Porto Plomari

apollo mondo boutique

 • • Boutique-hotel
 • • Lige ved havet
 • • Et unikt hotel

Velkommen til Porto Plomari - det nyeste medlem i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kærlighed til områdets historie har vi skabt et unikt boutique hotel i industrielt design med moderne indslag. Hotellet er en destination i sig selv med høj komfort og oplevelser for alle sind.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser i etage for 2-3 personer. Større dobbeltværelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer eller 2-3 personer. Deluxe-værelser i etage for 2-3 personer. Deluxe-værelser med jacuzzi, for 2 personer. Superior-værelser for 2 personer eller 2-3 personer. Superior-værelser med jacuzzi, for 2 personer. Junior-suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten, poolen, pool baren, padelbanen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 35 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari ligger lige ved Det Ægæiske Hav i udkanten af byen Plomari. Hotellet ligger i et kulturelt beskyttet område i en gammel olivenfabrik, der er blevet restaureret. Hotellet kendetegnes af høj æstetik og en rig historie. Lokal græsk atmosfære findes rundt om hjørnet i byen Agios Isidoros og havnebyen Plomari.

Placeringen lige ved havet er fantastisk, tættere på stranden kommer du ikke. Hotellet har også en infinity-pool med udsigt over havet og stranden. Foran hotellet findes en blandet sten- og sandstrand.

Mad med lokal smag
I restauranten tager kærligheden til græsk madkultur meget plads, og menuen er fyldt med traditionelle retter i en moderne stil. Køkkenet er hovedsageligt baseret på lokale råvarer, for det meste økologiske og lokalt producerede. Vinkælderen tilbyder både lokale og internationale vine, alle nøje udvalgte, så de passer til menuen.

Hotellet har en restaurant og en poolbar. Mondo Meze, græske småretter, der er typisk for det græske køkken, serveres til både frokost og middag. Restauranten tilbyder middag fra en fast menu om aftenen. Morgenmadsbuffeten kombinerer en klassisk morgenmad med græske indslag såsom lokale oste, græsk yoghurt og oliven. På den nyåbnede restaurant, Litridi, beliggende lige ved vandkanten, får du en madoplevelser med det lille ekstra; rolige omgivelser og helt unikt. Køkkenet byder på moderne græsk gastronomi med inspiration fra såvel det asiatiske som middelhavskøkkenet (indgår ikke i halvpension).

Sundhed og velvære
På hotellets træningsplatform med udsigt over havet kan du starte din morgen med yoga. Du kan også træne med instruktører eller på egen hånd i det nybyggede og veludstyrede fitnesscenter med panoramavinduer ud mod havet. Der er også en padel-tennisbane på hotelområdet, og i omgivelserne er der gode løberuter og vandrestier, der fører op i bjergene. Læs mere om vandring på Lesvos her. Leje af SUP'er (stand up paddle boards) tilbydes.

Som en del af hotelkonceptet findes også Porto Arcade og Wellness & SPA. I Porto Arcade er der, udover charmerende, små butikker med lokale delikatesser og nøje udvalgte lokale produkter, også Aeolia Wellness & SPA med et fint udvalg af spa-behandlinger og sauna, dampbad og cryo.

Plomari centrum
Hotellet ligger i gåafstand, ca. 1 kilometer, øst for Plomari. Ved torvet findes der charmerende ouzerier, caféer og taverner med varm græsk atmosfære. At Plomari er ouzoens hovedstad ses først og fremmest i de fem destillerier i byen. Ved siden af Porto Plomari ligger en af disse sammen med et ouzo-museum, der er et besøg værd.

Inkluderet i Apollo Mondo Boutique

 • Morgenyoga 5 dage om ugen
 • Træningshold med veluddannede instruktører 5 dage om ugen
 • Adgang til fitnessrum
 • Solstole og parasoller ved poolen
 • Wifi på hele hotellet
 • Aircondition

Ikke inkluderet i Apollo Mondo Boutique

 • Padeltennis
 • Aeolia Wellness & SPA

Læs mere om vores Apollo Mondo Boutique-hoteller

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra en fast menu)

Værd at vide

 • Hotellet efterstræber en rolig atmosfære, og henvender sig til et voksent publikum og gæster over 14 år. Der findes ingen faciliteter eller aktiviteter direkte for børn. Hvis du rejser med børn, anbefaler vi et af vores Apollo Mondo Family- eller Apollo Mondo Selected-hoteller
 • Hotellet er helt røgfrit
 • Porto Plomari er et anbefalet padelhotel af Dansk Padel Forbund, DPF

Vær opmærksom på

Porto Plomari er et Apollo Mondo Boutique-hotel i perioden 21. maj-21. oktober 2023. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom morgenyoga eller træning med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Boutique
 • Madkultur
 • Design og æstetik
 • Høj kvalitet
 • Træning og velvære

Alle hoteller i Plomari

Corali (Lesvos)

Hotel Corali er et familiedrevet hotel, hvor ejeren sørger for at alle trives. Her bor du blot 100 meter fra det krystalklare vand. Et perfekt valg for dig, som vil klare dig selv under ferien.

Irini (Lesvos)

Lejlighedshotellet Irini har mange tilfredse gæster og en god beliggenhed i Plomari. Her bor du i enkle, men fine lejligheder, alle med skøn havudsigt.

Litsa

Litsa er et enkelt lejlighedshotel med god beliggenhed nær både strand og centrum i Agios Isiodoros lige udenfor Plomari på Lesvos.

Maria (Lesvos)

Velkommen til lejlighedshotellet Maria, der er en del af vores Apollo Mondo Local-hoteller. Her bor du i fine lejligheder, der alle byder på smuk panoramaudsigt over havet.

Panorama Apartments

Panorama Apartments ligger på en bakke ovenfor Plomari og har hyggelige lejligheder, hvor de fleste har havudsigt. Velkommen til et lejlighedshotel hvor stilheden råder.

Irini Suites

Irini Suites på Lesvos har pool og moderne lejligheder, alle med havudsigt fra balkonen. Beliggenheden nær havet og en kort gåtur fra centrum af Plomari gør, at hotellet har en perfekt placering.

Platanos House

I hjertet af det maleriske område Platanos i Plomari er en traditionel tre-etagers bygning fra det 19. århundrede blevet fuldstændig renoveret i 2022 og omdannet til fire luksuslejligheder i moderne stil, Platanos House. Hotellet ligger kun få skridt fra den største shoppinggade, det centrale torv og havnen i Plomari. Ammoudeli-stranden ligger kun 400 meter væk.

Olive Green Inn

Olive Green Inn er et lejlighedshotel i kort gåafstand fra Ammoudeli Beach. I en lidt længere gåafstand finder du Plomari med restauranter, tavernaer, cafeer og havnen. Hotellet passer til dig, der vil lave mad i lejligheden, spise et par måltider ude på en restaurant og leje en bil for at opdage øen Lesvos.