Shining Star

Shining Star - et enkelt lejlighedshotel i Petra på det nordlige Lesvos i gåafstand til både den grovkornede strand og tavernaer i centrum af landsbyen.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 7 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Shining Star bor du i fine lejligheder og har en rigtig god base for at gå på opdagelse i Petra og resten af øen på din ferie. På hotellet findes ikke mange faciliteter, men her er der fred, ro og smukke omgivelser. Hotellet er perfekt, hvis du virkelig vil slappe af i ferien, her tager du det i dit eget tempo og du vælger selv om du bare vil slappe af på terrassen med en god bog og en kop kaffe eller om du vil gå til stranden og havet for en svømmetur. Når aftenen nærmer sig, anbefaler vi en gåtur ind til Petra for at prøve en af specialiteterne, der serveres på de lokale tavernaer.

Gratis wifi på hele hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Alle hoteller i Petra

Alma Beach

Alma Beach er beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af Petra. Hotellet, som ligger på en bakke, er bygget op som en lille by og har en fantastisk udsigt over havet og byen Petra. Velkommen!

Panorama Hotel

På familieejede Panorama Hotel venter en indbydende atmosfære, et dejligt poolområde og en skøn udsigt over omgivelserne. Hvis du vil bade i havet, er Petra-stranden kun en kort gåtur væk.

Miramare (Lesvos)

Et lille stykke fra centrum i Petra finder du hotel Miramare. Hotellet ligger lige ved havet, men til stranden er der nogle minutters gang. Taverner og caféer findes også tæt på.

Little Bird Lesvos

Little Bird Lesvos ligger lige udenfor Petra og har en smuk udsigt over havet. Her kan du finde roen i hotellets infinity pool - langt væk fra turistområderne.

Clara Resort

Clara Resort ligger lige udenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og afslappende ferie. Slap af ved poolen eller på stranden og slut dagen med at se solnedgangen fra din terrasse - alle værelser har havudsigt!

Archontiko Petras 1821

Archontiko Petra 1821 er et hyggeligt boutique-hotel i engelsk landstil. Selve bygningen er fra 1821 og har været hotel siden 2008. Hotellet er beliggende på den nordlige del af Lesvos, i den smukke by Petra, nær Molivos. På hotellets veranda kan du sidde og slappe af i komfortable sofaer eller ligge og læse en bog i hængekøjen. Efter en kort gåtur ankommer du til Petra, hvor du kan slå dig ned og nyde græske specialiteter, grillet fisk og et glas Retzina.