Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 56 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
7,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
6,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Poolområdet
-

Bekræftet køb : 2022-08-07


10 ud af 10

+
Udsigten, maden var virkelig velsmagende
-

Bekræftet køb : 2022-08-07


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-07-31


9 ud af 10

+
Virkelig smuk beliggenhed lidt væk fra byen, men alligevel tæt på stranden
-

Bekræftet køb : 2022-07-03


8 ud af 10

+
Udsigten var fantastisk, og udearealerne var meget velholdte og rene.
-

Bekræftet køb : 2022-07-03


8 ud af 10

+
Flot udsigt, tæt på strand og by, stor pool
-

Bekræftet køb : 2022-07-03


8 ud af 10

+
Udsigten og vedligeholdelse af udeområderne.
-

Bekræftet køb : 2022-07-03


8 ud af 10

+
Udsigten, poolen og området omkring poolen
-

Bekræftet køb : 2022-06-26


5 ud af 10

+
Kvinnelige ejers smil :-)
-
For ældre mennesker var det langt til hotellet og en stor bakke op til lejligheden

Bekræftet køb : 2022-06-12


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-06-05


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

88% af gæsterne anbefaler

239 bedømmelser
Meget godt
 
130
Godt
 
80
Middel
 
21
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
1

5 nyeste bedømmelser

18-09-2015

af Helle W Nivå, Danmark

fantastisk hotel

Super beliggenhed i rolige omgivelser i gå afstand fra Petra. Hotellet drives af en dejlig familie, hvor sønnerne er ved at overtage. De dyrker selv alle grøntsager. Søde og rare mennesker. Dejlige værelser, skøn udsigt, top rengøring, fin resturant på hotellet. Meget fint pool område uden larmende musak.

 
24-08-2015

af tj0755 Hellerup, Danmark

Flot udsigt fra de bagerste boliger.

Hotellets område og pool er flot og rent. En imponerende udsigt over bjerge og havet, fra de bagerste boliger.Men det kræver sit, at kommer derop. :-) så hvis man er gangbesværet, skal man ikke vælge dem. Vi måtte bytte værelse 1 gang, da der stod et stort træ foran altanen, så vi ikke havde den betalte havudsigt. De ville så komme op og klippe nogle grene af, det afslog vi. Enkelt værelse med meget kedelig belysning. 15" tv siddende i et hjørne oppe under loftet. Husk kikkert :-) Der var 3 kanaler. 2 græske og 1 nyheds kanal. Rengøringen var meget ringe. Vi havde mange edderkopper i spind ( 7 stk ), siddende i flere dage før de blev fjernet. Og kun fordi vi bad rejsebureauet om at kontakte hotellet, bla. fordi vi havde myre på vores værelse. :-( Vi vågnede midt om natten, da den ene seng var fyldt med myrer. Heldigvis var der en ekstra seng på værelset, som vi så kunne bruge den nat. Der måtte så sprøjtes på værelset. De var over alt, på spisebordet og i køleskabet, da det ikke kunne lukkes helt. Så vi måtte smide alt slik og chokolade ud, da der var myre i. Og vi turde ikke købe mere, da det måske ville tiltrække dem igen. Altanen blev ikke fejet i den uge. Der er gulvtæppe på og det bliver kun fejet. De satte hængelås på te køkkenet og hvis den skulle tages af kostede det 10 euro OM DAGEN. Ja om dagen. Vi sagde at vi bare ville koge vand til kaffen, men det var de ligeglade med. Der var ikke te køkken med i vores billet,sagde de. Onsdag morgen lagde vi vores håndklæder til vask på gulvet i badeværelset, da de var beskidte. Det viste sig desværre , at vi først ville få håndklæder igen om søndagen . Det var den dag vi skulle rejse hjem. :-( Men vi kunne da bare betale for at få dem skiftet, sagde de. :-( Vi kontaktede rejsebureauet, og der lå så 2 stk da vi kom fra stranden torsdag eftermiddag. Men osse der fik vi en diskussion med dem. De mente godt man kunne bruge et håndklæde i 5 dage, det gjorde han. Da vi forlod hotellet søndag formiddag, lå håndklæderne stadigvæk på gulvet i badeværelset. Det er en MEGET simpel morgenmad. Franskbrød, ost, kødpølse, skinke og marmelade. Yoghurt med musli,hårdkogt æg,lidt frugt og sandkage. Te og kaffe og saftevand.

 
12-06-2015

af Ilselh Gentofte, Danmark

Dejligt hotel i naturskønne omgivelser

Et hotel hvor du bor dejligt I naturskønne omgivelser og i gå afstand til Petra by.Hotellet er meget velholdt,rent og med skøn udsigt.Søde mennesker der ejer stedet,som gerne hjælper hvis der er brug for det.

 
02-06-2015

af kjehnen Ry, Danmark

Lever op til sit navn

Lige kommet hjem efter en uge på Panorama. Det er et godt hotel. Plusser -De fleste lejligheder har en virkelig flot udsigt, noget vi holder rigtig meget af. -Meget pænt og velholdt, både inde og ude. -Flink og hjælpsom personale. -God morgenmad, pålæg, ost, æg, mysli, yoghurt, kager, ok kaffe, marmelade, osv. ikke noget at klage over. -dejlig pool med god plads og mange solsenge. Minusser -Absolut ingen køkkenredskaber udover 2 glas. -Et køleskab det er alt for lille. Et rigtig godt sted, og vi vil gerne komme tilbage, men vi vil gerne selv lave en kop kaffe og en mellemmad og derfor vil vi nok finde noget andet. Men for dem der bare vil købe sig til det hele er hotellet perfekt. Vi havde en lille vandkoger med, så eftermiddags kaffen kunne klares. Sådan kan man også gøre det.

 
31-05-2015

af JesperH1975 Gørlev

Gennemsnitlig charme

Jeg er netop hjemvendt efter 1 uge på hotel Panorama. Jeg læste flere anmeldelser inden afrejsen der roste stedet til skyerne, så forventningerne var høje. Det var første gang jeg skulle bo i Petra - ialt har jeg været 4 gange på Lesbos. Jeg blev indkvarteret i en af de øverste boliger. Superfed udsigt men det kræver sin kondi og mobilitet at komme derop. Hvis man har lejet bil kan man køre helt til døren. De tager ikke penge for leje af køleskab men det koster 5€ om dagen for aircon og 2€ for leje af safebox. Måske er jeg sart men jeg synes der var ret mange kæmpe edderkopper og andet kryb der konstant skulle indfanges/destrueres på værelset. Jeg har været i Grækenland og også på Lesbos mange gange - har aldrig oplevet lignende andre steder. Andre ville måske tage det som en oplevelse - jeg synes ikke det var så fedt! Det hedder sig at der er wifi på værelserne. Den holder ikk helt for de bagerste boliger (der så til gengæld har udsigten) Så enten skal man gå på ens eget alm net hvis man har et abn der ikke er dyrt eller gå til hovedbygningen hvor der er fin wifi. Morgenmaden er ret skrabet - ikke det vilde udvalg - smagsløs kaffe - stort set de samme få varianter hver dag. Prøvede ikke aftenmåltiderne. Der er generelt pænt og rent og et fint poolområde hvor der altid er stole at få! Hotellet ligger 10 min gang fra Petra. Der går bus ved hovedvejen til nærliggende Molivos. Jeg synes det var en ok oplevelse men det var ikke sådan "hænderne i vejret"- agtigt. Det var ikke et sted jeg ville vælge igen.