Bedømmelse af Acrothea

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,4 ud af 10 baseret på 80 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,4 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
9,8 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Meget rent, og godt værelse. Meget venlige og søde ejere. Flot udsigt, smukt hotel. Ligger centralt og godt.
-
Nabo husets restaurantions ventilation kunne nogle dage lugte af mad om aftenen afhængig af vindretning osv.

Bekræftet køb : 2021-08-30


10 ud af 10

+
Udsigten og tæt på byen.
-

Bekræftet køb : 2021-08-30


10 ud af 10

+
Beliggenhed, pæn og velholdt, meget venlig ejer.
-

Bekræftet køb : 2021-08-30


9 ud af 10

+
Det var den gode havudsigt
-

Bekræftet køb : 2021-08-16


9 ud af 10

+
helt klart servicen.
-
mere variere morgenmad.

Bekræftet køb : 2021-08-16


10 ud af 10

+
Service og lokation
-
Begrænset hvad jeg mener kan forbedres - det er super fint men værelserne er ikke top klasse og begrænset med udsigt fra nogle værelser.

Bekræftet køb : 2021-08-02


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-19


10 ud af 10

+
Beliggenhed og service
-
Morgenkaffen

Bekræftet køb : 2021-07-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

99% af gæsterne anbefaler

399 bedømmelser
Meget godt
 
353
Godt
 
41
Middel
 
4
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

06-07-2021

af 207erikf Viby J, Danmark

Fantastisk hotel

Fantastisk beliggende hotel centralt i Parga. Vi havde havudsigt, hvilket giver den klart bedste oplevelse. Meget fint hotel. God morgenmad. Fine værelser. Super rengøring og helt fantastiske vært! Vi kan på det varmeste anbefale dette hotel!

 
22-09-2020

af 381bjarnea Silkeborg, Danmark

En fantastisk uges ophold

Vi ankom til Acrothea Hotel sent en mandag aften og blev modtaget at en meget venlig kvinde i receptionen, som viste os til vores værelse og forklarede hvordan tingene i værelset fungerede. Om morgenen fik serveret et overdådig morgenmåltid med brød, croisaint, fetatærte, en frugt tallerken, en tallerken med grønt, youghurt, æg efter ønske, en skål bægere med honning, smør, nutella, forskellige marmelader, som ikke lige er det græske morgenmåltid jeg tidligere har fået i Grækenland. Ejeren Demitris var yderst venlig og informerende, når vi spurgte om forskellige ting. Demetris og hans bror har en restaurant Sakis i den gamle bydel oppe ved borgen, som fortjener flere besøg, når der skal indtages græsk traditionel aftensmad. Jeg har vedhæftet foto af spisekortet

 
30-09-2016

af CCSK2411 Skagen, Danmark

Hotel til 10 stjerner

Hotellet er beliggende kun få meter fra en lækker badestrand. Personalet er meget venlige, serviceminded og interesserede i at deres gæster har det godt. Morgenbuffetten er rigtig lækker og Dimitris laver nogle dejlige omeletter på bestilling. Værelserne er indrettet rigtig hyggeligt og med kvalitetssenge, kvalitetsdyner og puder og du får rene lækre tykke håndklæder hver dag. Der er udsigt over vandet når du sidder på morgenmadsterrassen og spiser. Alt i alt et hotel hvor alt bare er perfekt ! Desuden er aircondition og safebox indkluderet i prisen.

 
16-08-2021

af Janet K Manchester, Storbritannien

Glorious parga in a lovely hotel

What can I say the acrothea hotel was clean and welcoming but dimitris made our stay fantastic. We stayed for 3 and a half weeks and I’d have stayed for 3 and a half months. Dimitris was so so helpful nothing was too much trouble a really nice guy. Parga itself is wonderful if you haven’t been I would definitely recommend it. Stay with dimitris and you won’t be disappointed. John k

 
08-06-2021

af Mia_RSS Paris, Frankrig

Great stay! :) Thank you!

I definitely recommend Acrothea hotel! Location, view, service & interior are pefect! The gentle hospitality of Dimitris just accomplished the whole picture! We were in a superior room for 4 nights, but the deluxe one is even nicer! The breakfast also worth the price! Go for it ;)