Vandring på Limnos

Vandring på Limnos

Limnos har et varieret landskab, der indbyder til fine vandreoplevelser over sletter og bjerge, til geologiske fænomener og varme kilder. Der er flere gode vandreture at tage på, bl.a. det unikke tagløse kloster Panagia Kakaviotisa med en vidunderlig udsigt over havet og bjergene, eller hvorfor ikke tage med på en vandretur, hvor du kan lære mere om Limnos' biodiversitet.


Vandreture på Limnos - dagsudflugter

Vandring på Keros-kysten

Tag med på en vandretur på den østlige side af Limnos, og oplev Keros-kysten!

Keros-kysten er kendt både for sin vandsport og også for sin natur. To procent af Limnos' areal består af vådområder og på den østlige side er to af de mest berømte saltsøer Asprolimni og Aliki. Aliki er en af ​​de største saltsøer i hele Europa og adskilles fra havet af en 2 km lang sanddyne, ca. 150 m bred. Overfloden af vand får Aliki til at ligne en sø om vinteren, mens vandet fordamper og efterlader området fyldt med salt om sommeren.

Distance: 6 km

Vandringen på Keros-kysten kan bookes snart.

 

Vandring til Panagia Kakaviotissa

Denne vandretur til et af Grækenlands mest unikke klostre, Panagia Kakaviotisa, er et must under din ferie på Limnos. For at komme derhen vandrer du op ad trapper til toppen af bjerget Kakavos, som gav kirken sit navn. Panagia Kakaviotissa er kendt både for at være smuk, bygget helt uden tag og for sin utilgængelighed - blandt klipper og på toppen af et bjerg. Udsigten fra kirken er imponerende med udsigt over havet og Limnos' bjerge.

Vandrelængde: 2 km.

Vandreudflugt til Panagia Kakaviotisa kan bookes snart