Little Bird Lesvos

Little Bird Lesvos ligger lige udenfor Petra og har en smuk udsigt over havet. Her kan du finde roen i hotellets infinity pool - langt væk fra turistområderne.


Værelsestyper

2-værelses lejligheder for 2-3 personer. 3-værelses lejligheder for 3-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 33 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lille Fugl Lesvos ligger smukt ved havet og her er der en dejlig ro. Lad din krop hvile og svøm i hotellets infinity-pool med en smuk udsigt over havet. Da hotellet ligger lidt af vejen, anbefaler vi, at du lejer en bil inden afgang eller på stedet for at komme nemt til stranden, Petra og øen Lesvos. Der er én restaurant i gåafstand.

Infinity-pool med saltvand med en mere lavvandet sektion for børn. Solstole og parasoller.

Bird Café serverer retter inspireret af det græske køkken og lavet med årstidens friske og lokale råvarer. Her kan du spise morgenmad og brunch om morgenen og derefter lette frokostretter og traditionelle græske meze-retter i løbet af dagen og aftenen. En bar, der serverer græsk vin og et udvalg af lokalt fremstillet ouzo.

Wifi er inkluderet på offentlige områder. Vaskeservice. Parkering. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. Omkring 600 meter til Anaxos strand, omkring 4 kilometer til Petra og 8 kilometer til Molyvos. Det er ikke muligt at svømme i havet lige nedenfor hotellet.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Petra

Alma Beach

Alma Beach er beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af Petra. Hotellet, som ligger på en bakke, er bygget op som en lille by og har en fantastisk udsigt over havet og byen Petra. Velkommen!

Panorama Hotel

På familieejede Panorama Hotel venter en indbydende atmosfære, et dejligt poolområde og en skøn udsigt over omgivelserne. Hvis du vil bade i havet, er Petra-stranden kun en kort gåtur væk.

Miramare (Lesvos)

Et lille stykke fra centrum i Petra finder du hotel Miramare. Hotellet ligger lige ved havet, men til stranden er der nogle minutters gang. Taverner og caféer findes også tæt på.

Clara Resort

Clara Resort ligger lige udenfor Petra på Lesvos og her venter en rolig og afslappende ferie. Slap af ved poolen eller på stranden og slut dagen med at se solnedgangen fra din terrasse - alle værelser har havudsigt!

Shining Star

Shining Star - et enkelt lejlighedshotel i Petra på det nordlige Lesvos i gåafstand til både den grovkornede strand og tavernaer i centrum af landsbyen.

Archontiko Petras 1821

Archontiko Petra 1821 er et hyggeligt boutique-hotel i engelsk landstil. Selve bygningen er fra 1821 og har været hotel siden 2008. Hotellet er beliggende på den nordlige del af Lesvos, i den smukke by Petra, nær Molivos. På hotellets veranda kan du sidde og slappe af i komfortable sofaer eller ligge og læse en bog i hængekøjen. Efter en kort gåtur ankommer du til Petra, hvor du kan slå dig ned og nyde græske specialiteter, grillet fisk og et glas Retzina.