches within walking distance. The hotel is very well managed and all the staff including the owners makes you feel at home and really care about their guests. Cleaning every day and top notch service all the way trough. We had a wonderful room with a fantastic view over the harbour area. Breakfast at the terrass every morning gave us the opportunity to see dolhpins while eating. I highly recommend this hotel although there is a lot of stairs and no elevator which might be a drawback for some guests.