Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 62 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Rent og pænt og venligt personale.
-
Brusenichen var meget lille og der var ingen krog til bruseren. Badeværelset blev meget vådt da håndvasken også var meget lille. Juice i stedet for saftevand.

Bekræftet køb : 2019-09-21


8 ud af 10

+
Det var nu 2.år i træk at jeg havde fornøjelsen af og bo på Alkyoni Beach, og vender med glæde også tilbage en anden gang
-

Bekræftet køb : 2019-09-14


5 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Dette er ikke et 4 * hotel, service med f.eks. afrydning dette var ren cafeteria afrydning d.v.s. det skulle man selv gøre ??? PÅ et 4* hotel ??? Morgen var meget ensformig, afveksling ville være på sin plads, for et 4* hotel.

Bekræftet køb : 2019-08-24


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-10


10 ud af 10

+
Nära strand och Naxos by
-

Bekræftet køb : 2019-06-29


9 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-06-22


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-06-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

78% af gæsterne anbefaler

268 bedømmelser
Meget godt
 
103
Godt
 
115
Middel
 
35
Mindre godt
 
11
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

21-07-2016

af Hentkri Århus, Danmark

Autentisk græsk hotel

Lækkert hotel med lækker pool og meget tæt på stranden. Hotellet har en hyggelig atmosfære og et meget venligt og hjælpsomt personale. Der er en god restaurant og poolbar på hotellet. Alt i alt et super lækkert sted som vi varmt kan anbefale.

 
21-06-2015

af Zigga2 Humlebæk, Danmark

En lille perle

Boede på Alkyoni Beach Hotel i en uge her i starten af juni. Blev meget positivt overrasket - for hotellet har stil uden at gå på kompromis med den græske stil - meget smagsfuldt indrettet. Ønskede et værelse med udsigt til havet, men det krævede en opdatering til superior værelse og det havde jeg ikke betalt for - i stedet fik jeg et værelse på 1. etage hvor der var den flotteste udsigt til havet fra begge mine balkoner. Jeg har rejst meget i Grækenland, men må sige at på Alkyoni fik jeg den bedste morgen buffet - forskelligt brød, ost, hjemmelavet marmelader, honning, yoghurt, frugt, grønt, æg i mange forskellige variationer og så de søde kager - der manglede intet. Der var rent og pænt overalt, sengene havde gode madrasser, der var varmt vand og en god bruser og for dem der ikke ville bevæge de 200 m ned til stranden - var det en flot pool - men ellers lå hotellet i en skøn palmehave og det sidste hotel på stranden, hvilket gjorde der ikke var overendt og der var stille og roligt. Desværre var der støj fra pool baren de fleste aftener efter kl. 23 og det selv om der kun sad ganske få mennesker - en aften gik jeg derned og bad dem skrue ned - hvilket hun straks gjorde - men det ødelagde noget af det skønne afslappende stemning - det er ok man spiller lavt - men her var der virkeligt drøn på! - Så det bliver kun til 4 prikker.

 
16-08-2014

af 282erikp

location location location

virkelig skønt hotel, med den mest fantastiske beliggenhed lige ned til stranden. Virkelig fine relativt nyindrettede værelser, med skønne små terasser. Fin pool område og dejlig lounge-bar. Ligger i gå afstand til byen, men lidt væk fra det mest turistede strand områder. Naxos by er fin at udforske og stranden er fin, selvom man kan finde skønnere strande på Naxos. Men ikke så tæt på byen. anbefales

 
03-08-2013

af tagen2013 Vojens, Danmark

Anbefales

Dejligt hotel med rigtig god beliggenhed og afslappende stemning på st.George stranden(græsk Charme).Personalet er meget venligt og hjælpsom.Man føler sig virkelig velkommen. Værelserne varierer er rene og pæne,men mail omkring ønsker og de vil gøre hvad de kan for at hjælpe.Der er udsigt over poolen og delvis eller fuld havudsigt fra de fleste værelser. Området og poolen er rent og pænt. nyd solnedgangen med en god drink i poolbaren

 
08-09-2021

af Janedot99 London

Can we come back!!!!

This hotel was Perfect with a capital ‘P’. As a couple with a young son, 9, this was just right. The hotel location was only 10 mins walk along the beach on wooden slates to main town Naxos. It also had a fabulous view of the sunset and beach from the hotel. The pool was so deep! So great to this and my son was learning to dive so great pool for this. There was a shallow end and a small child part so all were catered for. The room didn’t back onto the nicest of views and we didn’t have full privacy on the balcony re our neighbours but that was a small issue. Because of covid restrictions they were quite strict re breakfast and the buffet was served to us. The breakfast was a little disappointing but only because being an Irish lass I wanted a full fry!!! It was a continental breakfast which everyone else enjoyed. I can’t really fault this hotel and would definitely recommend it to friends….I just needed bacon at breakfast to give it the full 5 stars