Platy Beach

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Platy Beach ligger lige ved siden af sit navn, den smukke sandstrand, der tildelt miljømærket Blå Flag for sit rene vand og høje kvalitet. Her kan du nyde en rolig og behagelig ferie med skøn udsigt over havet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser på øverste etage for 2 personer. Større dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 31 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Platy Beach ligger lige ved den smukke sandstrand med Blå Flag-mærket. Hotellets restaurant og bar Amorosso ligger på stranden, så lad din dag starte med en ægte græsk morgenbuffet. Restauranten er åben om dagen med servering fra en a la carte-menu. Maden er alt fra middelhavsmad til traditionelle græske smage i en vidunderlig blanding. At sidde i baren, når solen går ned og nyde en kaffe eller lækker cocktail, er en perfekt afslutning på en solrig feriedag.

Reception, der er åben fra morgen til sen aften omkring kl. 08.00-24.00. Lige bag restauranten er en lille legeplads for de yngste børn.

Ind til centrum af Platys er det ca. 500 meter og til øens hovedstad Myrina ca. 2,5 kilometer. Hvis du vil leje en bil for let at komme rundt på øen for at opleve den spændende natur eller de arkæologiske steder, er der gratis parkering på hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.