Værelsestyper

1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med dobbeltseng med nye madrasser. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon i stueplan.

Antal personer: 2 personer.

1-værelses lejligheder i etage

1-værelses lejligheder i etage med en sovealkove med dobbeltseng med nye madrasser. På nederste plan findes et minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Ekstraopredningerne er en enkeltseng og en fold-ud seng til barn. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon i stueplan.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan

1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med dobbeltseng med nye madrasser. Minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 2 personer.

2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med separat soveværelse med dobbeltseng med nye madrasser og et kombineret opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon i stueplan.

Antal personer: 2-4 personer.

3-værelses lejligheder i nedsænket stueplan

3-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med to soveværelser, et med dobbeltseng og et med køjeseng eller to separate senge. Alle med nye madrasser. Opholdsrum og minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Brus og toilet. Delt udeplads.

Antal personer: 2-4 personer.