Rejser til Limnos

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Oplev smukke Limnos eller Lemnos, som øen også kaldes. Øen ligger i den nordlige del af Det Ægæiske Hav og tilhører det autentiske Grækenland. Limnos har en særlig charme, og vulkanlandskab blandes med frodige marker og indbydende strande. Limnos indeholder alt lige fra arkæologiske steder, kirker og historiske byer til unikke sports- og træningsmuligheder. Hovedstaden Myrina er en populær destination for kvalitetsbevidste grækere.

Populære hoteller Limnos

Porto Plaza

Fra 3.846 DKK

Ifestos

Fra 3.846 DKK

Fakta om Limnos

Valuta

Euro (EUR).

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag ekskl. drikkevarer er ca. 125 DKK pr. person. En øl koster ca. 30 DKK.

Transfer

Transfertiden fra lufthavnen til hotellerne varierer afhængig af rute, antal hotelstop og trafik i området, men regn med ca. 25-30 min. Apollos personale følger normalt ikke med på transferen.

Strande

På Limnos er der flere lavvandede sandstrande, der er perfekte for børnefamilier. På Limnos er der så mange strande, at de sjældent er overrendte, og det er nemt at finde en strand, hvor man kan sole og bade næsten alene.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 10°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 16°c
maj 21°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 12°c