Irini (Lesvos)

  • • Mange tilfredse gæster
  • • Alle lejligheder har havudsigt
  • • Nær strand
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Lejlighedshotellet Irini har mange tilfredse gæster og en god beliggenhed i Plomari. Her bor du i enkle, men fine lejligheder, alle med skøn havudsigt og gratis wifi.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer. Mindre 2-værelses lejligheder for 2-3 personer. 2-værelses lejligheder for 4 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fantastisk udsigt, god beliggenhed.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 15 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Der er kun 14 lejligheder på Irini, alle med deres unikke udseende, men med havudsigt som en fællesnævner. Her kan du vælge at lave mad i din lejlighed eller benytte det fælles grillområde.

Lejlighederne er perfekt beliggende med en kort gåtur til både stranden og byens centrum. Neden for en stejl bakke finder du en klippestrand, og til venstre en lille grusstrand, hvorfra du kan bade. Gratis adgang til vaskemaskine. I lavsæsonen er omgivelserne meget stille, men i løbet af sommeren åbner et diskotek et stykke fra lejlighederne, og lyde derfra kan opleves som forstyrrende. Ved ankomst/afrejse standser transferbussen ca. 300 meter fra Irini, bagagen transporteres.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg. Morgenmaden består i at hotellets personale kommer med en morgenmadsbakke til din lejlighed.