Shopping på Naxos

Shopping på Naxos

På Naxos finder du mange typiske græske varer, hvoraf mange af dem er håndlavede. En stor del af øens butikker, kunstgallerier og souvenirbutikker drives af lokale familier.

Book din rejse til Naxos

Tribal

Tribal er en lille butik i Naxos gamle bydel, der sælger smukke sjaler og fantasifuldt udsmykkede sandaler. Her finder du også smykker og andre spændende ting.

Smykker

Generelt kan du finde smukke håndlavede smykker på de græske øer. På Naxos ser du ofte "Naxos øje", som bruges til armbånd, halskæder og øreringe. Disse er små fossilerede skaller, formet af hav og sand ved kysten af Naxos. Er du heldig, kan du også finde disse på stranden. Hvis du giver et smykke i gave, betyder det held og lykke for den, der bærer smykket. På Santorini er smykkerne oftest lavet af lava fra området.

Smuk keramik

I Damalas på Naxos ligger Manolis keramikværksted. Det er en familievirksomhed, der har eksisteret i mange generationer. Manoli fremstiller både krukker, krydderpotter, tekander, kopper, lysestager, lerduer, vinkarafler og meget mere.

Tzimplakis

Tzimplakis på Naxos er en butik, der sælger lokal vin, honning, friske oliven, håndlavede køkkenredskaber og svampe. Der er også meget andet spændende i sortimentet.

Bonita Beauty Salon

Hos Bonita Beauty Salon på Naxos kan du slappe af i et behageligt miljø og nyde behandlinger af professionelle hænder. Nyd de forskellige massager i loungen: antistress, aromaterapi og varme sten. Loungen tilbyder også manicure, pedicure og meget mere.

Pagonis

Denne butik sælger egne fremstillede lædersandaler i forskellige modeller. Alt fra enkle naturfarvede til sandaler dekoreret med perler, plastblomster og skinnende sten.