Zannis

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til Hotel Zannis på Mykonos, et hyggeligt lille hotel med en familiær atmosfære beliggende i udkanten af Mykonos by. Fra hotelområdet har man udsigt til de ældre bydele og havet. Alt, hvad du behøver, findes på hotellet eller i umiddelbar nærhed, men gå ikke glip af at opdage andre dele af denne smukke ø!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 91 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Zannis findes et poolområde med pool og spabad samt solstole og parasoller. Der er også en poolbar på hotellet. Morgenmaden, der serveres hver morgen, er for det meste tilberedt med lokale råvarer og med lokale smagsoplevelser. Gratis wifi på fællesområder. Hvis du lejer en bil, findes parkering på området mod betaling.

Flere strande er inden for gåafstand fra hotellet, den nærmeste er Magali Ammos-stranden, ca. 400 meter væk. Det er også muligt at tage den lokale bus til øens forskellige strande, den passerer nær hotellet. Ca. 200 meter til centrum med indkøbsmuligheder, barer og taverner. Til de berømte vindmøller er der omkring 500 meter. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.

Alle hoteller i Mykonos

Acrogiali

Hotel Acrogiali er bygget i traditionel græsk stil med hvidkalkede vægge og blå døre. Værelserne er rummelige og komfortable, og beliggenheden ved stranden i Platis Gialos på Mykonos er svær at slå. Lad ferien begynde!

Olia

Velkommen til skønne Hotel Olia, nær havnen i Tourlos i udkanten af Mykonos by. Hotellet er bygget i typisk mykonisk arkitektur og med traditionelle farver. Her kan du nyde et dyp i poolen eller udforske byens seværdigheder i nærheden.

The George

På The George vil du opleve ægte græsk gæstfrihed, og selve hotellet er bygget i lokal stil. Her bor du lige i centrum af Platis Yialos med kun kort gåafstand ned til den dejlige strand. Tag en dukkert i det krystalklare vand, eller gå en tur tilbage til hotellet og svøm lidt i hotellets dejlige pool.

Villa Pinelopi

Beliggende lige i hjertet af Mykonos by (også kaldet Chora), omgivet af frodige grønne områder, ligger Villa Pinelopi. Hotellet har solterrasse og herfra er du tæt på byens seværdigheder.

Myconian Korali Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Korali Relais & Chateaux beliggende i Megali Ammos, lige uden for Mykonos by. Hotelområdet ligger på en bakkeskråning ovenfor den historiske havn, hvilket giver både poolområdet og restauranten en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Nyd en dukkert i infinity-poolen, thalasso-spaen og udsøgt middag i hotellets restaurant.

Myconian Ambassador Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Ambassador Relais & Chateaux som ligger smukt på en bjergskråning, lige ovenfor Platis Gialos-stranden på Mykonos sydkyst. Nyd førsteklasses mad og skønne dage ved hotellets poolområde. Der er også et veludstyret fitnesscenter og en Thalasso-spa.