Mythical Coast Wellness Retreat

Syd for Mytilini på Lesvos, mellem frodige bjerge og det glitrende hav, ligger det elegante hotel Mythical Coast Wellness Retreat. Hotellet er nybygget til sommeren 2023 og har et fitnessrum og en dejlig spa til afslapning.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Deluxe-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Værelset og udsigten.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 21 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Mythical Coast Wellness Retreat venter et stilfuldt poolområde med komfortable loungesenge, solstole og parasoller. Poolhåndklæder indgår. Vil du hellere bade i havet, er stranden kun en lidt længere gåtur væk.

Hotellet har en restaurant, hvor du kan spise frokost og middag. Her serveres græske retter og fiske- og skaldyrsretter. Bar.

Hvis du vil træne på ferien, har hotellet er fitnessrum og wellnesscenter med indendørs pool, hammam, sauna og massage - alt mod betaling. Mythical Coast Wellness Retreat har også et samarbejde med Hot Springs of Hippocrates, hvor man kan bade i de velgørende varme kilder, og man kan få flere oplysninger i hotellets wellnesscenter.

Gratis wifi på hele hotellet. Elevator findes i hovedbygningen. Lejer du en bil, er der parkering udenfor, uden ekstra omkostninger. Vej skal krydses for at nå stranden. Nærheden til lufthavnen giver en kort og smidig transport til hotellet.

Måltider

Inkluderet:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30.

Værd at vide

I 2017 blev roamingtakster fjernet for opkald og mobilsurfing, når du er i udlandet inden for EU, det betyder, at du surfer helt gratis. Vi beder dig dog om at være forsigtig, når du er på Mythical Coast Wellness Retreat, da der er risiko for at blive koblet til en mast i Tyrkiet og dermed skulle betale høje priser. Det kan nogle gange ske uden at modtage en sms med information, og det er derfor vigtigt, at være ekstra opmærksom. Vi anbefaler, at du kontakter din mobiloperatør for at se, hvilke regler der gælder for dit mobilabonnement.