Acrogiali

Hotel Acrogiali er bygget i traditionel græsk stil med hvidkalkede vægge og blå døre. Værelserne er rummelige og komfortable, og beliggenheden ved stranden i Platis Gialos på Mykonos er svær at slå. Lad ferien begynde!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Den familievenlige strand Platis Gialos strækker sig lige uden for Hotel Acrogiali. Her bor du i rummelige dobbeltværelser med havet som nærmeste nabo. Og hotellet tilbyder både håndklædeservice og gratis solstole på stranden. Hvis man hellere vil bade i pool, kan gæster på Acrogiali benytte poolen på søsterhotellet The George en kort gåtur væk.

Hver morgen serveres morgenmadsbuffeten på terrassen ved havet. I løbet af dagen fungerer den så som en bar/snackbar, der serverer forfriskninger, cocktails og enkle retter.

Gratis wifi overalt på hotellet. Mulighed for leje af cykel på hotellet. Forskellige vandsportsaktiviteter tilbydes på stranden (ikke i hotellets regi). Roomservice i dagtimerne (ca. 08.00-20.00).

Knap 4 kilometer til byen Mykonos og kun 100 meter til busstoppestedet for den lokale bus, der kan køre dig dertil. Flere restauranter i nærheden, og i området er der nogle minimarkeder.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.
Serveres mellem kl. 08.00-11.30.

Alle hoteller i Mykonos

Olia

Velkommen til skønne Hotel Olia, nær havnen i Tourlos i udkanten af Mykonos by. Hotellet er bygget i typisk mykonisk arkitektur og med traditionelle farver. Her kan du nyde et dyp i poolen eller udforske byens seværdigheder i nærheden.

The George

På The George vil du opleve ægte græsk gæstfrihed, og selve hotellet er bygget i lokal stil. Her bor du lige i centrum af Platis Yialos med kun kort gåafstand ned til den dejlige strand. Tag en dukkert i det krystalklare vand, eller gå en tur tilbage til hotellet og svøm lidt i hotellets dejlige pool.

Villa Pinelopi

Beliggende lige i hjertet af Mykonos by (også kaldet Chora), omgivet af frodige grønne områder, ligger Villa Pinelopi. Hotellet har solterrasse og herfra er du tæt på byens seværdigheder.

Myconian Korali Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Korali Relais & Chateaux beliggende i Megali Ammos, lige uden for Mykonos by. Hotelområdet ligger på en bakkeskråning ovenfor den historiske havn, hvilket giver både poolområdet og restauranten en fantastisk udsigt over Det Ægæiske Hav. Nyd en dukkert i infinity-poolen, thalasso-spaen og udsøgt middag i hotellets restaurant.

Myconian Ambassador Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Ambassador Relais & Chateaux som ligger smukt på en bjergskråning, lige ovenfor Platis Gialos-stranden på Mykonos sydkyst. Nyd førsteklasses mad og skønne dage ved hotellets poolområde. Der er også et veludstyret fitnesscenter og en Thalasso-spa.

Zannis

Velkommen til Hotel Zannis på Mykonos, et hyggeligt lille hotel med en familiær atmosfære beliggende i udkanten af Mykonos by. Fra hotelområdet har man udsigt til de ældre bydele og havet. Alt, hvad du behøver, findes på hotellet eller i umiddelbar nærhed, men gå ikke glip af at opdage andre dele af denne smukke ø!