Porto Plomari

apollo mondo boutique

 • • Boutique-hotel
 • • Lige ved havet
 • • Et unikt hotel

Velkommen til Porto Plomari - det nyeste medlem i Apollo Mondo Boutique-familien. Med respekt og kærlighed til områdets historie har vi skabt et unikt boutique hotel i industrielt design med moderne indslag. Hotellet er en destination i sig selv med høj komfort og oplevelser for alle sind.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Dobbeltværelser i etage for 2-3 personer. Større dobbeltværelser for 2 personer. Større dobbeltværelser med halvpension, for 2 personer. Deluxe-værelser for 2 personer eller 2-3 personer. Deluxe-værelser i etage for 2-3 personer. Deluxe-værelser med jacuzzi, for 2 personer. Superior-værelser for 2 personer eller 2-3 personer. Superior-værelser med jacuzzi, for 2 personer. Junior-suiter for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Vores luksus værelse i 2 etage med havudsigt
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Mondo Boutique-hotellet Porto Plomari ligger lige ved Det Ægæiske Hav i udkanten af byen Plomari. Hotellet ligger i et kulturelt beskyttet område i en gammel olivenfabrik, der er blevet restaureret. Hotellet kendetegnes af høj æstetik og en rig historie. Lokal græsk atmosfære findes rundt om hjørnet i byen Agios Isidoros og havnebyen Plomari.

Placeringen lige ved havet er fantastisk, tættere på stranden kommer du ikke. Hotellet har også en infinity-pool med udsigt over havet og stranden. Foran hotellet findes en blandet sten- og sandstrand.

Mad med lokal smag
I restauranten tager kærligheden til græsk madkultur meget plads, og menuen er fyldt med traditionelle retter i en moderne stil. Køkkenet er hovedsageligt baseret på lokale råvarer, for det meste økologiske og lokalt producerede. Vinkælderen tilbyder både lokale og internationale vine, alle nøje udvalgte, så de passer til menuen.

Hotellet har en restaurant og en poolbar. Mondo Meze, græske småretter, der er typisk for det græske køkken, serveres til både frokost og middag. Restauranten tilbyder middag fra en fast menu om aftenen. Morgenmadsbuffeten kombinerer en klassisk morgenmad med græske indslag såsom lokale oste, græsk yoghurt og oliven. På den nyåbnede restaurant, Litridi, beliggende lige ved vandkanten, får du en madoplevelser med det lille ekstra; rolige omgivelser og helt unikt. Køkkenet byder på moderne græsk gastronomi med inspiration fra såvel det asiatiske som middelhavskøkkenet (indgår ikke i halvpension).

Sundhed og velvære
På hotellets træningsplatform med udsigt over havet kan du starte din morgen med yoga. Du kan også træne med instruktører eller på egen hånd i det nybyggede og veludstyrede fitnesscenter med panoramavinduer ud mod havet. Der er også en padel-tennisbane på hotelområdet, og i omgivelserne er der gode løberuter og vandrestier, der fører op i bjergene. Læs mere om vandring på Lesvos her. Leje af SUP'er (stand up paddle boards) tilbydes.

Som en del af hotelkonceptet blev Porto Arcade og Wellness & SPA for nylig indviet. I Porto Arcade er der, udover charmerende, små butikker med lokale delikatesser og nøje udvalgte lokale produkter, også Aeolia Wellness & SPA med et fint udvalg af spa-behandlinger og sauna, dampsauna og cryo.

Plomari centrum
Hotellet ligger i gåafstand, ca. 1 kilometer, øst for Plomari. Ved torvet findes der charmerende ouzerier, caféer og taverner med varm græsk atmosfære. At Plomari er ouzoens hovedstad ses først og fremmest i de fem destillerier i byen. Ved siden af Porto Plomari ligger en af disse sammen med et ouzo-museum, der er et besøg værd.

Inkluderet i Apollo Mondo Boutique

 • Morgenyoga 5 dage om ugen
 • Træningshold med veluddannede instruktører 5 dage om ugen
 • Adgang til fitnessrum
 • Solstole og parasoller ved poolen
 • Wifi på hele hotellet
 • Aircondition

Ikke inkluderet i Apollo Mondo Boutique

 • Padeltennis
 • Aeolia Wellness & SPA

Læs mere om vores Apollo Mondo Boutique-hoteller

Måltider

Dobbeltværelser, større dobbeltværelser, enkeltværelser og junior-suiter
Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra en fast menu)

Deluxe-værelser, superior-værelser og større dobbeltværelser med halvpension.
Indgår:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra en fast menu)

Værd at vide

 • Hotellet efterstræber en rolig atmosfære, og henvender sig til et voksent publikum og gæster over 14 år. Der findes ingen faciliteter eller aktiviteter direkte for børn. Hvis du rejser med børn, anbefaler vi et af vores Apollo Mondo Family- eller Apollo Mondo Selected-hoteller
 • Hotellet er helt røgfrit
 • Porto Plomari er et anbefalet padelhotel af Dansk Padel Forbund, DPF
Apollo Mondo Boutique
 • Madkultur
 • Design og æstetik
 • Høj kvalitet
 • Træning og velvære

Alle hoteller i Plomari

Blue Waves Resort

Blue Waves Resort er et dejligt hotel med høj kundetilfredshed beliggende i rolige omgivelser. Hotellet består af flere bygninger omgivet af en flot have. Fra hotellets poolområde har du en dejlig udsigt over havet.

Corali (Lesvos)

Hotel Corali er et familiedrevet hotel, hvor ejeren sørger for at alle trives. Her bor du blot 100 meter fra det krystalklare vand. Et perfekt valg for dig, som vil klare dig selv under ferien.

Irini (Lesvos)

Lejlighedshotellet Irini har mange tilfredse gæster og en god beliggenhed i Plomari. Her bor du i enkle, men fine lejligheder, alle med skøn havudsigt og gratis wifi.

Litsa

Litsa er et enkelt lejlighedshotel med god beliggenhed nær både strand og centrum i Agios Isiodoros lige udenfor Plomari på Lesvos.

Maria (Lesvos)

Velkommen til lejlighedshotellet Maria, der er en del af vores Apollo Mondo Local-hoteller. Her bor du i fine lejligheder, der alle byder på smuk panoramaudsigt over havet.

Panorama Apartments

Panorama Apartments ligger på en bakke ovenfor Plomari og har hyggelige lejligheder, hvor de fleste har havudsigt. Velkommen til et lejlighedshotel hvor stilheden råder.

Sea Sun

Det hyggelige lejlighedshotel Sea Sun er bygget som en lille by med flere bygninger som alle har gåafstand til poolen, stranden og centrum i Agios Isidoros.

Sandy Bay

Sandy bay er et fint hotel hvor det hyggelige poolområde er det naturlige samlingspunkt for hotellets gæster. Fra poolområdet har du en skøn udsigt over byen Agios Isidor og havet.

Irini Suites

Nybyggede og fine Irini Suites på Lesvos har pool og moderne lejligheder, alle med havudsigt fra balkonen. Beliggenheden nær havet og en kort gåtur fra centrum af Plomari gør, at hotellet har en perfekt placering.